-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 gel ama yukarı çıkma, imza gününe geçelim direkt
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 karaktersiz said: senko said: u....u hakkinda mi? u...u ne Ubuntu
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Kanseri yenmiş la kadın a lil respect
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Black-ice said: xunn ünlü müymüş? Twitch'siz ünlü olmaz. SC becerebilseydik ünlü olurduk, rüyaları nadasa yatırdık.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Noyzura said: Liebe said: haftaya da benim imza günüm var arkadaşlar pendik batı kahvehanesinde. girişte ilk nessler ikram. harbiden yazarların dünyasında böyle mi oluyor daha adın sanın yayılmadan hemen imza günleri mi düzenleniyor nasıl oluyor bu işler? ya underground altkültür ortamlarında tanınmışlık bambaşka bir saygınlık. patide celebrity olmasıyla övünnen Xunn'un durumundan daha süper çünkü bilinen dünyanın bilinmeyen tarafında güzel etkinlikler ve olaylar sislsilesi akarken bazı insanlar bir çok kişinin hayatında süper etkisi olabiliyor. yani sen tanımazsın ama o kişi herkesin tanıyamayacağı bir dünyada zaten ünlü biridir Ebru gibi =)) Ya senin 4 postundan 2si niye bana taş atıyor ya? Bir sorunumuz yok inşallah.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ay sonu benim de imza gunum var, beilowun yerinde yapmayi dusunuyorum.
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Jim_E_Rustler said: Noyzura said: Liebe said: haftaya da benim imza günüm var arkadaşlar pendik batı kahvehanesinde. girişte ilk nessler ikram. harbiden yazarların dünyasında böyle mi oluyor daha adın sanın yayılmadan hemen imza günleri mi düzenleniyor nasıl oluyor bu işler? ya underground altkültür ortamlarında tanınmışlık bambaşka bir saygınlık. patide celebrity olmasıyla övünnen Xunn'un durumundan daha süper çünkü bilinen dünyanın bilinmeyen tarafında güzel etkinlikler ve olaylar sislsilesi akarken bazı insanlar bir çok kişinin hayatında süper etkisi olabiliyor. yani sen tanımazsın ama o kişi herkesin tanıyamayacağı bir dünyada zaten ünlü biridir Ebru gibi =)) Ya senin 4 postundan 2si niye bana taş atıyor ya? Bir sorunumuz yok inşallah. taş atmıyorum ki sadece aklımdan çıkmıyor "pati celebritysiyim" demen ve o an çok etkilenmiştim. Artık bende pati celebritsiyim adskıbsad
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Vingthor said: göğüslerimi imzalatacağım sana tras et once.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Noyzura said: Jim_E_Rustler said: Noyzura said: Liebe said: haftaya da benim imza günüm var arkadaşlar pendik batı kahvehanesinde. girişte ilk nessler ikram. harbiden yazarların dünyasında böyle mi oluyor daha adın sanın yayılmadan hemen imza günleri mi düzenleniyor nasıl oluyor bu işler? ya underground altkültür ortamlarında tanınmışlık bambaşka bir saygınlık. patide celebrity olmasıyla övünnen Xunn'un durumundan daha süper çünkü bilinen dünyanın bilinmeyen tarafında güzel etkinlikler ve olaylar sislsilesi akarken bazı insanlar bir çok kişinin hayatında süper etkisi olabiliyor. yani sen tanımazsın ama o kişi herkesin tanıyamayacağı bir dünyada zaten ünlü biridir Ebru gibi =)) Ya senin 4 postundan 2si niye bana taş atıyor ya? Bir sorunumuz yok inşallah. taş atmıyorum ki sadece aklımdan çıkmıyor "pati celebritysiyim" demen ve o an çok etkilenmiştim. Artık bende pati celebritsiyim adskıbsad Sen ciddi ciddi ciddiye aldın yani. Ciddi ciddi. Ciddi. Kelimeye yabancılaştım.
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 yani haklısın patide celebrity olmak kolay değil böyle 4567898876 tane post atıp arada celebrity geçince seni anınca "4 postundan biri ben çekiştirmek oluyor " gibi bir argümanla geliyorsun.. Celebrity kaprisleri mi bunlar anlamıyorumda relax biraz ya seviyorum seni bence tatlı , hırçın ve dost olmaya değer bir çocuksun =)))
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Pati'de unlu olmak ne oluyor ki? Zaten kac kisi var burada? Gorende animede liseyiz sanir.
Marty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 simdi arattim celebs diye, hicbiriniz yoksunuz. paris hiltonun videosuyla beraber cikmadiginiz surece konusmayin bence
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Aptal ve kibirli ne kötü bir karakter kombosu ya.
Öne çıkan mesajlar