Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abs programı

sanssizsansli

Öne çıkan mesajlar

ben insanitynin o kadar etkili biçimde karın kası çıkaracağına inanmıyorum. kaldı ki insanity programını karın kası için de yapmıyorum. high interval kardio çalışması olduğundan hızlı biçimde yağ yakımı için kullanıyorum.

karın kası için aradığım programı da kendim için aramıyorum esasen. bir akrabam için araştırıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen bu tarz hocalar programlar falan bunların hepsinin abi buna format lazım diyip 50 tl alan bir zamanların bilgisayarcılarından farkı yok. Temelde herşey aynı.
İyi bir antrenman programı belirle. Hareketlerini doğru yap. Gerekli şekilde sert çalış.
Gerekli şekilde iyi beslen.
Ve en önemlisi de iyi bir şekilde uyu yani dinlen. Bunun dışında işi çok abartan adamlar kesinlikle sana bir şey satmaya çalışıyor ve unutma insan 1 günde şişmanlamıyor yağlanmıyor 1 günde de süper bir vücuda sahip olamazsın. Olursun bir takım hormon destekleri ile ama çabuk gelen çabuk gider.
Sosyal ağlarda paylaş

6 gün yapıyorum ya benim için sıkıntı yok insanityde. fiziksel açıdan kilom olmasına rağmen direncim ve gücüm gayet iyi olduğundan zorluk çıkarmıyor.

soris bir arkadaşım ekolü değil ya. geçen gün eniştemle konuşuyodum o istedi böyle bişey. kendisi uzun süredir fitness yapan birisi aslında baya da iyi fiziğe sahip 40 küsür yaşında olmasına rağmen.
evde yapabileceği bir şey aradı ben bunu yaparken izleyip. ben de araştırır söylerim dedim kendisine.
Sosyal ağlarda paylaş

masuz diyorum abi onun dışında bence karın kası için kesinlikle takıntı yapmayın. kesinlikle ve kesinlikle compound hareketleri yapın zaten doğru yaptığınızda dengede tutabilmek için vücudunuzu karnınızı kullanmak zorundasınız o da güçlenmek zorunda direk izole olarak görüntü için orayı çalıştırırsanız görüntülü ama güçsüz ucube bir yaratık olursunuz. karın gücün merkezidir. görüntüye takıldıysanız yağ oranınızı düşürün zaten en kassız adamda bile gözükür karın. bu salak salak programları boşverip temel barbell hareketleri ve temel vücut hareketleri yapın.
bu resimde sıktı ama bakın bu adam mesela izole karnını mı çalıştırmış hayır. bu adam güçlü ve yağ oranı makul olduğu için bu şekilde gözükmekte. anabolik kullanmış kullanmamış onu bilemem. bizim güreşçilerin çoğuda tırt çıktı ondan şüphelenmiyor değilim şaban yılmazdan da ama olsun.

http://galeri.uludagsozluk.com/57/saban-yilmaz_113550.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ağırlıksız çalışmanı öneririm, ağırlık ile karın çalıştığım dönemde baya büyümüştü karın kaslarım hiç güzel gözükmüyor farkettiğim an ağırlığı bırakıp vücüt hareketlerie geçtim istediğim gibi oldu.

arka arkaya aynı axis de hareket yapma. sürekli farklı axislerde hareket yaptığın sürece her hareketin faydası dokunur çok takılma onumu bunumu yapsam diye yeterki farklı axislerde hareketleri arka arkaya koy mümkünse dinlenme mega setin bitince 2. sete geçerken dinlenebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...