Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok Mutluyum

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

üzgünüm ama oyun çok götü olmuş.
15-20 dakika civarında oynadım ve sıktı. hayalkırıklığı yarattı.

"tüm oyuncuların" sevmiş olması heyecanlandırmıştı beni, oyunu merak etmiştim, ama ne yazık ki konsol oyunu yapmışlar.
gamepad ile ps3 karşısında oynamak lazımmış bu oyunu, klavye ve mousela hiç zevk vermiyor.

misal,
-easy'de oynuyorum ve iki kurşunda yere yığılıyorum. thiefde bile bu kadar basit değildi ölmek. sanırım "health regen" sisteminin payı büyük bunda. konsol oyunlarında "kaç cover al" mantığı işlediğinden, health barı da az oluyor. bol bol cover arkasına gidip regen olasın diye.
-coverdan covera gitme sistemi kötü olmuş. space'e bir kere basınca yana atlıyor, uzun basınca duvardan dönüyor. normalde pc'de komutların uzun süreli basmalarla gerçekleşmesine alıştığın için atlayalım derken gitmiyor felan. hayır bi de sistem akıcı değil, duvarın kenarından döneyim derken yerinde duruyor boş boş öyle. pc'de çok daha akıcı cover sistemleri görmüştüm.
-fov çok sıkışık geldi, çok dar açıyla düşünmüşler oyunu. 90'a aldım daha rahatlattı.
-ilk deus ex'de her bölgede farklı farklı şeyler yapma imkanı vardı. adamları farklı metodlarla öldürebiliyor, farklı şekillerde ilerleyebiliyordun, daha ilk leveldan sana seçme şansı sunuyordu. bunda, hiç bir şey yok. coverın arkasına geç, ordan oraya atla, adamın arkasını dönmesini bekle ve ateş et.

hikayesi güzeldir belki, bilemiycem.
onu görebilmek için oyunu bitirmek gerekicek.
hiç olmadı hikayesi için oynamış oluruz oyunu eğer öyleyse...

ama "tutorial level"de sunulan gameplay bazında konuşursam bana beklediğim deus ex'i vermedi.
konsol oyuncularına hitap etmek için çok bozmuşlar oyunu.
grafik kalitesi de kötüymüş, ama oyunlar sabit kalan konsol kabiliyetlerine göre ayarlandığından, artık her oyunun grafikleri kötü oluyor. o yüzden bunu oyunun bir eksiği olarak görmek istemiyorum.

duke nukem forever gibi bir pc klasiği daha konsol oyuncularına hitap etmek için litelaştırılmış...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya spiritüelliği kızları çekmek konusunda kullanmak en son yöneliceğim şey. Farkında değilsiniz ama spiritüelliğin tam tersi bir adam bile olsam yine chick magnet olurdum ki ..

daha 16 yaşımdayken Hey Girl dergisine "ben bu dergiyi karşı cinsimin istek ,arzu ve problemlerini anlayıp daha iyi bir erkek olmak için okuyorum" diye mektup yazdım ve yayınlandı.

İlk hafta 90
Ay sonu 600
Bir yıl içinde 2000 mektup geldi türkiyenin her yerinden..

Saçma sapan görünen biri olabilirim ama zekam sinsi bir yılan gibi aptallık yaprakları altında usulca ilerliyor her zaman ;D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...