bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 amma ağladınız arkadaş durum kötü tamamda, çözümü o kadar basit ki evde pc'i açık bırakıp, team viewer açıyorsun, kodu ve kullanıcı noyu fotoğraf çekiyorsun, bir de makroman açıyorsun - evden çıkıyorsun işten öğleden sonra 4 gibi team viewer ile evdeki pc'e bağlanıyorsun, oyuna sokuyorsun, makroman'de herhangi bir makroyu çalışmaya koyuyorsun bir daha oyundan düşmüyorsun end of story. sıra yok, gözyaşı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 yakında o macro/loop işine ban gelicek benden söylemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Oyuna ciddi login olmadan yapılan dışında makroyu göremeyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 servera sürekli aynı datayı gönderen clientları öyle rahat arayıp bulurlar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 shadow pri sürünüyorreeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Monk'a 90'ı bastım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Kaede said: yakında o macro/loop işine ban gelicek benden söylemesi banlayamazlar keyboardların macro programları legit aynısını g15'in default macro programıyla yapabiliyorsun asla zaten bununla uğraşmaz adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 av de uoloop actıgım için çok temiz bann yemiştim zamanında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 hardcore oynayamıyorum zaten şu sıra. işten kafa kaldıramaz oldum. ben girene kadar kuyruktan giremesin kimse. amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Zikko said: av de uoloop actıgım için çok temiz bann yemiştim zamanında.. banın sebebi farklı ayrıca report üzerine aksiyon alınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 dun 6dan 10a kadar sira bekledim 1bg atip ciktim hevesim kacti :P wowu birakip suna mi gecsek komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 bingildak said: amma ağladınız arkadaş durum kötü tamamda, çözümü o kadar basit ki evde pc'i açık bırakıp, team viewer açıyorsun, kodu ve kullanıcı noyu fotoğraf çekiyorsun, bir de makroman açıyorsun - evden çıkıyorsun işten öğleden sonra 4 gibi team viewer ile evdeki pc'e bağlanıyorsun, oyuna sokuyorsun, makroman'de herhangi bir makroyu çalışmaya koyuyorsun bir daha oyundan düşmüyorsun end of story. sıra yok, gözyaşı yok. macroya ne gerek var yarım saatte 1 telefonundan oyuna login ol işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 telefondan oyuna login olmak derken? bayağıdır oynamıyorumda bu kadar şey kaçırmış olamamherhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 teamviewer ile diyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 team viewer ile diyor da benim dediğim şeyden çok farklı. birinde bırakıyorsun kendi kendine oyunda duruyor, diğerinde 30 dk'da bir oyunda tutucam diye kasıyorsun. toplantıya falan giriyorum ben, direkt o sırada yalan olur sonra yine queue beklemece. makroman'den banlanma ihtimaliniz milyonda bir falan. (kendi garrision'unda bıraktığın sürece report edilip de inclenmeye tabi tutulacağın bir ortam yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 abi ne makroman i allah askına uo loop indirin jormans f tuşlarından bi tanesine zıplama koyun. yapın onun delayını 2 dakka zıplasın dursun adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 baya farklıymış gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 AFK log out 30 dakika değil mi log in ekranında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 öyle bişi işte, telefondan team viewer rulz. 30 dakkada 1 telefonuna bakmayan adam yoktur ya, yemeyin beni toplantı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 lan ben teamviewer'dan girdim ama su an sıra yokmus sdfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 DK ne durumda diye soracam ama çekiniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Valla bana dungeonda combatta durmayi onerdi kuzenim. Sabah ise giderken ragefire da karakteri ciplak birakip (durability gitmesin diye :D ) low lvl bir mob agroladim, oyle vurmaya calisiyodu chara surekli miss cekip. Even gidince gorucez bakalim 8-9 saat boyunca ise yaramis mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 ise yarıyor baglantı kopmadıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 off ipneler akıllı ya rush hour başlamadan reset atıp bütün işten girenleri afk bırakanları vs. düşürdüler lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 tn gelince haber edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar