olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 kactane char 100 lücez acelemiz var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ya pure dps öküz gibi vurmalık bişeyler istiyorum lock'u levellıyodum da baydım bi anda nedense 21 lvlda mage hunter pri elem shaman(?) warlock monk ne yapar hiç bir fikrim yok o yüzden ona hiç bulaşmıyıcam bi el atıverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 yahu release'den sonra vermesinler de yakın zamanda versinler nolucak iki dakikada aktive ediyosun.. bide release olmuş öglen olmuş hala cd key yok falan.. tam rezalet öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Darksun said: Araldan aldık yine mecburen adamlar yarın yollayacak elime geçmesi 13 öğlen anca =p http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20140322225210/sistersgrimm/images/a/ac/Just_Why.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 pure dps öküz gibi vurmalık bişey yok abi artık oyunda. her class 3 tuş. o yüzden sen yanlış oyuna gelmiş olabilirsin =P bide warrior dene bakalım melee seviyosan fury warrior keyifli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 mulgear6 said: ya pure dps öküz gibi vurmalık bişeyler istiyorum lock'u levellıyodum da baydım bi anda nedense 21 lvlda mage hunter pri elem shaman(?) warlock monk ne yapar hiç bir fikrim yok o yüzden ona hiç bulaşmıyıcam bi el atıverin ruj veya warrior yapabilirsin dps'in hası melee oynar eternal'ın dediği doğru bu arada, ne oynarsan oyna rotationları ağzına sıçtığı için blizzard en komplike rotation bile baya basit kalıyor. cd'leri kısa, buff debuff takip etmeli şeyleri deneyebilirsin ekstra layer katmak için. onun dışında ortalam 3 tuş. melee'nin tabii her zaman avoidance positioning eklentisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 JrStorMesT said: ben insanlardaki aceleyi anlamıyorum, d3 season 2 olsa anlıcam da, 90-100 arasını 1-2 günde yaptıktan sonra dungeonları hc dönmekten ve garrison q larını yapmaktan başka bişey kalmıcak oyunda, raid vs ler hafta hafta gelcek. herkes 2 günde 100 olcak, ondan sonra "sıkıldık ya" dicek. ben o kaos ortamını seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 yani her class 3 tuş dememin sebebi warlocktan sıkıldısan diger classlardan da aynı sekilde sıkılıcaksın. warrior dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 CE aldım yine ya, başka getiren yer yok, gamestop felan desen kargo onda da aşırı pahalı. Gümrüğe takılma şansıda cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 bingildak said: mulgear6 said: ya pure dps öküz gibi vurmalık bişeyler istiyorum lock'u levellıyodum da baydım bi anda nedense 21 lvlda mage hunter pri elem shaman(?) warlock monk ne yapar hiç bir fikrim yok o yüzden ona hiç bulaşmıyıcam bi el atıverin ruj veya warrior yapabilirsin dps'in hası melee oynar eternal'ın dediği doğru bu arada, ne oynarsan oyna rotationları ağzına sıçtığı için blizzard en komplike rotation bile baya basit kalıyor. cd'leri kısa, buff debuff takip etmeli şeyleri deneyebilirsin ekstra layer katmak için. onun dışında ortalam 3 tuş. melee'nin tabii her zaman avoidance positioning eklentisi var. rogue var zaten heirloomumu da aldım kasıcam onu druidden sonra pff çok kararsız kaldım ya NAPICAM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 mulgear6 said: ya pure dps öküz gibi vurmalık bişeyler istiyorum lock'u levellıyodum da baydım bi anda nedense 21 lvlda mage hunter pri elem shaman(?) warlock monk ne yapar hiç bir fikrim yok o yüzden ona hiç bulaşmıyıcam bi el atıverin frost mage top dps oynuyodu betada, warriorla kafa kafaya gibi bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 bende de bütün classlar var abi, kaç exp'dir tank/healer oynuyorum. bu exp pure dps oynıycam. bütün dpsleri denedim, bütün classlarda. rogue = master race. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 yok zaten mage'e karar kıldım az önce şimdi hangisinin üstünde setler en iyi durur diye bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 mulgear6 said: bingildak said: mulgear6 said: ya pure dps öküz gibi vurmalık bişeyler istiyorum lock'u levellıyodum da baydım bi anda nedense 21 lvlda mage hunter pri elem shaman(?) warlock monk ne yapar hiç bir fikrim yok o yüzden ona hiç bulaşmıyıcam bi el atıverin ruj veya warrior yapabilirsin dps'in hası melee oynar eternal'ın dediği doğru bu arada, ne oynarsan oyna rotationları ağzına sıçtığı için blizzard en komplike rotation bile baya basit kalıyor. cd'leri kısa, buff debuff takip etmeli şeyleri deneyebilirsin ekstra layer katmak için. onun dışında ortalam 3 tuş. melee'nin tabii her zaman avoidance positioning eklentisi var. rogue var zaten heirloomumu da aldım kasıcam onu druidden sonra pff çok kararsız kaldım ya NAPICAM ! http://simulationcraft.org/ Şimdilik durum böyle tabi release'den sonra değişiklikler olur, özellikle locklar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 abv. pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 hunter oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 dps chartlara şimdiden bakmamak gerek ya malumunuz patch notelar "deals 30% more damage now" a bakıyor eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 90 için yığınla ayar çektiler 100 olunca yine ayar bekleyebilirsiniz =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Ravencrest horde gold satan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 bi tane melee dps olarak rogue var diye warriora pek sıcak bakmıyorum şu an mage / hunter / warlock mage ilk gözağrımdı severim kendisini heralde mage gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 her türlü mage o üçü arasında hunter zaten akıllara ziyan hale gelmiş asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 mulgear6 said: yok zaten mage'e karar kıldım az önce şimdi hangisinin üstünde setler en iyi durur diye bakıyorum troll en iyi race Berserking now increases Haste by 15% (down from 20%). Beast Slaying now increases XP earned from killing Beasts by 20% instead of increasing damage dealt versus Beasts by 5%. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 male troll mage o zaman gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Solo birşeyler yapmak istiyorsanız mage/lock gidin, millet MOP da rare keseyim diye işkence çekerken hunter peti yollayıp afk oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Darksun said: Solo birşeyler yapmak istiyorsanız mage/lock gidin, millet MOP da rare keseyim diye işkence çekerken hunter peti yollayıp afk oluyordu. tanklar da öyleydi. warrior hariç, garibim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar