Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Merhaba, Mevcut isimden istifa ettim, ve iki hollandali firma adina turkiye temsilcisi olmam uzere anlastim. Ocak ayinda basliyacagim ama birkac problemim var. Oncelikle bu firmalar turkiyede faal de olsalar turkiye subeleri yok. Ben onlar adina mevcut musteriler ile iliskilerini halledip buldugum potansiyel musterileride bolgedeki distributorlerine yonlendirecegim. Simdi bu adamlar bana maas odemesi yapacak ama turkiyede sigorta vergi vs ile kendim ugrasip onlara fatura kesmemi istiyorlar. En kolay yol danismanlik hizmet faturasi ama danismanlik brlgem olmadigi icin bunu simdilik yapamiyorum. Mart ayina kadarda yok danismanlik kursu. Bunlara ne alternatif dusunebilirim? Vergimi sigortami nasil yaparim? Danismanlik disinda hangi sekilde fatura kesebilirim? Mal satisi yok sadece hizmet var. Yardimlarinizi bekliyorum. Spesifik konu oldugundan cok bilen olmaz ama is hukukundan anlayanlar danismanlik hizmeti verenler yardimci olabilir diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 belgesi olan birini bulup işi onun üstünden yapıp adama komisyon vermek fikri geldi aklıma ama hollandalılar sevmez heralde öyle katakuliyi sdffds bizim gözden ırak bi bahçemiz var ona sativa dikelim diyoruz yardımcı olur musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 aç bi şirket kendi üzerine masrafları yollarsın adamlara sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Şahıs şirketi kurup direk aylık maaşın + sigortası vergisi vs.si kadar hizmet bedeli kessen? Bi muhasebeciyle halledebilirsin işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Ceviz işi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 >zirai danışmanlık >hollanda ne cevizi mantar bence direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 lale de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 fide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Fistan said: aç bi şirket kendi üzerine masrafları yollarsın adamlara sonra this adi şirket kurmak 150 tl mi ne zaten direk şahıs şirketi olur ödemelerin bağ-kur üseridnen hallolur yok bağ-kur la uğraşmak istemiyorsan tanıdık hukuk bürosu danışmanlık şirketi varsa anlaşıp masrafları üzerine alarak oradan fatura kestirebilirsin, yalnız kestireceğin faturada kurumlar vergisi + kdv girecek haberin olsun bende iki sene önce danışmanlık hizmeti verip sigorta acentesi bir tanıdıktan fatura kestirmiştim vergileri üstüme alarak epey bir para ödemem gerekmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Masraflarımı karşılıyorlar sigorta dahil. Sadece ıvır zıvırla uğraşmak istemiyorlar ben tüm masrafları fatura edeceğim. Ocak ayında da eğitim için hollandaya gidiyorum. Şirket kurmak güzel ama hizmet verebilmem için danışmanlık sertifikası lazım. Bu arada iş sera perdesi ve sera iklimlendirme bilgisayarı. Kendimde domatesçiyim. İşin adı danışmanlık ama ben dediğim gibi sadece müşterileri dolaşıp iletişim kuracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Hizmet verebilmen için neden danışmanlık sertifikası lazım? Türkiye pazarında müşteri bulmalarına yardımcı olma hizmeti de bişey de, ne istersen öyle kes faturayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ziraid hepsi kabul edilmiyor çok uyuz bir sektör. İyi bilmek gerekiyor. Şimdi firma açtım diyelim vergi levhası vs. faaliyet gösterebilmek için birşey sunman gerekiyor. Ne olabilir emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Birde bu işle ilgili araç kiralamam gerekiyor ama ilk etapta 6 ay olacak. Nerden kiralamalıyım? Focus ayarında araba kiralayacağım. Alternatiflere bunda da açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 adi sirketsen genelde oyle sertifika belge vs seylerden muaf olabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Yok sirket degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 yav said: belgesi olan birini bulup işi onun üstünden yapıp adama komisyon vermek fikri geldi aklıma ama hollandalılar sevmez heralde öyle katakuliyi sdffds bizim gözden ırak bi bahçemiz var ona sativa dikelim diyoruz yardımcı olur musun? ben yardımcı olayım, komisyon alırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Bi danışmanlık şirketiyle anlaşıp, kendini orada çalışıyor gösterip adamların üzerinden fatura kesebilirsin danışmanlık ücretinin içine sigortanı vs tüm masraflarını katıp. Gel gör ki kdv nin tamamı + % versen bile kimse oralı olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Danismanlik disinda ne olabilir? Araba olayinoda unutmayalim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Lisans sahibi birini kağıt üzerinde ortak edip o şekilde de çalışabilirsin.(şirket kuracaksın her türlü başka türlü fatura kesemezsin.) Faturaya zaten danışmanlık hizmet bedeli yazabilirsin ekstra bişi belirtmene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Sirket degilde firma diyelim. Lisanstanda danismanlik belgesini kast ediyorsun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 muhasebeciye danıs abi. patide muhasebeci ya da smm var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Hizmet faturasi ve home office ile oluyor gibi. Yarin muhasebeci ile bulusup halletmeye calisacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 En sevdiğim işlerden biri yalnız bu da. Şu anki -bana göre- geçici pozisyonum eğer kalıcı hale gelirse bi şekil aynen böyle planlıyorum ben de. Home office takılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Home office benim sadece isimin %20 gerisi gezmece dolasmaca ve fuarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ofis telefonunu da cebe yönlendir tamamdır işte ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar