BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 giremeyen varsa oyundayim ben izlersiniz :D http://www.twitch.tv/vitaefinis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 bu arada quest hub lar var. ordan q alip takiliyosunuz falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Ragnaros duzeldi, ilk dancinimi bilem yaptim. Guzel gidiyor simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 BioHazarD said: giremeyen varsa oyundayim ben izlersiniz :D http://www.twitch.tv/vitaefinis görüntü çok net donanım baya iyi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 altta var spec, donanim da baglanti da iyi ama benim ulkeden twitch serverlarina nedense baglanti iyi degil, 1080@60 yapamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Ben ilk defa şimdi dc oldum. Daha geçmedim portaldan; ot topluyordum kendi halimde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 khadgarın önünde dc oldum, loading'te kalıyorum 1 saattir giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 ben yatıyorum ya sürekli dc yiyorum. neyse yarın oynarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 DAHA ÇOK OT TOPLAMAM LAZIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 WoD almayana vermiyomuş questi kadgar neyse pazartesi oynarım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 hiç dc olmadım.. burning legion ezik galiba .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Tiklamali questler iskence ve eglenceli. Millet nasil delleniyor :D. Tek tasa 234324 kisi tiklamaya calisiyor haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=xlvPkMKwbDo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 şu taşa tıkla ota tıkla ağaca tıkla quest muhabbetini quest mobları gibi public yapmayan zihniyete tıklayayım ya. Resmen expansionun adı World of Warcraft: Clicking in Dreanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 çok komik ama yerde 20 tane ceset başında 30 kişi spawn olduğu saniyede yaraya üşüşen piranalar gibi saldırıyor millet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 aha uyandım kimseler yok ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 91 oldum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Erken yatıp erken kalkınca ben de garrisonı açıp bi lvl aldım. Türk netherda oynayan aptal bi arkadaş var, invite invite invite diye spamleyip duruyor sdf. Ne zaman benim server yerine onunkine geçsek oyun patladı, gerçekten çekilmez çileymiş. Ama frostmane öyle mi? Bi quest npcnin başında iki kişiysek ek sıkışıp muhabbete başlıyoruz. Elitizm ne güzel azizim... Neyse şimdi işe gideyim. Böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 BAŞLADI MI LAN OYUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Certhas said: http://www.youtube.com/watch?v=xlvPkMKwbDo LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 1 quest yaptim işe gidiyorum , böyle oyun mu oynanır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 benimde yalan oldu izin mk :( sabah 5-6 quest yaptım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 yeni dungeonda fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Oyun patladı. Kimse konuşmuyor oyun hakkinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Millet 100 olmuş yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar