Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ziraai Danismanlik

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Mevcut isimden istifa ettim, ve iki hollandali firma adina turkiye temsilcisi olmam uzere anlastim. Ocak ayinda basliyacagim ama birkac problemim var.
Oncelikle bu firmalar turkiyede faal de olsalar turkiye subeleri yok. Ben onlar adina mevcut musteriler ile iliskilerini halledip buldugum potansiyel musterileride bolgedeki distributorlerine yonlendirecegim.
Simdi bu adamlar bana maas odemesi yapacak ama turkiyede sigorta vergi vs ile kendim ugrasip onlara fatura kesmemi istiyorlar. En kolay yol danismanlik hizmet faturasi ama danismanlik brlgem olmadigi icin bunu simdilik yapamiyorum. Mart ayina kadarda yok danismanlik kursu. Bunlara ne alternatif dusunebilirim? Vergimi sigortami nasil yaparim? Danismanlik disinda hangi sekilde fatura kesebilirim? Mal satisi yok sadece hizmet var.
Yardimlarinizi bekliyorum. Spesifik konu oldugundan cok bilen olmaz ama is hukukundan anlayanlar danismanlik hizmeti verenler yardimci olabilir diye dusunuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

aç bi şirket kendi üzerine
masrafları yollarsın adamlara sonra

this

adi şirket kurmak 150 tl mi ne zaten direk şahıs şirketi olur ödemelerin bağ-kur üseridnen hallolur

yok bağ-kur la uğraşmak istemiyorsan tanıdık hukuk bürosu danışmanlık şirketi varsa anlaşıp masrafları üzerine alarak oradan fatura kestirebilirsin, yalnız kestireceğin faturada kurumlar vergisi + kdv girecek haberin olsun bende iki sene önce danışmanlık hizmeti verip sigorta acentesi bir tanıdıktan fatura kestirmiştim vergileri üstüme alarak epey bir para ödemem gerekmişti
Sosyal ağlarda paylaş

Masraflarımı karşılıyorlar sigorta dahil. Sadece ıvır zıvırla uğraşmak istemiyorlar ben tüm masrafları fatura edeceğim. Ocak ayında da eğitim için hollandaya gidiyorum.
Şirket kurmak güzel ama hizmet verebilmem için danışmanlık sertifikası lazım.
Bu arada iş sera perdesi ve sera iklimlendirme bilgisayarı. Kendimde domatesçiyim.
İşin adı danışmanlık ama ben dediğim gibi sadece müşterileri dolaşıp iletişim kuracağım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...