Griswold Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Asteroth said: SenariouS said: cons iyi ya tanimiyorum etmiyorum ama bazen kahkaha attiriyor. Haklisin SenariouS cok haklisin Cons hakkindaki yorumlarinda sana katiliyorum. Unuttugun tek sey onun cok tatli bir orospu oldugu. Ama bu adama da orospuluk yakisiyor dogrusu. Orospu lafini kötü anlamda almayin lütfen. Bu adamların cogunun iclerinde gizli veya acik bir orospu ruhu vardir. Ama ondaki orospuluk muhtesem ve ben onu bu orospu haliyle cok seviyorum. Orçuncuğum seni binlerce kere öpmek arzusuyla.. UISDHGOSIERHOSEGHSODIUHFILSFJWEOI SALAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 adama orospu demis surekli, ne bicim modsun sen, bi de gulmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 kötü anlamda almayın demiş, ondan bir şey yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ** ** * * * *********** ***** ******* kötü anlamda almayın selbes mi şimdi X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 HOHOHOHOHAHAHAAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 fasülyeden mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ezik bebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Yok yaa garpıç modları iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 garbıç modları bu forumun çirkin krallarıdır bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 hepsi tam bir salak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Asteroth said: SenariouS said: cons iyi ya tanimiyorum etmiyorum ama bazen kahkaha attiriyor. Haklisin SenariouS cok haklisin Cons hakkindaki yorumlarinda sana katiliyorum. Unuttugun tek sey onun cok tatli bir orospu oldugu. Ama bu adama da orospuluk yakisiyor dogrusu. Orospu lafini kötü anlamda almayin lütfen. Bu adamların cogunun iclerinde gizli veya acik bir orospu ruhu vardir. Ama ondaki orospuluk muhtesem ve ben onu bu orospu haliyle cok seviyorum. Orçuncuğum seni binlerce kere öpmek arzusuyla.. sdfsfds adam sevgiyle yazmış. çok içten buldum. duygulandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 kermit said: hepsi tam bir salak bence sen nesin aynştayn mısın. emre bölözoğlu musun. maserati misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 sonuncusu araba lan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Asteroth said: SenariouS said: cons iyi ya tanimiyorum etmiyorum ama bazen kahkaha attiriyor. Haklisin SenariouS cok haklisin Cons hakkindaki yorumlarinda sana katiliyorum. Unuttugun tek sey onun cok tatli bir orospu oldugu. Ama bu adama da orospuluk yakisiyor dogrusu. Orospu lafini kötü anlamda almayin lütfen. Bu adamların cogunun iclerinde gizli veya acik bir orospu ruhu vardir. Ama ondaki orospuluk muhtesem ve ben onu bu orospu haliyle cok seviyorum. Orçuncuğum seni binlerce kere öpmek arzusuyla.. Bunun nereden alıntı olduğunu ilk görüşte anlayan tek psikopat ben miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ben anlamadım ilk görüşte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 oh be yalnız değilmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Asteroth said: SenariouS said: cons iyi ya tanimiyorum etmiyorum ama bazen kahkaha attiriyor. Haklisin SenariouS cok haklisin Cons hakkindaki yorumlarinda sana katiliyorum. Unuttugun tek sey onun cok tatli bir orospu oldugu. Ama bu adama da orospuluk yakisiyor dogrusu. Orospu lafini kötü anlamda almayin lütfen. Bu adamların cogunun iclerinde gizli veya acik bir orospu ruhu vardir. Ama ondaki orospuluk muhtesem ve ben onu bu orospu haliyle cok seviyorum. Orçuncuğum seni binlerce kere öpmek arzusuyla.. Bu sayfada ki yazilarin hepsini okudum ve Asteroth, sen haksizsin ibne. Seni kiniyorum, ve sana laflar hazirladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 yanlız şu kız gerçekten kız ise varoş tinercilerinden bir farkımız kalmıyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 oha araya 7 mesaj girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Cuce said: Asteroth said: SenariouS said: cons iyi ya tanimiyorum etmiyorum ama bazen kahkaha attiriyor. Haklisin SenariouS cok haklisin Cons hakkindaki yorumlarinda sana katiliyorum. Unuttugun tek sey onun cok tatli bir orospu oldugu. Ama bu adama da orospuluk yakisiyor dogrusu. Orospu lafini kötü anlamda almayin lütfen. Bu adamların cogunun iclerinde gizli veya acik bir orospu ruhu vardir. Ama ondaki orospuluk muhtesem ve ben onu bu orospu haliyle cok seviyorum. Orçuncuğum seni binlerce kere öpmek arzusuyla.. Bu sayfada ki yazilarin hepsini okudum ve Asteroth, sen haksizsin ibne. Seni kiniyorum, ve sana laflar hazirladim. cüce kardeşim, senden çok özür diliyorum. senin gibi iyi bir twnin bu çirkin küfürleri okuması kadar rahatsız edici bir şey olamaz... gelelim şimdi o cons denen yarrak kafaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 nolmuş nolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 beyler konsepti, kuralları siktiniz attınız ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar