Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Norak said: o değilde, izmirdeki bütün hakim savcı vb tanıyoruz sdfs taa bakanlığa kadar gider, şu forumdaki mesajlardan bir özet mailı ve bam! 140 yıl. b planınıda polise göndereyim üsteki resimle beraber ehuheu Gonder bende planlar cok. Su mesajinla anca kendini riske atiyorsun haberin yok =)) saftirik seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 dfsd tipe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mithat said: Şu günceli daratlmamız gerek , atıyorum 'şu kişinin mesajları güncelde çıkmasın' ve 'şu topic güncelde çıkmasın' falan tarzı şeyler lazım , hayır yazılarını ister istemez görüyorum sonra durduk yere sinirleniyorum. İstemiyorum ki ben sinirlenmek , ben gayet mutlu mesut çok şirin bir insanımdır normalde. Hayatta en buyuk derdi guncel olanlar siz ne sanslisiniz ya =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 NORAK TEHLİKENİN FARKINDA MISIN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 totemic said: kapıdan girdin mi 6 ay yersin zaten noyzura.. Ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 nedir durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Norak said: dfsd tipe bak Im weird i know it and nothing i can do about it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Vingthor said: nedir durum? Bekleyen tek ben kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 adam döl yemeyi sevdiği için hapiste doğal şartlara uyum sağlayacaktır ceza yerse her türlü win-win şansın bol kutun büyük çıksın noyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bingildak said: noyan çok istiyorsan şişeletip yollatıyım mikrodalgada ısıtır ısıtır bana olan özlemini giderirsin Enerjinle degil,bingil bingil sinerjinle ilgileniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bingildak said: noyan çok istiyorsan şişeletip yollatıyım mikrodalgada ısıtır ısıtır bana olan özlemini giderirsin http://i.imgur.com/iNJk59f.gif Noyzura said: Su mesajinla anca kendini riske atiyorsun Selam seni izmirdeki avukat arkadaşa ispikledim o da hakim tanıdığına topiği gösterecek. Hadi bana enerji gönder ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bingildak said: NORAK TEHLİKENİN FARKINDA MISIN? abi benim giyilmiş çorabımda bile daha çok enerji var ehe raad ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 lan beslemeyin şunu amk ya. siz cevap yazdıkça saçmalamaya devam ediyor işte. bırakın abi kendi haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 küfür dedi ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Norak said: bingildak said: NORAK TEHLİKENİN FARKINDA MISIN? abi benim giyilmiş çorabımda bile daha çok enerji var ehe raad ol ouch hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Noyzura said: hiç alakam olmasa da 3 suçtan yargılanıyorum ve hardcore bir test olucak çünkü avukat kullanmayacağım. Bakalım mental abilitylerim beni bu durumdan nasıl çıkarıcak .. Şimdi yola çıkıyorum ve güzel enerjilerinizi bekliyorum. olm avukatsız savunmaya gitmek nedir? mental yetenekler de bir yere kadar noyanım. sakata gelmeyesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 hakimi sakata getirecek, daha vasat bir twist olursa uzulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kiz arkadasini dövdü diye gidiyor ati ne cikabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 anama sövdü desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 usturayla mahkemeye gitmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Girdim savunmami yaptim simdi. Cok tatli ve anlayisli bir hakim vardi. Bir kac ay sonraya bir durusma daha verildi. Yurt disina gidicem ve gelmesem yerime avukat yollasam olur mu dedim. Oda gelmene gerek yok , avukat tutmana da gerek yok , zaten suclamalara dair delil yok dedi. Karsilikli tebessum ettik ve ciktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 cCc ustura noyan cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Noyzura said: Norak said: dfsd tipe bak Im weird i know it and nothing i can do about it Teach me the your best english please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 pontipati...lan adama her konuda saldırıyorsunuz,sanki senin ingilizcen 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ;) yapsaydın çıkarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar