Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Madcat said: nerde frans twistingde bozo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Xaenin said: axedice said: G2A'den alırken zenmate kullanıp almanya gösterdim, adresi almanya verdim ve aradıklarında (konfirmasyon için telefonla aradılar) nerdesin diye sorunca almanyadayım dedim. Üstüne de paypal evet. Tam bir dolandırıcısın sen ya, hale bak. Adres ve posta kutusu olarak hamburg havaalanını verdim. Gerçek bir alamancı ruhuna sahibim. Diğer taraftan ARALA PARA MI KAZANDIRSAYDIM FAGLET GİBİ HA? ARALA MI GİTSEYDİ PARALAR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Ben direk Blizzard'a verdim şahsen. Üretici - tüketici ilişkisini sıcak tutmayı severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 abi bi yerden 90 liraya almak varken blizzard'dan kusura bakmasın 150 liraya almayız yani sdfs .. yaşasın key tüccarları =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Ben de 60avroyu çarptım surata. ordan key geldi, yok burdan girmedi stresine girmek istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 böyle işin içine edeyim, g2a dan alayım dedim farketmemişim direk 50 euro çekti karttan. sokarım böyle işe diye cancel ettim. 50 euro ne lan sepete koyarken 39euro diye gösteriyordu ayakta skiolar ya. delirdim şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 g2a da 2 çeşit vardı. 35 dolar olan ucuza geliyor. Biraz daha bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 abi sepete 39 euro diye koyduğun checkoutta 52 euro nasıl oluyor var mı böyle kazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Şu anda deniyorum 62 dolar diyor checkoutta 64 oluyor payment fee aldığı için. Seninki eurodan dolara çevirmiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 charity donation ve g2a shield falan filan var onlari disable edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Message: Hello, I have cancelled your order as requested. Money will be sent shortly. Regards, Marcelina ilk defa bişeyi geri çekicem, kredi kartında bekleyen işlemlerde gözüküyor oraya + aynı miktar mı yatıcak? noobluğum kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 resmen 49 euro yapmış g2a .. kripp kod var kullanın %3 discount ama deli fiyat niye böle sacmalamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Anasayfada 49 euro diyo, pre-order edicem diyince 39'a çekiyo, sonra checkoutta unit price 49 euro diyo. Ne aptal iş iyi ki Blizzard'dan almışım, yaşasın para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Hayır ben anlamadım Battle.net'te 45 euroyken bunlar gerizekalı mı 49'a satıyorlar. Bir de utanmadan şöyle bir şey eklemişler inanılmaz gerçekten Our version includes 90 lvl character boost. This feature will become available once you activate the expansion - Warlords of Draenor. Türk mü lan bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 iyi ki instant gaming den almısım 31 euro ya... yaşasın para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 g2a normalde ucuzluk farkını (normal fiyat-g2a fiyatı) indie yapımlara fund olsun diye ekliyor. O check kısmını kaldırmanız lazım ödemeden önce. örnek (mor halka yerleri işaretledim): http://i.imgur.com/4p8BphO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 baskalarinin keylerini de satiyolar, orda gordugunde onlar arasinda en ucuz olani. baskasindan alirsan 10ken, g2aden alirsan 12 mesela, o yuzden fark oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 abi twisting nether, resmen pc çöktü bu nedir yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 senin ne işin var abi bu saatten orda =P vallahi orda bi dc yersen bidaha giremessin uzaklaş oralardan ara sokaklara gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 abi ortalık karıştı dediler gidiyim bi bakıyım dedim pc çöktü valla direk çektim hs yi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 key geldi g2a'dan cancellamıştım onun da cevabı gelmişti nolcak bilmiom girdim keyi çokta fifi. sabahlasam mı acbaa ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 125 tl ya digital download para verilirmi bu kadar ya öff gitti gene paracıklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Madcat said: key geldi g2a'dan cancellamıştım onun da cevabı gelmişti nolcak bilmiom girdim keyi çokta fifi. sabahlasam mı acbaa ya of. parayı alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 aldılar zaten sdfsfd 10 tane char var neyi kassam bilemiyorum hala ya ofs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 G2a out of stock diyo blizze veririm sanirim ben parayi artik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar