Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden Sevgili oluyoruz veya Olmuyoruz?

Soris

Öne çıkan mesajlar

senede bi iki kızdan çok hoşlanıyorum ve sevgili olmak istiyorum. son iki senedir falan o kızlarla adam akıllı bi ilişki yürütemedim.

senede 20-30 kızla 'eh işte gideri var, bi deneyelim' diyerek sevişmek istiyorum. bunun yarısından daha azı ile anca bi atraksiyon oluyor olursa. azı işte rakam sormayın.

peki neden ilk grupla sevgili olup ikincilerle olmak istemiyorum? Yaptığım analizlere göre bunun sonucunu, bulamadım. Kızların hiç bir ortak noktası yok. Kendine güven çok etkileyici belki tek ortak nokta odur ya. İlk buluşma sonrası nufusuna alası geliyor insanın asdkjlaşs allahım ne boş bi mesaj yazdım. e=mc2 falan yazayım bari 41231 yıl sonra bu mesaj bi yerde bulunursa iyi kötü bir şeyler biliyor desinler. 1 molekülde 6,02x10üzeri23 tane atom bulunur. bu sayıya avogadro sayısı denir. dandanakan savaşı önemli yeraltı kaynaklarımızdandır. Lorem ipsum dolor siktr ahmet, sumpisçaktım gelişine elit.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben boyle hoslaniyorum bi heyecanlaniyorum basta. Sonra kizim ismi x ise mesela kafamda kurdugum "idea of x" cok hosuma gidiyo. Tanidikca tabii kafamdakindan cok farkli bir insan oldugunu goruyorum ve uzaklasiyorum. Kusurlar falan uzaklastiriyor.

Sacma bisi iste ama yapcak bisi yok. Benim gibi dusunenlere de en buyuk ayar surda tabii:

https://www.youtube.com/watch?v=guBwZhr5jW4
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece başlığa bakarak cevap veriyorum. Bunun çeşitli sebepleri var ama en önemli faktör sex tabi, libidoyu sıfırlayacak kimyasallar ile herhangi birinin böyle bir arayışa gireceğini sanmıyorum ha gerisi teferruattır.

Bütün olay bunun üzerinde dönüyor.

Hatta şimdi schopenhauer'den şu alıntıyıda yapayımda tam olsun.

"cinsellik ilişkisinin bütün dünyada oynadığı önemli rol bütün bunlara uygun düşmektedir; cinsel ilişki dünyada bütün etkinliklerin odaklandığı görünmeyen odak noktayı oluşturmakta, üzerine örtülen bütün örtülere karşın dört bir yandan başını çıkarmış çıldır çıldır bakmaktadır. savaşın nedeni, barışın amacıdır bu ilişki; ağırbaşlılığın temeli, şakanın, esprinin kurumayan kaynağı, bütün imaların anahtarı, bütün gizli işaretlerin, dile getirilmemiş bütün önerilerin, kaçamak bütün bakışların, gençlerin, beri yandan çokluk yaşlıların her günkü uğraşıp didinmelerinin anlamı, iffetsizlerin kafalarında her saat yaşattığı düşünce, iffetlilerin istemlerine karşın dönüp dolaşıp kafalarında kurduğu düş, temelinde alabildiğine derin bir ciddilik saklı yattığından latife için her zaman hazırda bekleyen konudur. işin ilginç ve en hoş tarafı da, tüm insanlar için böyle temel bir eylemin el altından yürütülmesi, görünürde ise elden geldiğince görmezden gelinmesidir. ama gerçekte söz konusu eylem, kendindeki o mükemmel güçten ötürü dünyanın gerçek ve kalıtsal efendisi kimliğiyle o kalıtsal tahta geçip oturmuş, oradan alaylı bakışlarla kendisini dizginlemeye, zindana kapatmaya, en azından kısıtlamaya ve elden gelirse tümüyle üstünü örtmek ya da yaşamın çok önemsiz bir etkinliğiymiş gibi kendini açığa vuracak biçimde onu denetim altına almaya yönelik çabaları izlemektedir. ne var ki, cinsel içgüdünün yaşam isteminin çekirdeği, dolayısıyla tüm isteklerin yoğunluk kazanmış biçimi olmasına uygun davranışlardır bunlar. zaten bu yüzden ben metinde cinsel organları istemin odak noktası diye niteledim. hatta denebilir ki, insan cinsellik içgüdüsünün somut biçimidir; çünkü insanın oluşumu bir çiftleşme eylemi, isteklerinin isteği yine bir çiftleşme eylemidir ve ilgili içgüdüdür ki, insanın varlığını sürdürür ve ayakta tutar. gerçi yaşam istemi en başta bireyin varlığını sürdürme eğilimi olarak açığa vurur kendini; ne var ki, bu, türün varlığını sürdürme eğiliminin yalnızca bir basamağıdır.

türün yaşamı süre, kapsam ve önem bakımından bireyin yaşamını aştığından, türün varlığını sürdürme eğiliminin de bireyin varlığını sürdürme eğiliminden o derece güçlü olması gerekir. dolayısıyla cinsel içgüdü, yaşam isteminin en mükemmel dışavurumudur, olabildiğine belirgin dile getirilmiş bir özelliğidir. böylece bireylerin bu içgüdüden doğup çıkışı ve ilgili içgüdünün doğal insanın bütün isteklerine baskın oluşu eksiksiz bir uyum içindedir."
Sosyal ağlarda paylaş

bayadır kişisele uğramıyordum. özlemişim :D

neden sevgili olmuyorsun veya oluyorsun. bu senin albeninle ve zamanlamayla alakalı :)

al sana örnek. geçen hafta iş yerinde tam bilgisayar karşısında rapor hazırlarken, odama 2 bayan arkadaş geldi. bunlardan biri gidip de diğeri ile tek kaldığımda. ona: "seni yemeğe çıkarmak isterim" dedim. ben öğle yemeğini düşünürken. hatun: "olur ama yemekhane olmasın lütfen" dedi. ben de: "tabi ki" dedim. yalnız bir an dumur oldum beklemiyordum. sonra o haftasonu kar yağacağını, kim uğraşacak karda kıyamette vs.. derken. bu cuma günü kıza pazar için planı olup olmadığını, yemek teklifimi gerçekleştirmek istediğimi söyledim. bana kızlarla yemeğe çıkma durumu olduğunu bana haber vereceğini söyledi. ve ben hala cevap bekliyorum :D

şimdi:
1) eğer teklifime olumlu yanıt gelirse yukarıdaki dediğim yer zaman kavramını unutun.
2) eğer olumsuz gelirse bu işler tamamen yer zamanla alakalı
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

bana ilk sevgilimi hatırlattın sevgili Seagle. Kız kaç kızla yattın diye sormuştu, ben de on mu yedi mi öyle bişi demiştim. Sonra 'anladım ben tamam, küçük eşit beş' dedi. Küçük eşit beş bile çok iyimser bir tahmindi o zaman için. AHahhahahahha.

ahha cok güldüm şuna
Sosyal ağlarda paylaş

sırf o sevgili olmadan önceki resmiyetin ,zamanla işin bokunun çıkmış haline evrilmesine şahit olmak bile sevgili olmak için yeterli ya. düşünsene gün geliyor sana sizli hitap eden kadın gelmiş senin fermuarından kobrayı çıkarmaya çalışıyor. çok iyi değil mi ?
kavga ediyorsun, o sevgili olmadan önceki devamlı gülümsemeler,şirin tavırlar yerini birbirine ananı bacını sikiyim muabbetine bırakmış.

sevgili olmasan olay hep o ilk halinde kalcak. ben bi kız beğendiğim zaman düşündüğüm ilk şey bu oluyor. o aradaki mesafenin kaybolup duvarların yıkıldığı an çok ilgi çekici bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

sırf o sevgili olmadan önceki resmiyetin ,zamanla işin bokunun çıkmış haline evrilmesine şahit olmak bile sevgili olmak için yeterli ya. düşünsene gün geliyor sana sizli hitap eden kadın gelmiş senin fermuarından kobrayı çıkarmaya çalışıyor. çok iyi değil mi ?

degil.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu olayı çok değişkeni olan matematiksel denklem görüyorum.
karşı cinste çok önem verdiğin, normal derecede önem verdiğin, önemsemediğin, hafif uyuz olduğun ve hiç sevmediğin özelliklerin kombinasyonu senin ondan hoşlanmana ya da hoşlanmamana sebep oluyor. çok güzel bi kızı sırf kötü ses tonu ve tiki şivesiyle konuşması + tiki tavırları sebebiyle bi kenara itiverebiliyorken normal güzellikte, olgun karakterli ve senle ortak yönleri/ilgi alanları olan bir kızdan hoşlanabiliyorsun.

tabi bunlar hep kişinin sevgili olmak kavramına nasıl baktığı ile ilgili.

ha bir de eşşeğin şeyi var sebep olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Myrica said:

Soris said:

Evet hepimizin başından geçmiştir. Mesela bir kızın muhabbeti çok iyi çok hoşumuza gidiyor onu insan olarak seviyoruz vs vs. Ama cinsel olarak bir çekim hissetmiyoruz diyelim. Yine yatmak istediğimiz kızla da geziyoruz belki yoğun bir hayranlık duyuyoruz ve onu arzuluyoruz. Aynı şey kadınlar içinde geçerli. Bazı erkekleri friendzone a alıp istedikleri gibi kullanıyorlar veya erkeklerde kendilerine ilgisi olan ama onlara karşı bir şey hissetmediği kızları tabiri caizse sex doll yapıp kullanıyor.

Ne oluyor da biz bazı kadınları arkadaş olarak görüyor da bazıları ile yatmak veya sevgili olmak istiyoruz. Sizce bilimsel olarak nedir bunun açıklaması.

Yani şeydende bahsetmiyorum bu kadın işte evli veya buna o gözle bakamam değil olay gayet de bakılır ama neden ona bakıyoruz da başkasına bakmıyoruz bizi yönlendiren şey nedir? Kadının güzelliği mi vücudunun diri olması mı gülüşü yürüyüşü kokusu falan mı? Nedir bu etkenler?

Veya kadınlar neden her sohbet ettiği erkekle yatmıyor? Erkeğin hangi özellikleri onu arkadaştan sevgili olarak ayırıyor? Yatağına girecek adam yapıyor?

Varmı psikoloji okumuş olan lan bi anlatın ya.

cevap gayet basit.

Neden dişi hayvanlar her erkekle çiftleşmiyor?
veya erkekler her dişiyle çiftleşmiyor?

Bunların cevabını biliyosan,sorunun cevabını da otomatikman bilmiş oluyosun.

neden
ben bilmniyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...