Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hepi Pörtlek DanielXavie

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nice senelere[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
rockncoke, 19 Aralık 2004 21:48 tarihinde demiş ki:
doom günün kutlu olsunda herkes nerden bilio birbirinin doom gününü?

icq[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
pörtlek pörtlek hepi pörtlek[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
doğum günleri ve özel günler bir gün önceden kutlanmaz.
şimdi "yeni yılınız kutlu olsun, ahahaha en önce ben kutladım oley oley" dersem saçma olacaktır çünkü anlamı yok o kutlamanın.
Eğer öyle birşey olsa, bir gün herşeyi kutlardık, biterdi bir daha kutlama olmazdı.
Bir de kendine topic açarken ikincil sahış olarak bahsetmeni anlamadım, yoksa şizofreni mi başladı? Umarım öyle değildir yoksa doğum gününde kaybetmek istemeyiz seni...[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie?
  • Yeni Oluştur...