Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mahkemeye gidiyorum şans dileyin

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Norak said:

o değilde,

izmirdeki bütün hakim savcı vb tanıyoruz sdfs taa bakanlığa kadar gider, şu forumdaki mesajlardan bir özet mailı ve bam! 140 yıl.

b planınıda polise göndereyim üsteki resimle beraber ehuheu

Gonder bende planlar cok. Su mesajinla anca kendini riske atiyorsun haberin yok =)) saftirik seni
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Şu günceli daratlmamız gerek , atıyorum 'şu kişinin mesajları güncelde çıkmasın' ve 'şu topic güncelde çıkmasın' falan tarzı şeyler lazım , hayır yazılarını ister istemez görüyorum sonra durduk yere sinirleniyorum. İstemiyorum ki ben sinirlenmek , ben gayet mutlu mesut çok şirin bir insanımdır normalde.

Hayatta en buyuk derdi guncel olanlar siz ne sanslisiniz ya =))
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

noyan çok istiyorsan şişeletip yollatıyım

mikrodalgada ısıtır ısıtır bana olan özlemini giderirsin

http://i.imgur.com/iNJk59f.gif

Noyzura said:

Su mesajinla anca kendini riske atiyorsun

Selam seni izmirdeki avukat arkadaşa ispikledim o da hakim tanıdığına topiği gösterecek. Hadi bana enerji gönder ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

hiç alakam olmasa da 3 suçtan yargılanıyorum ve hardcore bir test olucak çünkü avukat kullanmayacağım. Bakalım mental abilitylerim beni bu durumdan nasıl çıkarıcak ..

Şimdi yola çıkıyorum ve güzel enerjilerinizi bekliyorum.

olm avukatsız savunmaya gitmek nedir? mental yetenekler de bir yere kadar noyanım. sakata gelmeyesin?
Sosyal ağlarda paylaş

Girdim savunmami yaptim simdi. Cok tatli ve anlayisli bir hakim vardi.

Bir kac ay sonraya bir durusma daha verildi. Yurt disina gidicem ve gelmesem yerime avukat yollasam olur mu dedim. Oda gelmene gerek yok , avukat tutmana da gerek yok , zaten suclamalara dair delil yok dedi. Karsilikli tebessum ettik ve ciktim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...