Mithat Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Bi sene sneijdere para vermem ama stadın üstünü kapalı yaparım bu kadar basit ya , eğer yapma hakkımız varsa yapsınlar bildiğin galatasaray kalibresinde takıma yakışmıyor üstü açık sahada oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 keşke sneijder parasıyla o stadın üstü kapansaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Herkes bilmediği mevzularda konuşmaya çok meraklı. Teknik olarak mümkün değil deniyor sahanın üstünün kapanması ve kapanırsa zaten ışık almayan çimler daha da rezil hal alacaklar. Bunun için Schalkenin ki gibi zeminin de saha dışına çıkması lazımdı. TOKİnin projenin başındaki gibi şeffaf ve akustiği çok iyi olan bir çatı kaplama malzemesi ile yapacaktı stadı ama sonradan ne olduysa o şekilde yapılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mithat said: Bi sene sneijdere para vermem ama stadın üstünü kapalı yaparım bu kadar basit ya , eğer yapma hakkımız varsa yapsınlar bildiğin galatasaray kalibresinde takıma yakışmıyor üstü açık sahada oynamak. yapma hakkı değil yapma zorunlulugu var zaten gs'nin sözleşmede gs'nin üzerine düşen tek şeydi onu da yerine getirmedi. vallahi yıl 2013 kimse bana mumkün degil demesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Aklım almıyor abi. Önlemleri falan geçtim, UEFA'nın Şubat'a kadar takvimi boş. Grupların son maçı, ha oldu kura yarın çekilecek diyelim. X takımı-Juve/GS galibiyle oynar diye biter. Bizim Juventus'u mevcut takımımızla yenmemizin tek yolu, Arena'da 55.000 canavar gibi taraftarı arkamıza alarak olur. Onun çeyreği olmayacak 1 saat sonra. Yönetim hala maç oynansın derdinde, yenemeyeceğiz gün gibi aşikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Ben Aysal gibi adamin bu kadar küçük düşünüp 3-5 milyon icin stadın üstünü kapatmamazlık yapacagını zannetmiyorum. Bu mevzu her acıldıgında stadın ilk planlandıgı gibi yapılmadıgı icin teknik olarak çatının kapanması mümkün degil diyorlar. Zaten bir cok hususta stadyum projeye göre cok dandik yapıldı. Bu yüzden bu söylenenin yanlış oldugunu düşünmüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 abi saha da kötü durumda inanılmaz yani, patates tarlası benzetmesi bile az kalır, çim yok full camur resmen, kimin işine yarayacak bilemedim, cok salak bir 60dk olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Ben de membran açılır kapanır yapılacak diye okumuştum. Yelken bezi gibi bir malzeme ile yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 applev0dka said: abi saha da kötü durumda inanılmaz yani, patates tarlası benzetmesi bile az kalır, çim yok full camur resmen, kimin işine yarayacak bilemedim, cok salak bir 60dk olcak Stadın şu halde olmasının asıl sorunu yerden ısıtma flnda değil bildiğin drenaj problemi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 gs nin işine yarar bu direk. daha ne istiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Abi kuponda juventus yazıo problem orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ya boşversene adamlar uzun top atıyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 applev0dka said: abi saha da kötü durumda inanılmaz yani, patates tarlası benzetmesi bile az kalır, çim yok full camur resmen, kimin işine yarayacak bilemedim, cok salak bir 60dk olcak patates yetismez burada nadas lazım bildiin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 O değilde dün baya bi empati yaptım juventus taraftarına dair acıdım adamlara. Noldu onlara bi bilgisi olan varmı ? kaldılarmı uçak saatlerine yetişip döndülermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 barbu said: gs nin işine yarar bu direk. daha ne istiyorsunuz. Olur mu be, top yapmak, oyun oynamak isteyen taraf GS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 al işte, doğalgazı bağlatmamışsınız. 900 lira ücreti var zaten 3 taksit halidne yapıyolar ya, o kadar para çıkışmadı heralde. İGDAŞ'tan TT Arena açıklaması Kar yağışı nedeniyle ertelenen Galatasaray-Juventus maçının ardından İGDAŞ, basında çıkan 'doğalgaz bağlanmadı' haberleri nedeniyle açıklama yaptı. İSTANBUL (DHA) - İGDAŞ'ın açıklaması şöyle: "TT Arena'da 10 Aralık Salı günü oynanan Galatasaray - Juventus karşılaşmasının yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenmesine ilişkin yayınlanan haberlerde, sahanın ısıtma sistemine doğalgaz bağlanmadığı için İGDAŞ'ı sorumlu tutan ifadelere yer verildiğinden dolayı aşağıdaki açıklamayı yapma gereği duyulmuştur. Galatasaray'dan UEFA'ya baskı! TT Arena 12.12.2010 tarihinden itibaren doğalgaz kullanmaya başlamıştır. TT Arena'nın Kompleks içinde doğalgaz bağlanması için başvuruda bulunduğu tüm ünitelere gerekli tesisat kontrolleri yapıldıktan sonra doğalgaz bağlantısı yapılmıştır. Söz konusu ünitelerde halihazırda doğalgaz kullanılmaktadır. TT Arena tribünlerin doğalgazla ısıtılabilmesi için başlattığı proje çalışmasını tamamladığında İGDAŞ tribünlere de doğalgaz bağlantısını gerçekleştirecektir. Bilindiği üzere herhangi bir mekana doğalgaz verilebilmesi için öncelikle proje dosyaları ile İGDAŞ'a başvurulması gerekmektedir. Her abonemiz için uyguladığımız standart güvenlik kontrollerinin proje dosyalarında ve tesisatta yapılması sonrası doğalgaz açılabilir. Bu sürecin en kısa sürede tamamlanabilmesi için de İGDAŞ Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'ya her türlü desteği vermektedir. Gerekli başvurular yapılmadığı halde İGDAŞ'ı gaz vermeyen kurum olarak, yaşanan sıkıntının sorumlusu şeklinde gösteren açıklamaların gerçeği yansıtmadığını bildirir, kamuoyunun bu konuda doğru bilgilendirilmesinde aracı olmanızı rica ederiz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 sostizm said: barbu said: gs nin işine yarar bu direk. daha ne istiyorsunuz. Olur mu be, top yapmak, oyun oynamak isteyen taraf GS istemekle yapabilmek bir değil ki. sorun o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 fizban tribün diyor tribün. milletin yıllardır tribünde kıçı donuyor zaten. saha tesisatında hazırda kullanılan doğalgaz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 para yazmasın diye kısmışlar sonuna kadar kombiyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 maç iptal beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yazı tura atsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 MrLevie said: fizban tribün diyor tribün. milletin yıllardır tribünde kıçı donuyor zaten. saha tesisatında hazırda kullanılan doğalgaz var.dün sedat doğan şuna benzer konuştu: "saha altında ısıtma var, tribünde yok. bunun sebebi de igdaş, çünkü bağlamıyolar, sokağa gelmemiş hat, emmigillere gelmiş de bizim buraya da gelecek yakında". bu açıklama da sedat doğan ı yalanlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Stadın ağzına sıçmışlar.. Dün ne güzel beyaz zeminde oynanacaktı maç. Bildiğin sahanın yarısı kahverengi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Juve istememiş oynamak. Hakem oynayın uleyn demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 oynanacak gibi değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar