bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 46'dan 2 tane abi, totalde 30 falan öyle çok fazla değil zaten. aşk olsun sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 serjuhan said: Bi dump olur mu acaba ya. Bi silkelerler milleti gibi geliyor. çok büyük bi dump beklemiyorum şu an, akşama kadar totalde artmış olcak ama arada pump/dump kesin gözüyle bakıyorum. yarın ve haftasonuna dikkat etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Gaboo said: 9.46 dan almıştım ben 130 tane, satayım mı daha artar mı ? Kafamı taşa vuruyorum 40 lardan düşmüştü 9 usd civarına almadım sıktırıpta. 10 gün yattım snipe a bekledim tekrar düşsün diye 17 de çakılı kaldı aha şimdi aya çıkıyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ppc 4.2, nmc 5.4 de el sallar cikarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ltc daha 26'i kıramamış teheeeyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 artışın arkasında ne var belli değil. mtgox'a 1 ocakta ltc eklenicek deniliyor ama zaten bu 1 aydır belli neden şimdi arttı bu kadar? dün yazmıştım okcoin falan bug bulmuş yönetmelikte onu abuse ediyorlar deposit için ama öyle workaround yemez çok daha kötü darbe gelebilir çin hükümetinden. btc gene stabil yükselişini sürdürdü ltc 17'e falan gelse geri btc anca 640 görür. LTC'nin getirisi iyi oluyor ama çok riskli. ya bu yükseliyor galiba diye giriyorsun 6 saate %20 kayıp LTC zirveye gelmiş olabilir bence yeni para ile girmeyin. bi yemeğe gittim çakılmaya başlamış bence zirveyi gördü. 22'i kırarsa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ltc'de hacimin yuksek oldugu anlarda pump oluyor, daha sonra dump oluyor genelde. su an 21.8'e dahi indi ama aksama kadar yine 23.5'lara gelecektir, demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 amerikalılar uyandıkları gibi sattılar burdan dönmesi çok zor. haftasonu geliyor. bence 20'e gelir akşama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 1 ltc'sine iddiaya girelim var misin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bulltrapleri saymam ama :) yükseliş bitti bence ama 24.4'ü geçmez yani eğer dedikodu dışında kesin bir haber gelmezse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Mtgox ltc destegi verecegini cok önce duyurdu, yazdan önce sanirsam. Temmuz,agustos ayinda gelmesi gerekiyodu, netekim midas(buydu sanirim) diye bi altyapiyi degistirip, anlik trade limitini yukselttikten sonra diger gecme karari alip ertelediler belirsiz bi tarihe. Sonra da "ok tamam kesin 1 ocak simdi" diye aciklama yaptilar, o vakit bu vakit bekliyoruz. Aksama bencede artma sansi var heleki dunki artistan sonra. Sadece amerikanin uyanisi degil genelde cin aksama kadar trade edip, yatmadan önce nadasa cekiyo, dolayisiyla bu saatlerde hacim dusuyo baya bi. Sabah 5-6 ile öglen 2'ye kadar falan hep hareket oluyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 öğlenden sonra böyle düştüğünde önü arkası kesilmiyor pek. al-satçılar çoğalıyor yukarı gitmesinin önü kesiliyor. üstüne hafta sonu geliyor. zaten pazar gününden beri yükselişte dün son bir balonu şişirdiler hiç bir olumlu haber yokken bu kadar yükselmesinin başka açıklaması yok. hype traine atladı millet. bence 17$ seviyesine tekrar gelmezde 18.5 falan kesin görür LTC hafta sonu. btc anca 670 görür ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Haftasonu gibi suan zaten. Resmi kurumlar tatil 24unden beri. Yarin kismen bazi ulkelerde degil sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Korax said: Haftasonu gibi suan zaten. Resmi kurumlar tatil 24unden beri. Yarin kismen bazi ulkelerde degil sanirsam. çin bastı abi bu kadar öteki ülkelerin toplamı bi çin etmiyor ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Çine bi faks çekicem şimdi, adam olun yoksa haber vermeden dalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Cinde de resmi tatil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Bulltrap, yiyen yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 çin niye tatil abi christmas'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Değil. Kutlamıyorlar devlet olarak. Teyit etim skypedan, tatilmiş. Ama biz kutlamıyoruz, sadece batıya kaydığı için bazı özenmeler, süslüyolar sağı solu diyor. Yoksa devlet olarak kutlamıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ashduısahd çinde christmas kutladıklarını düşünemedim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Niye la, çinde her türlü din var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 var da bildiğim kadarıyla islam bile daha yaygın hristiyanlıktan ramadanda bayram kutlamaları gibi ülkecek asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 oha lan tatilmiş herifler, pff türkiye yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar