Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Llama said: takım elbise giyse idin keşke Herzamanki outfitlerim. Hava uygum olsaydı tüylü ceketimide giyerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Vingthor said: hardkoru hapisanede yaşatmasınlar umalım Itiraf et içten ice umuyorsundur dünku biliml ergen patlamalarına bakarsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bu adam nasıl oraya uyacak lan. karar falan diyincee ayağa kalkılan garip bir yer orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 sostizm said: Bol şans Noyan. Soğukkanlı, sabırlı, sorumlu ve yetişkin davran. En iyisi olur umarım. . Not: inkar et, yaptım ama bi sor neden ile yaramıyor. Tesekkur ederim. Oyun gibi yaşadığım için hapise girmemi bile avantaja ceviririm. Içeride de çok sevilip ilginç dostlar edinebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Icerde eberji filan deme bence... Bir arkadas tavsiyesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Noyzura said: Vingthor said: hardkoru hapisanede yaşatmasınlar umalım Itiraf et içten ice umuyorsundur dünku biliml ergen patlamalarına bakarsak. her at at konuşana düşman olsaydık OHOOO umarım yırtarsın kodumun at ağızlısı sempatik göt şimdi küfretti dicekler aslında ama ben böyle seviyorum iltifat ettim aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Allah'sızlık başına böyle dertler açar işte.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Ren said: bu adam nasıl oraya uyacak lan. karar falan diyincee ayağa kalkılan garip bir yer orası. Ilk mahkemrm değil canikom ve zor koşullara ve çevresel faktörlere avantaj sahibi olarak uyumlanmak konusunda yaşam tecrubelerime göre oldukça iyiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kek said: Allah'sızlık başına böyle dertler açar işte.... hehahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kek said: Allah'sızlık başına böyle dertler açar işte.... Aşk meselesi.. Kızlar çok aşık olduklarinda yapabildikleri kadar can acitmaya çalışır. Bilin bakalim hangi kız beni mahkemelere sürüklüyor hırsından ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 nedir ne değildir detayını bilmiyorum hayırlısı olsun başın fazla ağrımadan yırtmanı diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 GERGE said: Icerde eberji filan deme bence... Bir arkadas tavsiyesi... Enerji dememe gerek yok içeride enerjimi yardiririm. Patide benimle görüşmeye cekinenler var enerjime domalmaktan korktuklarindan dolayı ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 BabacumMostors said: nedir ne değildir detayını bilmiyorum hayırlısı olsun başın fazla ağrımadan yırtmanı diliyorum Saol ildenizcim klasik ışte kadınlar uzmeye calisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 of yırtacak sonra yine gelip enerjiyle ilgili bi ton post atacak ya. hakimi enerjimle büyüledim çok enerjiğim dün 200 karıya çaktım ama sonra spermlerimi geri topladım falan dicek. enerjilerim sayesinde bitcoin fiyatlarını yükselişe geçirebilirim falan da der sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 fizban seni çok özlüyoruz moderasyon'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Vingthor said: Noyzura said: Vingthor said: hardkoru hapisanede yaşatmasınlar umalım Itiraf et içten ice umuyorsundur dünku biliml ergen patlamalarına bakarsak. her at at konuşana düşman olsaydık OHOOO umarım yırtarsın kodumun at ağızlısı sempatik göt şimdi küfretti dicekler aslında ama ben böyle seviyorum iltifat ettim aslında En iyi olasılık neyse artık o olucak. Sacmalik ile fotosentez yaparak yaşıyorum adeta ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 gece avutmuyor gönlüm unutmuyor dokunduğum hiçbir mod senin gibi kokmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 fizban said: of yırtacak sonra yine gelip enerjiyle ilgili bi ton post atacak ya. hakimi enerjimle büyüledim çok enerjiğim dün 200 karıya çaktım ama sonra spermlerimi geri topladım falan dicek. enerjilerim sayesinde bitcoin fiyatlarını yükselişe geçirebilirim falan da der sonra. Sacmalarken moderasyondam düştün ama geçmedi hala aglakligin. Niye bu kadar sizlaniyorsun diye bi sor kendine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 moderasyondan düşmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 /popcorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 X-ray'den hayalet gibi geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yaptigin yemek yenmezmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Birazdan duruşmaya girecem. Hayırlı dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim . Ayrıca böyle bir konu icerisinde bile ezik atan arkadaslarinda iyi olmalarını umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 -Deno- said: fizban seni çok özlüyoruz moderasyon'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 tırnakların 3 ayı var sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar