Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ya su inscription scroollarini cötönk diye satabilmenin bi yolu yokmu, cok bunaldim tek tek 3 tane 2 tane 4 tane eklemekten te allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ins 100 leyince hepsini beraber satıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 100 olunca toplu satılıyordu galiba. her fail olduğunda ayrı düşüyor çünkü çantaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 moriarty said: koydum çocuğu. http://i.imgur.com/Gkt9eVo.png ev hatalı ama la bu arada ben sana temin agality verdim : ) 4 tane sen bana 14 iron verdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 abi şu evi bizde marklasak olmaz mı hep beraber kullanalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Gördüğüm kadarıyla alch ın magery ye bir bonusu yok, değil mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 balık ve scroll da sabıt para var dıgerlerınde kosturman gereekecek adam bulacaksında satacaksında olme essegım olme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ne yapsak ticaretten para kazanırız? playerlara satış yaparak? talep görecek craft edilen şeyler neler serverda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 account blocked diyo giremiyorum lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Korax said: ya su inscription scroollarini cötönk diye satabilmenin bi yolu yokmu, cok bunaldim tek tek 3 tane 2 tane 4 tane eklemekten te allam remouse kurcan. yeni ghostmouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 britdeki obur bankanın orada mage shop yokmuydu benmı yanlıs hatırlıyorum bulamadım. birde minocdakini bulamadım jhelomda aynı sekılde :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Black-ice said: account blocked diyo giremiyorum lan? server doldu gene dışarda kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 vay be internet kafede giden paralarımı hissettim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Black-ice said: account blocked diyo giremiyorum lan? 650 kişi online şuan full server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Ya benim client durmadan çöküyor deli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 calvaria said: 10 numara recall scroll yaparım brit stable e gel abi acaba oradamısın hala. arada unuttum gitti yazdıgımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Abi oyun göçtü ve giremiyorum dolu diye :() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Dworgian said: calvaria said: 10 numara recall scroll yaparım brit stable e gel abi acaba oradamısın hala. arada unuttum gitti yazdıgımı gel gel ordayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 oha beyler havale falan yapabılıyorsun kendı karakterler arasında bankacıya basın domuz alın bankaya atın cıft tıklayın 10 numara olmus :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 30 kb la indiriyor la clientı. nalet gelsin. zaten 2 gün oynayıp sıkılacaktım 1 günü downloada gidecek. pfff! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 dolu zaten giremiyceksin bugün 11e kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 2 tane app miner kesmeye 2 full setli warlockla gelen Şebnemler top lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 adam isim yapıyor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ben girerim. olmadı editör kankama söylerim çökertir serverı yer açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 editör ping at lagle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar