Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Ya hepinizin mevcut bilim koşulları altında nitelendireibldiği bir zaman boyutu dışında çok daha farklı varolma biçimleri varsa ve bunlardan bi haber olduğunuz için geriye kalan tüm derinliği saçmalık olarak görüyorsanız ? =)) tekrar edeyimm.. ilan etmeye çalıştığınız gibi bilim düşmanı , karşıtı , hedehödösü değilim ki böyle birşey olmak saçmalığın daniskası olurdu benim için ama kendi kendinize roller yükleyip sonra yuhalıyorsunuz.. Bilim üzerine çalışıp bunu doğru şekilde ifade edebilmek istiyorsanız aynı zamanda iletişim yetenekleriniz konusunda kendinizi daha güçlü ve verimli kılmanızı öneririm. çünkü iletişimin maksadı sağlıklı bilgi aktarımı ve anlayış işe şuan 2014 yılının arifesinde mağara adamları gibi hübela hubolo şeklinde bilisel terimler eşliğinde bana cahil demeniz çok ironik .
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 kermit said: ben bilimi posta gazetesnden ve mynetten takip ediyorum gerçek bilim budur sen şaklabansın
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Redeagle said: Bilim düzgün yapılsaydı diş macununun içinde florür olmazdı gibi saçma bir laftan, sıkıldığımız anlarda zevkle okuyabileceğimiz bir drama çıkmış yine negzel. florürlü bir diş macunu kullanıyorsan zekıana ve iletişim becelerine yaptığı etkilerden dolayı beni anlayamaman çok olası.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Vingthor said: deneyimlerim: fayırbol. uzaylılar kaçırdı. amacım dünyayı yeni bir bilinç seviyesine ulaştırmak. fayırbol. teşekkürler lightning bolt var bide
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Noyzura said: Redeagle said: Bilim düzgün yapılsaydı diş macununun içinde florür olmazdı gibi saçma bir laftan, sıkıldığımız anlarda zevkle okuyabileceğimiz bir drama çıkmış yine negzel. florürlü bir diş macunu kullanıyorsan zekıana ve iletişim becelerine yaptığı etkilerden dolayı beni anlayamaman çok olası. Sana biraz daha fıstık atsınlar. Kendini küçük düşürme uğraşılarını yarın boş vaktimde yine zevkle okurum.
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Vingthor said: kermit said: ben bilimi posta gazetesnden ve mynetten takip ediyorum gerçek bilim budur sen şaklabansın senin okuduğun okulmu lan yalan dolan öğretiyolar bi kere yılan zehirinin panzehiri yaraya işemektir. gerçek bilim bu. akrep soktuğunda yoğurt yada çamur sürmektir. sen ne anlarsın lan bilimden ibibik
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Redeagle said: Noyzura said: Redeagle said: Bilim düzgün yapılsaydı diş macununun içinde florür olmazdı gibi saçma bir laftan, sıkıldığımız anlarda zevkle okuyabileceğimiz bir drama çıkmış yine negzel. florürlü bir diş macunu kullanıyorsan zekıana ve iletişim becelerine yaptığı etkilerden dolayı beni anlayamaman çok olası. Sana biraz daha fıstık atsınlar. Kendini küçük düşürme uğraşılarını yarın boş vaktimde yine zevkle okurum. kendince elite aşağılamanı yaptın ama bari diş macunu markanı söyle bari =)
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Noyzura said: florürlü bir diş macunu kullanıyorsan zekıana ve iletişim becelerine yaptığı etkilerden dolayı beni anlayamaman çok olası. Sen misvak mı kullanıyorsun?
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 hayır içinde florür olmayan bir diş macunu kullanıyorum. bilim insanlığın sağlığı adına böyle şeylerde yapıyor biraz araştırırsan sende satın alabilirsin.
chrome Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ben misvak kullandım. güzel bir şey. ayrıca da sünnet.
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 rahmetli dedemin flörür fabrikası vardı
Fin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 flörürün zararlı olduğunu düşündüren şey nedir ?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 sostizm said: Ben de oğluma İLK kimliğini alırken boş kalsın dedim. Boş bırakılamaz dedi memur apla. O zaman - koyalım dedim. Şimdi Kuzey'in kimliğinde "dini" hanesinde " - " yazıyor. Büyükannelerin falan haberi yok henüz. O cocuk ergenliğinde kesin cemaatci olur. Babam yazdirmadigina gore kesin iyi bir şeydir din diye. Ayrıca cocuk büyüyünce kendi sildirse daha iyiydi. Okulda falan arkadaşlarıyla sorun çıkabilir. Cocuk milleti mal oluyor bu konularda.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 radyoaktif dişmacunundan florüre geçiş bence gayet güzel kıymetini bilin bilimin biat edin!!
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Fin said: flörürün zararlı olduğunu düşündüren şey nedir ? sodyum
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 lise kimyasından aklımda bu kadar kaldı benim
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Bir kaç araştırma falan var. Birde bu aralar kadın programlarında kötüdür diye çokça lanse ediliyor. Hocalar ünlü olmak için gidip konuşuyorlar falan sdf. Büyük ihtimal oralardan buraya taşınan muhabbet.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 lise kimyasında civa çalıp sınıfta oynuyorduk
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 onu bunu bırakın beyaz safirin ismi "korundum"muş lan ehehehe
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Fin said: flörürün zararlı olduğunu düşündüren şey nedir ? google it canım karşına çok güzel bilimsel kaynaklar çıkar.. işte koptuğumuz nokta burada.. bilim benim için beslendiğim , kullandığım ve duygusal olarak hislerimle ilgili hayatımı etkileyen her kısmıyla derinlemesine araştırdığım bir konu. Sinir sisteminden , beynin yapısına , hormon/duygu bağlantıları ve bunların sosyolojik ilişkilendirmelerine kadar.. Sizlerin bir kısmın geldiği arguman ise "bilimin suçu değil o cahil önce sen şunu öğren pis ezik lise mezunu" daha hergün dişlerini fırçaladığın maddenin beynine etkilerini bilmiyorken bana burada artis artis konuşman çok havada kalıyor. Bilim yaşam için olan birşey, pokemon kartları falan değil böyle hava atmak adına. anlaşmaya başlıyormuyuz şimdi ?
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Fin said: calculus herşeyin temeli ya manyak kitaptı ya. kulakları çınlasın asiye hocanın(ışık olmuştur umarım,kanserden ölmüş)ne sorular sorardı oradan bulup bulup beeee. vay lan,calculus'u gördüm,gittim yine 25 sene geriye.
Fin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 googleladım flouride 5mg/kg başına zararlıymış vücuda giren floridin 60-80%i atılıyormuş(bebekler hariç onlarında fırçalanacak dişi yok tüh)yani tüm dünyadaki diş macunlarının 95%inde varken bi senin düşünüp insanlığı kurtarmaya çalışmanda çok epikmiş.
Öne çıkan mesajlar