yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Takip edebiliyorsan nakite çevirme, ama işin gücün varsa ilgilenemiyeceksen nakitte bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 36 görsekte çıksam artıkın bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 btc düşse de dolar deli gibi arttığı için yine para kazanmış oluyor olabilirsiniz şu tahlilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Abi sadece btc-e takip etmeyin. Şurası direk geleceği gösteriyor. http://bitcoincharts.com/charts/btcnCNY#rg1ztgSzm1g10zm2g25zv Tuzaklara yakalanmayı önlüyor çin grafiği direk. Sürekli refreshleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Yok abi ya. Değeri btcturk'ten takip ediyorum şahsen. Malum para çekerken de yüzde 6 komisyon vermek istemiyor insan. Zaten yatırırken verdik. Zararı çıkarmam için al-sat yapmam lazım ama bunu nakite gönderek değil, takip edebildiğim müddetçe btc/ltc kurunda yapayım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 para cekerken %6 mi ? ha btc-e'de. ben ltc/btc ekseninde arttirdim btc'lerimi sahsen. bu sayede pahalidan aldigim btc'lerin maliyetini dusurmus oldum. lakin biraz basi bos biraktim, ltc deger kaybetmis mesela simdi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Ben sana paranı diğer yerlere geçir demiyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Yıldırımokur reampage'e cevaptı o ya araya mesaj girmiş. Dedi ya döviz arttı yine bile karlı olabilir diye. Baya karıştı ortalık :) Şu LTC/BTC 0,027lere gelse tekrar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 abi btc-e'de artıyor, btcturk'te düşüyor... şuan 1 btc almak btcturkte 100 tl fln daha ucuz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 btcturkün btc-eye yapışacağı tuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Haftasonu geliyo, christmas geliyo, arkadasindan yeni yila kadar indirim gunleri falan geliyo. Dikkat edin, yeni para girisi olmayabilir, dolayisiyla artis olmayabilir yeni yil sonrasina kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Tam tersi aga, yılbaşına doğru yükselişler artacak. Hafif hafif artış da bunun habercisi. Çok fazla olumlu haber çıktı bu ara. Ve btc piyasasına para girmesi için bir çok kolaylık sağlanıyor, yavaş yavaş. (Bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 NAKİTLER HAZIR MI ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 686'dan aldim btc'yi su an 629.. bileklerimi kesicem sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ben dun 2-3 btc arttirmistim, bugun 1 btc kaybettim yaw. acgozluluk yapmamak gerekiyo bazen ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Panik yapma, sabaha kadar yine çıkıcak 670-80'e. Ama karı kaçırmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 içimden yine crash olacakmış gibi geçiyor. demek ki olmicak yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Şu an olan ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 sırf ben öyle hissettim diye tersi olabilir abi. kendime güvenim bu şekilde artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 77+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 red candles falling from the charts asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ben bugünün tavanından çıktım istediği kadar düşebilir. hayret işime gelen bir şey oluyor lan korkuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Tekrar çıkıyor diye panik buy yapıp 644'den almak ! Enem ! 601 oldu, kalbim sıkıştı bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 breakdown artık bence bunun adı hala trap diyor içim... bir yandan da zor duruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 dropping like a baus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar