Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 kaybedersek büyük ihtimal öyle bir şey olucak zaten :D
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Real bayrağı açmayan bir biz kalmıştık. Erken geriye düşersek, sağ kanatta di maaariaaaaa diye bağırırız artık Esh said: pirlonun yedeği kim abi? 3-5-2 oynicak bi de adamlar. gs cok net alabilir maçı Pirlo'nun net bir yedeği yok, o bölgeye Pogba'yı da çekebilir Vidal'i de. Fakat Pirlo 2 senedir Juventus'un doldur boşalt hücumlarına yön verdiği için çok geriden kuruyordu oyunu, Vidal'i bu kadar geriye hapsetmez Conte, Pogba da pas kalitesi anlamında bu işi çok kotaramaz. İyi bir Melo sallanan orta sahalarını dağıtır. Tek kanat hücumlarına zorlamak lazım adamları. 3'lü defanslarına karşı pozisyon bulamamıştık Torino'da; Drogba'nın golü tamamen Buffon'un hatası, Umut'un golü ise Semih'in Hırvatistan'a golü, adamalar ne olduğunu anlamadan gösterilen bir reaksiyon. Mancini umarım bunu iyi analiz etmiştir
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 biz nasıl çıkıcaz acaba.mancini 3-5-2 denemişti ama bu maçtada 3-5-2 ile çıkarmıyız merak ediyorum
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Tee sene başında falan galatasaray > juve dedim diye linç ediliyodum , görüldüğü üzere arada abartı bir fark yokmuş , bu maç eğer olurda yener ve şampiyonlar ligine devam edersek harbiden futbol bölümünde beni linç edenlerin futboldan anlamadığına kanaat getircem. Bi de zamanında manchester elinde ki kadroyla sir alex ferguson değil ben olsam yine bişiler yapar demiştim o da çok linç edilmişti , bi de gün gelir manchester şahlanırsa o da aklımda bulunsun yine hatırlatıcam. Bu ikisi çok içimde kalmıştı birini bu akşam ıspatlama ihtimalim var. http://forum.paticik.com/read.php?29,6936855,page=56 http://forum.paticik.com/read.php?29,6936855,page=57 http://forum.paticik.com/read.php?29,6936855,page=58 Benimle dalga geçen , 3 maçta 9 yer diyen arkadaşların bulunduğu kesimler buralar , geçen sene bayern denk gelmeseydi falan filanlara giren , şampiyonlar liginde bu sene coşacağı idda eden takım bizi yenip tur atlama planları yapıyor o da kopenhag sağolsun.
barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 akşama kar yağarsa gs nin bir şansı var belki.
Tori Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Real madrid yenerse, gs yenilse bile çıkıyor mu?
Cons Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 fizban said: Ruyamda gs kaybediyodu, real kazandigi icin uefaya gidiyodu. Imparator ve hala real tezahuratlari yapiliyodu tribunde kavga cikiyodu falan. Gotum ne kadar acikta kalmis acaba benim rüyamda ilk yarıya 2-0 galip giriyoduk ikinci yarı maç tatil ediliyodu, ikinci maçta burak ben forvet ikilisiyle oynuyorduk
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Juventus tıklayacak da asıl sıkıntı Kopenhag ın evinde hiç cl maçı kaybetmemiş olması
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Real ile oynuyorlar bu sefer ama :)
fizban Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 galatasaray'in juventus'tan daha iyi olusunun tek kaniti heralde kopenhag'a 3 gol atmis olmak. baska bir dayanak yok. ahaha bundan 6 ay once rezil olmus, yetmemis linkleyip tekrar rezil oluyor. bu arada mithat orada 10 mac yapsak 9'unu aliriz dedi, 1'ini alamadiniz, kalan 9'da 9 yapmazsaniz hipotezin curuyo. simdi git kendine fastfoodla ziyafet cek.
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 fizban gerilmiş yine. galatasaray ya gruptan çıkarsa korkusu sarmış bile sdfs
fizban Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 galatasaray gruptan 3. olarak cikacak iste, zamaninda 3. olarak cikacak demistim ben ve cikacak. gerilecek bir durum yok ortada. kaldi ki 2. olsa da uzulmem ben, gayet sevinirim.
Somon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 fizban said: Ruyamda gs kaybediyodu, real kazandigi icin uefaya gidiyodu. Imparator ve hala real tezahuratlari yapiliyodu tribunde kavga cikiyodu falan. Gotum ne kadar acikta kalmis acaba
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Wishmaster said: Real ile oynuyorlar bu sefer ama :) Barça milan Juventus manu yenememiş valla :)
fizban Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 CthuLhu said: Juventus tıklayacak da asıl sıkıntı Kopenhag ın evinde hiç cl maçı kaybetmemiş olmasıtam kadrolar ya, bi sorun olmaz. bi de teknik direktor sanirim canagi kirmis.
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 canak kiriksa yeniliriler abi canak saglam olacak bi kere.
Cons Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 lan şampiyonlar ligi jeneriğinde ronaldonun bize attığı gol var gerçi matematiksel olarak en yüksek ihtimal real madridden yediğimiz bir golün olması sdvlkdsmvds
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 kadro said: Galatasaray ilk 11 : Muslera - Semih - Chedjou - Gökhan- Eboue - Riera - Melo - Selçuk - Sneijder - Burak - Drogba
Öne çıkan mesajlar