Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 fizban said: Kim yapmis 50 yi 550? ooo kanka skldjsakld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 asdfadsf öeh, çok çabuk artmış. Büyük ihtimalle haberinde etkisi vardır ama , tamam komple etkili değildir ama payı yok demekte saçma olur. Başka sebeplerde vardır , ama haberinde payı vardır bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 litecoin 30'a çıkamazsa ben patates oluyorum şu BTCturk'ün frenlenmesi kötü oldu yaa ne güzel 3k'lara gidiyordu bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Belki 1 kere daha düşüş olabilir ama genel itibariyle dökülenler yeter şuanda amaca ulaşmak içn. Adamlar baya kertti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Kertti de ben 1820den girmiştim , bileydim beklerdim , kim düşürdüyse ve bana haber vermediyse gelecek , O BURAYA GELECEK! tamam sakinim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 millet günde kaçbin kanırtıyor siz burda nedionuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 aha geldi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Asıl bitstampe ucuza para sallamanın yolunu bulsak , bitstampe para atar, bitcoin yapar , o bitcoinleri tl yapar döndürür dururuz. Bunu hala niye beceremiyoruz , bunu yapmak niye hala bu kadar zor , bitstamp veya her neyse oralara para sokup btc çıkartmak niye bu kadar zahmetli biri izah etsin bana çabuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ya şu ay sonuna para yatırmam gerekmese bekleyecem aylarca ama anasını sattımın kağıdı ay sonuna düşeceği tuttu beni zarara sokacak ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 1630'dan 27 btc satan var btcturk'te, nasi panikledi kimbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 "ben girsem şansımaçöker piyasa" diyordum, 100 lirayla girdim HALE BAK. sonra yok neymiş "evrene mesaj" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Abi bidahakine gireceğin zaman burdan bildir lütfen sadsafsad Dworgian said: "ben girsem şansımaçöker piyasa" diyordum, 100 lirayla girdim HALE BAK. sonra yok neymiş "evrene mesaj" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ben söyledim gireceğim zaman lkasjaskljd takip şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 olm yine düşüyor ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 bitcoin piyasası cemaat'e bağlıymış, belirsizlik ortamı dalgalanmaya sebep oluyor dassss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Haftasonu beklenen düşüş haftabaşına yansıdı. Düşük olasılık olarak görsem de bekliyodum bunu. Şu an düşük olasılık olarak beklediğim diğer kötü senaryo da önümüzdeki yıla kadar coinlerin düşük seyretmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 yani kisacasi btc ya yukselebilir, ya dusebilir, ya da sabit kalabilir. buna gore hazir olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 dadsfasdads bende bundan korkuyodum fizban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 gg no re beyler. Hepsi düşecek sıfırlanacak. Panic Sell akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 36'da mal gibi 39 bekledim. satsam şimdi paralar ltc başı 7 dolar karla hesaptaydı. çıkacaktım zaten yani 3 doların peşine niye düşersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ltc to da moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 su an 666$'da. bu seytani noktadan asagi iner biraz daha 600'lere falan, sonra bi yukari bi asagi gide gide toparlar. ama uzun surer gibime geliyor. christmas'ta ise daha da artacagini dusunuyorum ben. insanlar evdeyken paralari yatirirlar lol. 900$'dayken cikcam ben de, biraz kafa dinleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 xmas kesinlikle düşecek diyorum ben. 24'den itibaren göstergeler hep kırmızı. ocağın 1. haftasın kadar. bu hareketler iyi oluyor, geleceğinin olmayacağının garantisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 abi amacınız ne sizin. şuna kastıracağınıza borsa kastırsanıza. sonra hanım arkadaşları alıp ortama akarsınız. baktınız o hanımlar sizi açmadı. başka taraftan size bakan hanımların birine gidip merhaba ben borsacıyım ve işimde çok iyiyim dersiniz. hanıma gidip ben 2.5k tlye bitcoin pc'si topladım denmez yani. ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 birsa bizim işimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar