pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 narlidere gorunce acemilik geldi aklıma 45 derecede asfaltta surunmustuk vay emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 11 . 12 .20 13 bugünü özel olarak seçtin değil mi noyzura? değilse illüminatinin işi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 SeaGle said: Abi git 31 çek sonra iç allah aşkına bi sus ama ya. Günceli bok ediyosun. çok meraklıysan buyur kendin sağ iç .. alla alla adam tam bir pati nerdü olmuş sanki borsayı takip ediyor dünyası yıkıldı bebenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yav said: ölü taklidi yapın beyler allaşkına ölünüzü dirinizi hiç farketmez ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Bebe dedi vuuu Angara ağzı yaptı pisişik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mal said: 11 . 12 .20 13 bugünü özel olarak seçtin değil mi noyzura? değilse illüminatinin işi olabilir noyanminati dönemi başladı olm tarikatlaşıyorum ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 SeaGle said: Bebe dedi vuuu Angara ağzı yaptı pisişik. senin yaptığın "anne git ya yemek yemicem senin yüzünden öldüm oyunda" muhhabetinn yanında bir hiç ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 adam alt tarafı hayatındaki bi değişikliğe dair başlık açmış siz hala sataşıp OMO GÖNCÖLÜ KÖRLÖTÖYÖRSÖN YÖÖ diyorsunuz. çok komik insanlarsınız gerçekten. komik değil ciddiyseniz de çok gevşeksiniz. sonra da bu ülkeden bi bok olmaz ne odun bir milletimiz var diye ağlamayın. siz daha etrafınızdaki insanlara hoşgörülü yaklaşamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ae/Needs-moar-drama.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Noyzura said: SeaGle said: Bebe dedi vuuu Angara ağzı yaptı pisişik. senin yaptığın "anne git ya yemek yemicem senin yüzünden öldüm oyunda" muhhabetinn yanında bir hiç ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 güzel bi şey aslında. ben mesela o kimlikte din hanesinin öldüğümüzde işe yarayacağını düşünürüm. örneğin yaban ellerde öldüm adamlar kimliğime bakacak "hmm müslümanmış, yıkayalım namazını kılalım öyle gömelim" diyecekler. fakat yanlış işliyo işte :/ ayrıca boş kalıp kalmaması gerektiği de sıkıntılı bence. en azından bi - konmalı ki özellikle boş bırakıldığı anlaşılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 k1nJo said: adam alt tarafı hayatındaki bi değişikliğe dair başlık açmış siz hala sataşıp OMO GÖNCÖLÜ KÖRLÖTÖYÖRSÖN YÖÖ diyorsunuz. çok komik insanlarsınız gerçekten. komik değil ciddiyseniz de çok gevşeksiniz. sonra da bu ülkeden bi bok olmaz ne odun bir milletimiz var diye ağlamayın. siz daha etrafınızdaki insanlara hoşgörülü yaklaşamıyorsunuz. boşver bir gün patinin çoğu benimle gurur duyacak ama bu hiç pipimde olmayacak yaptıkları salaklıkları düşündüğümde sadece gülüp ideallerime devam edeceğim ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 j_bLiND said: güzel bi şey aslında. ben mesela o kimlikte din hanesinin öldüğümüzde işe yarayacağını düşünürüm. örneğin yaban ellerde öldüm adamlar kimliğime bakacak "hmm müslümanmış, yıkayalım namazını kılalım öyle gömelim" diyecekler. fakat yanlış işliyo işte :/ ayrıca boş kalıp kalmaması gerektiği de sıkıntılı bence. en azından bi - konmalı ki özellikle boş bırakıldığı anlaşılsın. ya 950 yıl falan yaşayacağımı ön görüyorsam ? =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Noyzura said: ya 950 yıl falan yaşayacağımı ön görüyorsam ? =)) Baya büyük bi hayal kırıklığı yaşayacaksın o zaman ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Kondu mu bilmiyorum 7 sayfaya bakmadım http://galeri8.uludagsozluk.com/439/yanacaksin_521321_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 cyborg olup alan etkileri yaratmaya uzun yıllar devam etmek gibi niyetlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Tori said: Kondu mu bilmiyorum 7 sayfaya bakmadım http://galeri8.uludagsozluk.com/439/yanacaksin_521321_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Noyzura said: baya bi bilimi dogmatik dinleştirdiler ama.. bilimi bilmiyorsan saygılı ol kafasında baya yardıranlar var... bilime göre şöyle , bilime göre böyle.. yobazlar her yerde. İyi güzel yapmışsın noyan ama burada saçmalamışsın sadece, bilimi bilmiyorsan ya öğreneceksin ya da saygı duyup kabul edeceksin. Bunun yobazlıkla falan alakası yok, şimdi yeni bir tartışma açmak ya da sana sataşmak için söylemiyorum sadece belirtme ihtiyacı duydum, sana yönelik bir tutumum yok ona göre ateşlenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Bilime kafanız basmıyosa alternatif bilim uydurup "benimki de bilim ama siz anlayamıyosunuz" olayına girmeye gerek yok. Hayatında fizik 101 almamış adam metafizik fln deyince komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 JestersTear said: İyi güzel yapmışsın noyan ama burada saçmalamışsın sadece, bilimi bilmiyorsan ya öğreneceksin ya da saygı duyup kabul edeceksin. Bunun yobazlıkla falan alakası yok, şimdi yeni bir tartışma açmak ya da sana sataşmak için söylemiyorum sadece belirtme ihtiyacı duydum, sana yönelik bir tutumum yok ona göre ateşlenme. ilk defa bi dedigine cani gonulden katiliyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Bilime olan sapıkça düşkünlüğünüzü anlıyorum ama bilim adamları parasına ödeyenlerin sonuçlarını parası ödenerek medyaya yayıyorlar.. azıcık ayık olursanız saçmalamanın ötesinde ne demek istediğimi anlarsınız. Bilimde benim gözümde hala bir bebek.. büyüyünce süper bir adam olucak ama hala altına sıçan çocuğu kral yapmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Cahillik zor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 JestersTear said: Cahillik zor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 http://i.imgur.com/y7k7qyE.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 dediğim gibi bilim bir bebek ve büyümesi için sabırsızlanıyorum. ama milli eğitimde yanlış cevaplarına kadar seçilerek koşullandırılmış beyinlerin beni burada anlaması gerçekten çok güç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar