Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 (resim örnek) @yildirim: aynen, breakout görmeden girmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Ben 500de girdim yarım saat önce. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 PrudenT said: 545e 452 btc buy order koymuş adam, ne göt var millette ya neckline'ın ucundan tuttum ben de tekrardan bakalım sdfsd zararımı çıkartayım da bi abi adam degil onu koyan, sistemin kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Goering said: (resim örnek) @yildirim: aynen, breakout görmeden girmeyin buarada benim anlamadigim, sustained break'i neckline'i neye göre belirliyosunki? belirledigin anda anlik cötönk diye cakilma ihtimalide var panige göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Korax said: Goering said: (resim örnek) @yildirim: aynen, breakout görmeden girmeyin buarada benim anlamadigim, sustained break'i neckline'i neye göre belirliyosunki? belirledigin anda anlik cötönk diye cakilma ihtimalide var panige göre? olayın temeli Price Action / Resistance&Support bu iki mevzuyu iyi öğrenirsen ve güzel money management yapabiliyosan sırtın yere gelmez. Üst time-scale'dan başlıyıp (minimum 4H chart) trendi belirliyosun, alt zaman diliminde trade stratejini belirliyosun, 15min'de scalplar mısın tutar mısın artık sana kalmış.. gerisi (G)üven.(Ö)zveri.(T)ecrübe ilk başta Support & Resistleri koyuyosun sonra. takip ediyosun, genelde zaten trendle hareket etmeye çalışıyosun ve fiyat da trendi izliyor. (neckline: reversal tekniği gerçi ama neyse) belli bir setup oluşunca, neckline'ı koyuyosun: teknik analizde, analizin %90'ı fiyat üstünde yapılıyor zaten. setup ne dersen, sınırsız: -candle'dan bakıp anlayan var: doji, shooting star, hammer -volume bakan var: -klasik teknik analiz var: -patternler var: h&s, inverted h&s, hanging man olabilir mi diyosun, zaman yaklaştıkça anlıyosun zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 vidyo Çinlierin btc almak için farklı yontemler gelistirebilecegini soyledim abi, bankalardan direk transfer ile alım yapılamaması btc alımlarını fazla etkilemez kanaatindeyim to da moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 LTC aksam 250$ olacak. olsun yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 $540'ı yine kıramadı BTC, aşağıdan alın sepeti sarkıtıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Goering said: Korax said: Goering said: (resim örnek) @yildirim: aynen, breakout görmeden girmeyin buarada benim anlamadigim, sustained break'i neckline'i neye göre belirliyosunki? belirledigin anda anlik cötönk diye cakilma ihtimalide var panige göre? olayın temeli Price Action / Resistance&Support bu iki mevzuyu iyi öğrenirsen ve güzel money management yapabiliyosan sırtın yere gelmez. Üst time-scale'dan başlıyıp (minimum 4H chart) trendi belirliyosun, alt zaman diliminde trade stratejini belirliyosun, 15min'de scalplar mısın tutar mısın artık sana kalmış.. gerisi (G)üven.(Ö)zveri.(T)ecrübe ilk başta Support & Resistleri koyuyosun sonra. takip ediyosun, genelde zaten trendle hareket etmeye çalışıyosun ve fiyat da trendi izliyor. (neckline: reversal tekniği gerçi ama neyse) belli bir setup oluşunca, neckline'ı koyuyosun: teknik analizde, analizin %90'ı fiyat üstünde yapılıyor zaten. setup ne dersen, sınırsız: -candle'dan bakıp anlayan var: doji, shooting star, hammer -volume bakan var: -klasik teknik analiz var: -patternler var: h&s, inverted h&s, hanging man olabilir mi diyosun, zaman yaklaştıkça anlıyosun zaten :) Iyi guzelde, support ve resistler anlik catir cutur degisiyo. "Yuklu miktarda alis satis koyan ipnenin biri" diye bisey yokki, sistem bizzat kendi belirliyo gidisata göre support ve resistleri. Bu durumda direk cat diye bi analiz yapip fikir yurutmek cok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 nmc 2lere düşmüş lan yuh lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 fizban said: LTC BTC aksam 250$ olacak. olsun yani :P fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Korax said: Iyi guzelde, support ve resistler anlik catir cutur degisiyo. "Yuklu miktarda alis satis koyan ipnenin biri" diye bisey yokki, sistem bizzat kendi belirliyo gidisata göre support ve resistleri. Bu durumda direk cat diye bi analiz yapip fikir yurutmek cok zor. çatır çutur değişmiyo abi R1,R2,R3 S1,S2,S3 olarak numaralandır. en kolay şey yani, support & resistlere çalış abi biraz daha bence :) 1 dönem bunu öğretiyorlar bazı okullarda. support & resistance çalıştığına inanmıyosan daha zor seçeneklerin mevcut: -fibonacci -andrews' pitchfork Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 goering sen yetkili bir abiye benziyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 PrudenT said: goering sen yetkili bir abiye benziyorsun +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Reddit r/bitcoin'de şu an en yüksek başlık: Suicide Hotline. Para sizin, kimsenin de işine karışmak istemem ama bitcoin çakılıyor haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 goering aksam geldigimde litecoin i 40$ yapar misin ? tisikkirlir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 çare dogecoin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Goering said: Korax said: Iyi guzelde, support ve resistler anlik catir cutur degisiyo. "Yuklu miktarda alis satis koyan ipnenin biri" diye bisey yokki, sistem bizzat kendi belirliyo gidisata göre support ve resistleri. Bu durumda direk cat diye bi analiz yapip fikir yurutmek cok zor. çatır çutur değişmiyo abi R1,R2,R3 S1,S2,S3 olarak numaralandır. en kolay şey yani, support & resistlere çalış abi biraz daha bence :) 1 dönem bunu öğretiyorlar bazı okullarda. support & resistance çalıştığına inanmıyosan daha zor seçeneklerin mevcut: -fibonacci -andrews' pitchfork goering meslek ne hacıt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 paracilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 market analyst / business intelligence-management information ortaya karışık para kafası (en son baskın yaptıkları bankanın yatırım tarafındaydım bir sene öncesine kadar şu an free as a bird kafası) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 breakout yok / kıramadı yine, her zorlamada güç kaybeder benden söylemesi brocanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Güç kaybettikten sonra da düşer mi yaneeeee ? Ya kırarsa nerden bilcen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 elimiz armut toplamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Şöyle fibonacci falan tarzı seksi kelimeler söyleyip chartlar okuyarak day trade yaparak paramı çıkartan bir insan olmak isterdim. Çok seksi olurmuşum bunu yapsam. Evde koltukta takım elbiseyle oturur yaparım işimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Mithat said: Şöyle fibonacci falan tarzı seksi kelimeler söyleyip chartlar okuyarak day trade yaparak paramı çıkartan bir insan olmak isterdim. Çok seksi olurmuşum bunu yapsam. Evde koltukta takım elbiseyle oturur yaparım işimi. ow ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar