sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Selamlar, Insanity gibi başarısı herkesçe bilinen ama esas amacı karın kaslarını geliştirmek olan bir çalışma programı var mı bildiğiniz? biraz araştırdım da kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 63 gunde bu hale gelebiomu insan evladımı bunnar ? Yuhaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Valla su son fotografıda gordum ya. Ağalar bu nasıl bi program 60 gun dedıgın 2 ay yahu.. Cok kısa bır sure deılmı bu ıs ıcın ? Bu arada konuyuda daıttık sankı bıraz ama neyse ıdare edıverın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 3 tanesi bariz yalan. skımsonik program isimlerinin sizi kandırmasına izin vermeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ben insanitynin o kadar etkili biçimde karın kası çıkaracağına inanmıyorum. kaldı ki insanity programını karın kası için de yapmıyorum. high interval kardio çalışması olduğundan hızlı biçimde yağ yakımı için kullanıyorum. karın kası için aradığım programı da kendim için aramıyorum esasen. bir akrabam için araştırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Aynen bu tarz hocalar programlar falan bunların hepsinin abi buna format lazım diyip 50 tl alan bir zamanların bilgisayarcılarından farkı yok. Temelde herşey aynı. İyi bir antrenman programı belirle. Hareketlerini doğru yap. Gerekli şekilde sert çalış. Gerekli şekilde iyi beslen. Ve en önemlisi de iyi bir şekilde uyu yani dinlen. Bunun dışında işi çok abartan adamlar kesinlikle sana bir şey satmaya çalışıyor ve unutma insan 1 günde şişmanlamıyor yağlanmıyor 1 günde de süper bir vücuda sahip olamazsın. Olursun bir takım hormon destekleri ile ama çabuk gelen çabuk gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 sanssizsansli said: karın kası için aradığım programı da kendim için aramıyorum esasen. bir akrabam için araştırıyorum. bir arkadaşımın sıkıntısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Iyi diet ve o programi o sekilde yap 5 gun.. O sekilde yapabilirseniz tabi it gibi zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 6 gün yapıyorum ya benim için sıkıntı yok insanityde. fiziksel açıdan kilom olmasına rağmen direncim ve gücüm gayet iyi olduğundan zorluk çıkarmıyor. soris bir arkadaşım ekolü değil ya. geçen gün eniştemle konuşuyodum o istedi böyle bişey. kendisi uzun süredir fitness yapan birisi aslında baya da iyi fiziğe sahip 40 küsür yaşında olmasına rağmen. evde yapabileceği bir şey aradı ben bunu yaparken izleyip. ben de araştırır söylerim dedim kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Supersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 masuz diyorum abi onun dışında bence karın kası için kesinlikle takıntı yapmayın. kesinlikle ve kesinlikle compound hareketleri yapın zaten doğru yaptığınızda dengede tutabilmek için vücudunuzu karnınızı kullanmak zorundasınız o da güçlenmek zorunda direk izole olarak görüntü için orayı çalıştırırsanız görüntülü ama güçsüz ucube bir yaratık olursunuz. karın gücün merkezidir. görüntüye takıldıysanız yağ oranınızı düşürün zaten en kassız adamda bile gözükür karın. bu salak salak programları boşverip temel barbell hareketleri ve temel vücut hareketleri yapın. bu resimde sıktı ama bakın bu adam mesela izole karnını mı çalıştırmış hayır. bu adam güçlü ve yağ oranı makul olduğu için bu şekilde gözükmekte. anabolik kullanmış kullanmamış onu bilemem. bizim güreşçilerin çoğuda tırt çıktı ondan şüphelenmiyor değilim şaban yılmazdan da ama olsun. http://galeri.uludagsozluk.com/57/saban-yilmaz_113550.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 yalan abi iki ay yaptım ben. ki yağlı falan da sayılmam %15 falandır. bu iş iki aylık iş değil (genel olarak vücut geliştirmeden bahsediyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 yani şimdi ben şunu merak ediyorum. bahsettiğim şekilde bi antrenman programı ismi yok mu? vardı ya birileri bahsediyodu. ben üzerimdeki görevi atayım da işe yarar yaramaz o kendisi yapınca anlasın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Herhangi bir programı düzenli yapın zaten istemesenizde kaslar belli olur. Yani programı geçtim sadece günde 300 mekik çekin gene mis gibi abs yaparsınız 1-2 ayda. Ha yarışmaya giremezsiniz belki ama sizi tatmin eden bir görüntü verir. 42 dakikalık diziler harika bu iş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 bu benim yaptığım abs programlarından biri tavsiye ederim güzel baya http://www.youtube.com/watch?v=BsaD-BadB9M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 p90x2'nin abs yapabilirsin ben onu yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Jaegerjaquez said: bu benim yaptığım abs programlarından biri tavsiye ederim güzel baya https://www.youtube.com/watch?v=BsaD-BadB9M bunu yapsam kaç haftada sikspekim olur? 1.83 67 düşmeye devam ediyom lol = / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 karın kaslarını büyütür sadece bu gözükmesi için düşük yag oranı lazım bu da beslenmeyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 yağ oranım düşün ya azcık kasınca packler belli =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 ağırlıksız çalışmanı öneririm, ağırlık ile karın çalıştığım dönemde baya büyümüştü karın kaslarım hiç güzel gözükmüyor farkettiğim an ağırlığı bırakıp vücüt hareketlerie geçtim istediğim gibi oldu. arka arkaya aynı axis de hareket yapma. sürekli farklı axislerde hareket yaptığın sürece her hareketin faydası dokunur çok takılma onumu bunumu yapsam diye yeterki farklı axislerde hareketleri arka arkaya koy mümkünse dinlenme mega setin bitince 2. sete geçerken dinlenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Plaj yakin olsa kesin yapardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ağırlıkla çalışınca böyle oluyo heral https://lh3.googleusercontent.com/-eR55LtUgqQk/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/KngOKiO-ODE/s900-c-k-no/photo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Jaegerjaquez said: bu benim yaptığım abs programlarından biri tavsiye ederim güzel baya http://www.youtube.com/watch?v=BsaD-BadB9M göğüs olmayınca karın yeterince iyi görünmüyormuş onu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar