Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
asdfadsf

öeh, çok çabuk artmış.

Büyük ihtimalle haberinde etkisi vardır ama , tamam komple etkili değildir ama payı yok demekte saçma olur. Başka sebeplerde vardır , ama haberinde payı vardır bence :D
Mesaj tarihi:
Asıl bitstampe ucuza para sallamanın yolunu bulsak , bitstampe para atar, bitcoin yapar , o bitcoinleri tl yapar döndürür dururuz.

Bunu hala niye beceremiyoruz , bunu yapmak niye hala bu kadar zor , bitstamp veya her neyse oralara para sokup btc çıkartmak niye bu kadar zahmetli biri izah etsin bana çabuk.
Mesaj tarihi:
Abi bidahakine gireceğin zaman burdan bildir lütfen sadsafsad
Dworgian said:

"ben girsem şansımaçöker piyasa" diyordum, 100 lirayla girdim HALE BAK.

sonra yok neymiş "evrene mesaj"
Mesaj tarihi:
Haftasonu beklenen düşüş haftabaşına yansıdı. Düşük olasılık olarak görsem de bekliyodum bunu.

Şu an düşük olasılık olarak beklediğim diğer kötü senaryo da önümüzdeki yıla kadar coinlerin düşük seyretmesi.
Mesaj tarihi:
su an 666$'da. bu seytani noktadan asagi iner biraz daha 600'lere falan, sonra bi yukari bi asagi gide gide toparlar. ama uzun surer gibime geliyor.

christmas'ta ise daha da artacagini dusunuyorum ben. insanlar evdeyken paralari yatirirlar lol.

900$'dayken cikcam ben de, biraz kafa dinleyelim.
Mesaj tarihi:
abi amacınız ne sizin. şuna kastıracağınıza borsa kastırsanıza. sonra hanım arkadaşları alıp ortama akarsınız. baktınız o hanımlar sizi açmadı. başka taraftan size bakan hanımların birine gidip merhaba ben borsacıyım ve işimde çok iyiyim dersiniz.

hanıma gidip ben 2.5k tlye bitcoin pc'si topladım denmez yani. ayıptır.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...