Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlords of Draenor Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xaenin said:

axedice said:

G2A'den alırken zenmate kullanıp almanya gösterdim, adresi almanya verdim ve aradıklarında (konfirmasyon için telefonla aradılar) nerdesin diye sorunca almanyadayım dedim. Üstüne de paypal evet.

Tam bir dolandırıcısın sen ya, hale bak.

Adres ve posta kutusu olarak hamburg havaalanını verdim. Gerçek bir alamancı ruhuna sahibim.

Diğer taraftan ARALA PARA MI KAZANDIRSAYDIM FAGLET GİBİ HA? ARALA MI GİTSEYDİ PARALAR?
Mesaj tarihi:
böyle işin içine edeyim, g2a dan alayım dedim farketmemişim direk 50 euro çekti karttan.
sokarım böyle işe diye cancel ettim.
50 euro ne lan sepete koyarken 39euro diye gösteriyordu ayakta skiolar ya.
delirdim şuanda.
Mesaj tarihi:

I have cancelled your order as requested.

Money will be sent shortly.

Regards,

Marcelina

ilk defa bişeyi geri çekicem, kredi kartında bekleyen işlemlerde gözüküyor oraya + aynı miktar mı yatıcak?
noobluğum kes
Mesaj tarihi:
Anasayfada 49 euro diyo, pre-order edicem diyince 39'a çekiyo, sonra checkoutta unit price 49 euro diyo. Ne aptal iş iyi ki Blizzard'dan almışım, yaşasın para.
Mesaj tarihi:
Hayır ben anlamadım Battle.net'te 45 euroyken bunlar gerizekalı mı 49'a satıyorlar. Bir de utanmadan şöyle bir şey eklemişler inanılmaz gerçekten

Our version includes 90 lvl character boost. This feature will become available once you activate the expansion - Warlords of Draenor.

Türk mü lan bunlar?
Mesaj tarihi:
g2a normalde ucuzluk farkını (normal fiyat-g2a fiyatı) indie yapımlara fund olsun diye ekliyor. O check kısmını kaldırmanız lazım ödemeden önce.

örnek (mor halka yerleri işaretledim):

http://i.imgur.com/4p8BphO.jpg
  • Yeni Oluştur...