tiLi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Bir kaç gündür hemen hemen tüm tartışmalarda görüyorum seni. Hemen herkes bir şekilde sataşıyor vs.. Tam olarak olayın nedir onu da anlayamadım. İlk önce nüfusuna almakla ilgili tartışma ve sonra çok yakışıklı olduğun ve zencilerle seks yaptığın gibi bir çok farklı konudaki mesajlarını gördüm. Aykırı olup insanların tepkisini üzerine çekerek ilgi odağı mı olmak istiyorsun? Ya da ne alakası var ben bildiklerimi söylüyorum, insanların işine gelmiyor mu diyorsun? Tam olarak kendini ifade edersen benim gibi 7-8 yılda pek az mesaj atmış fakat çok sık konu okuyan arkadaşlarda seni anlayabilmek konusunda ve daha sonraki konularda yazdığın mesajları kâle alıp almama konusunda fikir sahibi olabiliriz diye düşündüm. Not: Maksadım kalp kırmak veya polemik yaratmak değil, gerçekten bir soru sormak. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 hyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 moriarty kim eski nicki ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 anlattığın şey çorapla mastürbasyon yapanlarda sık görülen bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ahahah cevabım şu tili sevdiğin kızı 10 dakikada nasıl hüplettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ayrıca ağzına sıçayım taylan şimdi bi sürü aggro çekicem senin yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 benim aggromu çektin bile çç ben de hüplettim lan napacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 bu bir sevgi olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Cons said: anlattığın şey çorapla mastürbasyon yapanlarda sık görülen bişey bu ne lan sfgsd ya kimdi şey yazmıştı +18 eline sıçıp mastürbasyon yapanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Fistan said: moriarty kim eski nicki ne heracles1986 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 sdfsds heracles kimdi olayı neydi? kuzeni masadan düşen mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Cons said: anlattığın şey çorapla mastürbasyon yapanlarda sık görülen bişey bu anasını avradını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 moriarty said: sdfsds heracles kimdi olayı neydi? kuzeni masadan düşen mi ya o degilsen kimsin sır mı anasını satayım soruyoruz söyleyen yok yeni üye misin nesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 kimsin sennnn eheheh cemyılmazz gora:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 haha aptal ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 http://www.yazarbaz.com/wp-content/uploads/2011/02/014-gora4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ben morinin gercek adini biliyorum. ama soylemiycem. bu arada tili den ogrendim onu da sfffdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 adını biliyorum da nickini unuttum şimdi de, wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 mevzu mu var beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 angara bebesiyiz hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 chrome said: ben morinin gercek adini biliyorum. ama soylemiycem. bu arada tili den ogrendim onu da sfffdsd hemen yumurtla. aramızdaki küçük sırdı. ona küçük sürprizler yapman içindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 http://b.vimeocdn.com/ts/248/766/248766423_640.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 adini unuttugum icin sir hukmu kalmadi artik fdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 bende seninkini unuttum sdf. yeni bir tuzak kurayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar