incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 oyle bi girdin ki konusmaya ne batmasi bittik bittik gibisinden ppc pumplanicak her turlu 8 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 yalnız herif wall çekti 6.8 de PPC ye 500k dolarcık. ne para varmış herifte arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bitti artık yarın hepsi 0$, satın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Quo-Vadis said: yalnız herif wall çekti 6.8 de PPC ye 500k dolarcık. ne para varmış herifte arkadaş ya. sequo nun avrupa subesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bende para dileniyim az bisey beles para <3 sdfgh belki tutarda biri 1-2 btc atar falan boyle belli mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Haydi yavrum düş, GEBER ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 771'den girdim geri. baya satıldı öyle bi günde bu kadar çıkıp geldiği yere inmez illa bi bulltrap falan olur. 790'dan falan çıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 yes lan! buy order wall 7.17 ye geri dondu cikar gece 8 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 tekrar giremedim kaçırdım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Hay sansima sokiim ya bi gece sinemaya gidip disarda yemek yedik hatunla, okadar bekledim bugune denk geldi dfsgs neyse, ltc'den yine kar ettim bi miktar. Haftasonundan önce cikip beklemeye koyulsammi diyorum acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Yalnız şu an 3 tane Wall var PPC buy da biri 6,83 te 500k dolar, biri 7,135 te 640 k dolar, diğeri de 7,25 te 360 k dolar. Bunları koyan nasıl bir hayvan arkadaş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Abi 50 kere dedim lan, bunlari adamlar koymuyo, bunlari sistemin kendisi koyuyo. O wall'lari alim gucleriyle yikabilip manipule edebilen adamlar oldugunda ökuz gibi artis oluyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 tek kisi oldugu belli deil. o wall'lar da ayrica fake olabilir, duserken kalkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Buarada artisin sebebini cözebilen varmi? Manipulasyonmu yoksa cikan pozitif bi haber varmi sagda solda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 3 kere 7.25 e indi PPC wall kalkmadı, olduğu yerde duruyor. Fena bir şeyler dönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 manipulasyondan dolayi cikan positiv haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 btc-e.com daki hayvanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 muteahhit isi alim satim yani direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Korax said: Buarada artisin sebebini cözebilen varmi? Manipulasyonmu yoksa cikan pozitif bi haber varmi sagda solda? bu işte artışın sebebi https://btc-e.com/news/192 "All banking operations will start from 2nd January" altcoinlerin değerleri işlem hacmi yapmak için arttı. altcoin/btc fiyatı uçunca btc fiyatları da yükseldi dengelemek için. hep beraber çakılacaz büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 http://www.cryptocoincharts.info/period-charts.php?period=3-months&resolution=day&pair=nmc-btc&market=btc-e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 iyide wire transfer ve banka transferleri disinda neyi etkilerki banking mevzusu? Para cikarmak isteyen adam cikaramaz parasini, wire ve diger banka yolu ile sokmak isteyen adamda sokamaz parasini. Netekim okpaydi, 24change'di redeem code du falan herturlu para sokmak isteyen sokar bisekilde. Gun icinde olmadi bide, aksam vakti oldu biyandan bankingle yine bi alakasi yok bence. Neyse cikar yarina biseyler bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Buarada sinir bi durum ya, ltc disinda hersey hayvan gibi artti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 geçen sadece ltc artarken böyle konuşmuyodunuz belanızı buldunuz!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 gecen ltc artarken ben nmc deydim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar