Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mahkemeye gidiyorum şans dileyin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mistik işlerde tırnaklar enerji sensoru gibidir.

Gerçi ellerine cetvelle vurularak terbiye edilmistik. Şimdi size tırnaklarımı zefiranla fircaliyorum desem de yinede iyyy pis muhabbetimiz bitmez.
Mesaj tarihi:
noyan ben senin bildiğin erkeklerden değilim, yeltenme sinsice

ayrıca hani sen benimle ilgilenmiyordun, o şekilde beni cezalandıracaktın. hani sen mesaj attığında bir hiç olacaktım, niye hala bana hitaben bir şeyler yazıp dialoga giriyosun ki.
Mesaj tarihi:
vivavale said:

bir defa sivil mahkemeye bir defa da askeri mahkemeye cıktım. iyi hal baya onemli bir referans oluyor @noyzura. umarım sıkıntı olmaz.

Gozlerimin icine bakan masumiyet ve tatliligimdan mest olabilir.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

ayrıca hani sen benimle ilgilenmiyordun, o şekilde beni cezalandıracaktın. hani sen mesaj attığında bir hiç olacaktım, niye hala bana hitaben bir şeyler yazıp dialoga giriyosun ki.
negatif enerji yolluyo sana. bu sayede albion online ı resetleyecek bi kaç gün içinde emeklerni boşa gidecek.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

Beni bu kadar azdiriyorsun kendin kasinip sónra bide hesap sorma hic fistigim <3
  • Yeni Oluştur...