Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben de geldim

limonsupernova

Öne çıkan mesajlar

yildirimokur said:

Bilmem kaç yıldan beri yazı yazıyormuşsun, küçük harfle mi başlarsın cümlelerine ? Yoksa bu da sanatının bi parçası mı ?
Hoş geldin :)o

internetteyken cümleye büyük harfle başlamak gibi bir hobim pek olmadı şimdiye kadar, ama normalde dikkat ediyorum tabii :) hoşbulduk, teşekkürler herkese.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

buraya geldin. Peki.
Otelin var mi?
zengin misin?
Baba parasi yiyor musun?
eger bu sorulara hayir cevabi verdiysen paticikte kücük bir azinliga dahil olacaksin.

*otel yok.
*anneme bugüne dek günaydından çok, "Bizim sülalede neden bi tane bile zengin yok?" demişimdir.
*baba parası yemeyi çok isterdim ama onun yerine "kalan paramı 3'e mi bölsem, yoksa tek bir öğün ama mis gibi bir öğün mü yesem?" diye düşünerek tek bir güzel öğün yemek yiyip geri kalanında aç gezmeyi terci ettim.

allah beni kahretsin.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız şunu da yazmalıyım: ne paranoyak bir forum lan burası. daha yeni üye olmama karşın sırasıyla ninja(?)nın, noyzura(?)nın, eski bir roma imparatorunun, kinderden çıkan oyuncak arabanın ve bir de boş bira kutusunun fake'i olmakla adledildim.

benden önce forumda ne yaşandı bitti saygısızca bilemiyorum ama fake değilim abi ben.

kendimden şüphelendirtmeyin beni.
Sosyal ağlarda paylaş

limonsupernova said:

yalnız şunu da yazmalıyım: ne paranoyak bir forum lan burası. daha yeni üye olmama karşın sırasıyla ninja(?)nın, noyzura(?)nın, eski bir roma imparatorunun, kinderden çıkan oyuncak arabanın ve bir de boş bira kutusunun fake'i olmakla adledildim.

benden önce forumda ne yaşandı bitti saygısızca bilemiyorum ama fake değilim abi ben.

kendimden şüphelendirtmeyin beni.

ya sevda boşver sen bunları be. ben sana anlattım zaten üye olmadan önce böyle yaparlar. önce irem derler sonra ninja derler sonra kimin feykisin diye sorar durular.

sen naptın görüşmeyeli?

okulu bitirdin mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...