Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Lyv said: yaptigin yemek yenmezmis Noyzshot verelim en temiz ve pratiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Hehe ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mahkemede beklerken ban en son pipimde olcak şey hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 abi herifin tırnakları bağımsızlığını ilan etmiş asddsadsadsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 o yazı izmirdeki adliyenin yazısına benziyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 aklini pipi ile bozmus olanlara gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mistik işlerde tırnaklar enerji sensoru gibidir. Gerçi ellerine cetvelle vurularak terbiye edilmistik. Şimdi size tırnaklarımı zefiranla fircaliyorum desem de yinede iyyy pis muhabbetimiz bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 smyrnas said: o yazı izmirdeki adliyenin yazısına benziyor ? Ordayim şuan gelsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Niye ben ne yapacamki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuya cevap gelmezse 2-3 saat sonra bilin ki Noyzura'yi kaybettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 tırnaklarını elleticekmiş sana touch itt yeaahhh brush themmm yeahhh kindlllyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mapusdan cikar cikmaz direk bingildagi sevicem. Adam doyasiya sevilmek icin resmen yanip tutusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Ona küçük enerji paketleri yolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bir defa sivil mahkemeye bir defa da askeri mahkemeye cıktım. iyi hal baya onemli bir referans oluyor @noyzura. umarım sıkıntı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 askeri mahkemeye neden çıktın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Askeri mahkemede ne işin vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Tırnaklarımı o bingil bingil teninde doyasiya gezdiririm ve korkma canini hic yakmam bingildak <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 noyan ben senin bildiğin erkeklerden değilim, yeltenme sinsice ayrıca hani sen benimle ilgilenmiyordun, o şekilde beni cezalandıracaktın. hani sen mesaj attığında bir hiç olacaktım, niye hala bana hitaben bir şeyler yazıp dialoga giriyosun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Geçmiş olsun üstad, umarım temiz çıkarsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 vivavale said: bir defa sivil mahkemeye bir defa da askeri mahkemeye cıktım. iyi hal baya onemli bir referans oluyor @noyzura. umarım sıkıntı olmaz. Gozlerimin icine bakan masumiyet ve tatliligimdan mest olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bingildak said: noyan ben senin bildiğin erkeklerden değilim, yeltenme sinsice ayrıca hani sen benimle ilgilenmiyordun, o şekilde beni cezalandıracaktın. hani sen mesaj attığında bir hiç olacaktım, niye hala bana hitaben bir şeyler yazıp dialoga giriyosun ki.negatif enerji yolluyo sana. bu sayede albion online ı resetleyecek bi kaç gün içinde emeklerni boşa gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bingildak said: noyan ben senin bildiğin erkeklerden değilim, yeltenme sinsice ayrıca hani sen benimle ilgilenmiyordun, o şekilde beni cezalandıracaktın. hani sen mesaj attığında bir hiç olacaktım, niye hala bana hitaben bir şeyler yazıp dialoga giriyosun ki. Beni bu kadar azdiriyorsun kendin kasinip sónra bide hesap sorma hic fistigim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 senin azasın varmış bence mahkeme avukat derken olayı yine her zamanki gibi penisine getirmişsin belli ki asdasd fizban tehlikeli tehditler bunlar, savcıya gönderirim valla delil.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Gecmis olsun noyzura kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar