yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 50 TL verip kale aldım bi tane nereye konuşlandırsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 tamam vurmayın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 kayıt olamıyoruz zaten. bi de kayıt olup oynamaya baslasaydın o zaman gorurdun vurmayı. iyi yırtmıssın. nebula 10 sene once de boktandı, hala boktanmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Somon said: sene oldu 2014 http://www.nebula.web.tr/?p=9 http://www.nebula.web.tr/?p=13 hala kurallar diye sayfa eklemişler. şunları fixleyemiyorsan senin neyine sunlarin fixlenmesi kimin umrunda ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 sorun fix ya da umur değil, şunları fixleyecek kabiliyet yoksa hala yaparsanız ceza diyorsa hiç gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 pay to win olmayacak şeyler bunlar bir cogumuz free oyunlarda sürtüyoruz zaten binektir set tir kaledir kozmetik neredeyse ben 1 ay kasarım karakterlerimi, baktım oynanıyor hala akşamları 1-2 saat devam ederim. eleştirilecek pek yönü yok bana gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 OFFFF ultima oynamak istiyorum lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 çalışan makro programı varsa ben de oynayabilirim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 spompas said: pay to win olmayacak şeyler bunlar bir cogumuz free oyunlarda sürtüyoruz zaten binektir set tir kaledir kozmetik neredeyse ben 1 ay kasarım karakterlerimi, baktım oynanıyor hala akşamları 1-2 saat devam ederim. eleştirilecek pek yönü yok bana gore Elestrilecek yonu su, o kadar parayla item satma yapmislar para kazaniyorlar ama hala ayni nebula, server gocer reset gelir server geri gider vs. Madem para yapiyon azcik duzelt kafayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Somon said: sorun fix ya da umur değil, şunları fixleyecek kabiliyet yoksa hala yaparsanız ceza diyorsa hiç gerek yok çoğu zaten halihazırda yapılamayacak şeyler. geri kalanıysa öyle aa dur fixleyeyim diyerek düzeltilecek şeyler sayılmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 fixleyecek ne var orda ben de anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 birşey demem gerekmiyor ama dur nehehegegefegsgdgsvgdrgcncg nebula emekine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ben de oynarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 wow oynamaya başladım ama neden olmasın adpıfndsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 accountu alimi başladi server acildi yokmu gelen yardıma!!11111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 onurhan ben sirf senin bu uo ozlemini dindirecegim hic endişen olmasin hemde boyle irkli klassli farkli haritali falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mageshopda ins kasıyorum bende ,yanlız şu gelip 54k scroll satanları gördükçe aklımdan bin bir türlü ipnelik geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ÇAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 beyler paşa paşa söliyim database var bende oynamaya başlarsam emek vermeden çarlarınızı boşaltabilirim kflsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Para versenize biraz beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Zikko said: ben başladım bile, ph %100 açık olacakmış, devam etmesem bile 2-3 char kasar koyarım kenara GG NO RMK Hiç başlama derim, ayrıca kasıp kenara koyamazsın girilmeyen hesaplarda bir süre sonra siliniyor. Oldu da parolanı unuttun, talep ettin gelmedi, mail attın cevap gelmiyor, foruma yazdın okuyan staff yok. Sonunda bağırta bağırta tüm emeklerin heba oluyor. Hepsi başıma geldi, tavsiye etmem Nebula tam çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 biliyorum da zaten aylık ücret/giriş ücreti vs. vermediğin bir oyundan cok fazla bir şey beklememek gerekir diye düşünüyorum.. aldığın zevke bakacaksın, şifreleri unutmayıp 1-2 ayda bir de gir cık yapacaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bende başlayım hadi üye oldum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 akşam girip bakıcam ben servera. hype'ın önüne duvar örüldü ama farketmez. server canlıysa oynarım heralde önemli olan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar