diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ahahahaha hala irem diyolar ya. adı sevda 1985 ankara doğumlu. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ankara da mı yaşıyorun irem Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 irem slm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ismi irem olan kizlar cok guzel oluyorlar nedense, dimi irem? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limonsupernova Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yildirimokur said: Bilmem kaç yıldan beri yazı yazıyormuşsun, küçük harfle mi başlarsın cümlelerine ? Yoksa bu da sanatının bi parçası mı ? Hoş geldin :)o internetteyken cümleye büyük harfle başlamak gibi bir hobim pek olmadı şimdiye kadar, ama normalde dikkat ediyorum tabii :) hoşbulduk, teşekkürler herkese. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ne demek irem Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ooo stress test başlanmış irem sn smd ck mesglsndr Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 buraya geldin. Peki. Otelin var mi? zengin misin? Baba parasi yiyor musun? eger bu sorulara hayir cevabi verdiysen paticikte kücük bir azinliga dahil olacaksin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Hoşgeldin demeye gelmiştim... demişler... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ninja v3 yazarlık Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 hg buse insanlar kendilerinin editör olduğunu söylerse inanma gerçek editör benim sadece kıskandıklarından öyle yazıyorlar. Hatta abdullah sırf kıskanclıgından nick aldı editör diye. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limonsupernova Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Seele said: buraya geldin. Peki. Otelin var mi? zengin misin? Baba parasi yiyor musun? eger bu sorulara hayir cevabi verdiysen paticikte kücük bir azinliga dahil olacaksin. *otel yok. *anneme bugüne dek günaydından çok, "Bizim sülalede neden bi tane bile zengin yok?" demişimdir. *baba parası yemeyi çok isterdim ama onun yerine "kalan paramı 3'e mi bölsem, yoksa tek bir öğün ama mis gibi bir öğün mü yesem?" diye düşünerek tek bir güzel öğün yemek yiyip geri kalanında aç gezmeyi terci ettim. allah beni kahretsin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 limonvonsanders Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 beraber simit paylaşalım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 cok acikli aglicam simdi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limonsupernova Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yalnız şunu da yazmalıyım: ne paranoyak bir forum lan burası. daha yeni üye olmama karşın sırasıyla ninja(?)nın, noyzura(?)nın, eski bir roma imparatorunun, kinderden çıkan oyuncak arabanın ve bir de boş bira kutusunun fake'i olmakla adledildim. benden önce forumda ne yaşandı bitti saygısızca bilemiyorum ama fake değilim abi ben. kendimden şüphelendirtmeyin beni. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Ayşe Kulin'i unutma. bence sen Ayşe Kulinsin.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Adledilmek ne lan? Addedilmek mi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Adledilmek iyi birsey cunku icinde et var diyorum ve gidiyorum. Alinti gereksiz olmus sildim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 limonsupernova said: yalnız şunu da yazmalıyım: ne paranoyak bir forum lan burası. daha yeni üye olmama karşın sırasıyla ninja(?)nın, noyzura(?)nın, eski bir roma imparatorunun, kinderden çıkan oyuncak arabanın ve bir de boş bira kutusunun fake'i olmakla adledildim. benden önce forumda ne yaşandı bitti saygısızca bilemiyorum ama fake değilim abi ben. kendimden şüphelendirtmeyin beni. ya sevda boşver sen bunları be. ben sana anlattım zaten üye olmadan önce böyle yaparlar. önce irem derler sonra ninja derler sonra kimin feykisin diye sorar durular. sen naptın görüşmeyeli? okulu bitirdin mi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Fake değilsen ara 0535 524 11 0. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 sevdayı foruma getiriyo ama görüşmeyeli okulu bitirdin mi diyo. f-RP terk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 moriarty said: forumdaki yakışıklılar listesini atıyorum birazdan. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 moriarty said: [list] [*] moriarty [/list] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Holy said: Fake değilsen ara 0535 524 11 0. haha :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.