Somon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 31/12/13 16:40 atatürk -> izmir 01/01/14 21:25 izmir -> atatürk uçak bileti var pegasus, 4 saat once aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 eesi bileti aldıktan 3 saat sonra ggbbnormk oldu 5 yılık ilişki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 geçmiş olsun. bence atla git uçağa. belki hostes sevgilin olur bu sefer de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 180 e aldım iptalde 26tl veriyolarmış dfdfg sadece vergiyi... gitsem nabıcam orda kimse yok arkadaş artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ziyaret öncesi kızdan ayrılınır mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bileti alırsak ilişkin düzelecek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 öyle olcağını bilsem alır mıydım zaten :( 5 yılda olacağı buydu, son demleriydi zaten artık. kısmet bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 dostum uzuldum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 izmirli kızla 5 yıl geçirdiysen zaten hll abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 benzeri başıma gelmişti. bursa otobüsüne biletim vardı ama kız arkadaşımla kavga edince yinede otobüse binmiştim. eskişehirde sabahın köründe inip otobüste tanıştığım elemanlarla önce saatlerce terminalde gün aydınlansın diye çay içip sohbet ederek bekledik sonra çarşıda çorba içip ayrılmıştık. netten tanıdığım bi kızı aramıştım. buluşup tüm gün takılmıştık eskişehirde. tanımadığım insanların evinde kalmıştım o gece. anadolu üniversitesinin convention'ı vardı tam o zaman, ona gideyim bari dedim. sonra bir arkadaşa denk geldim orada, onunla birlikte tanımadığımız adamların evinde kalmıştık. öncesinde liseden bi kız arkadaşının evine ziyarete gidip orada baya bi şeyler içip laflamıştık. sonra yatacağımız eve gittik. frpci tayfadandılar. evdeki elemanların birisi dövmeciydi, bizim arkadaşa dövme yaptı hatta bi kısmını ben yapmıştım. 2-3 gün takıldım böyle. habire partiler, barlar mekanlar vs. ne acayipmiş lan... şu an memurum ve bi elimde a101 poşedi, diğerinde poşede sığmayan 36 lık tuvalet kağıdıyla geldiğim evimde pijamalarımla çay içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 senin kadar cilgin yasayamadim hic imam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 İÇİM PARÇALANDI LAN OKURKEN hepimizin kaderi bu mu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 oha bildiğin macera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 off nasıl bir dram :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Bende pijama ile çay içiyorum. Gerisi tutmuyor tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 JestersTear said: izmirli kızla 5 yıl geçirdiysen zaten hll abi o niye ki, 5 yılda bi 10 kere ayrılıp barışmışızdır galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 İzmirin havasıylan kızına güven olmaz da ondan. Elde tutması zordur, adamı etkiler ama öte yandan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 insan her şeye alışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 imam şimdi "ben ne geri zekalıymışım o zamanlar" diyodur. ben daha büyük hıyarlıklar yaptım lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 imamizer said: benzeri başıma gelmişti. bursa otobüsüne biletim vardı ama kız arkadaşımla kavga edince yinede otobüse binmiştim. eskişehirde sabahın köründe inip otobüste tanıştığım elemanlarla önce saatlerce terminalde gün aydınlansın diye çay içip sohbet ederek bekledik sonra çarşıda çorba içip ayrılmıştık. netten tanıdığım bi kızı aramıştım. buluşup tüm gün takılmıştık eskişehirde. tanımadığım insanların evinde kalmıştım o gece. anadolu üniversitesinin convention'ı vardı tam o zaman, ona gideyim bari dedim. sonra bir arkadaşa denk geldim orada, onunla birlikte tanımadığımız adamların evinde kalmıştık. öncesinde liseden bi kız arkadaşının evine ziyarete gidip orada baya bi şeyler içip laflamıştık. sonra yatacağımız eve gittik. frpci tayfadandılar. evdeki elemanların birisi dövmeciydi, bizim arkadaşa dövme yaptı hatta bi kısmını ben yapmıştım. 2-3 gün takıldım böyle. habire partiler, barlar mekanlar vs. ne acayipmiş lan... hayatımda şu noktayı skipleyip imamizer said: poşede sığmayan 36 lık tuvalet kağıdıyla geldiğim evimde pijamalarımla çay içiyorum. direk şurdan başladım gerçi senin pijaman çizgilidir kesin pis kıro ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 kader ortagim sae. pijamalarim armani sadece. cay degil lagavulin iciyorum bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 çay pijama çeğirdek, yorgan altı kapalı ışıkta seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 sanki farkı var amk sen de 36lık tuvalet kağıdının 18ini kıçına 18ini faplamak için kullanıyosun o da hatta ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 yorgan altına osurup kokluyorum lan ben asdfadf herkes yapıyor di mi bunu ama? gelin itiraf edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar