Baggio Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 madcow said: blizzard diablo expansionda oyuncuları oyundan cıkartmadan expansiona gecisi saglamıstı. orda yaptıkları ile yola cıkarlarsa burda da cok bisey indirecegimizi falan sanmıyorum. Diablo'dan önce MoP'da da böyle geçiş yapıldı zaten. Oyunda boş boş beklerken sağ üstte quest belirdi, tıkladık girdik. O akşamki queue ve ilk zone'lardaki MOB TAG FEST dışında sorun olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 bence ilk 3-4 level questle git. yeni dungeon'ları kimse bilmiyor olacak wipe yeme riski yuksek, o yuzden pek faydalı olacagını sanmıyorum. en azından biraz gear upgrade yaptıktan sonra girmek daha mantıklı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 i lvl 563 mü ne ile betada 98 oldum, rahat yaparsın yani. Mythic gear varsa 100 e kadar devam edersiniz o kadar kolay yani. Açılış gece mece diye millet bir bakıp çıkar diye umuyorum hehe milletten kopmak için hızlı hızlı bazı yerleri geçmek lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Yok zaten turkmenistandaki letancy ile tanklık hayal bana. umarım çok downloadlık bişi olmaz ruh hastası ediyor bişileri indirmek hızdan dolayı burda. Açılış yarın akşam mı bu akşam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 bu gece olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Yarın gece, yani perşembe 01:00 gibi, birşey yükleteceğini sanmıyorum , MOP da millet org da bekledi garrosh pat diye quest vermeye başladı işte. Buda öyle olur, direk thrall quest verecek sanırım , questi kabul edince portal dan geçmiş halde başlayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Yarın gece mi geliyo yahu, bu gece değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 TBC launch öncesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Çarşamba'yı Perşembe'ye bağlayan gece, bizim saatimizle 1'de açılıyor. Bu gece nasıl gelsin haftalık maintenance olmadan :) Blue Post North America (US) at 12:00 a.m. PST (1:00 a.m. Mountain, 2:00 a.m. CST, 3:00 a.m. EST) on Thursday, November 13 Oceanic will launch at the same time as the US. Europe at 12:00 a.m. CET on Thursday, November 13 Korea at 12:00 a.m. KST on Tuesday, November 18 Taiwan at 12:00 a.m. CST on Tuesday, November 18 China at 12:00 a.m. CST on Tuesday, November 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 13 kasımda geliyor, bugün 11'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 bu g2a'da ne oldu da 85 liradan 112 liraya çıktı bu key? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Bugün olduğunu nereden çıkardınız anlamadım :) 13 ü gece yarısı, server saatiyle olduğundan bize 01:00 civarı işte. Varsın gece olsun zaten , peak de olsa server darmadağın olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Bugun demedim bu gece dedim. Yani her carsamba yapılan periyodik bakım sonrası yeni patch/exp gelir diye dusunuyodum. Daha once hangi gun live oldu exp'ler hatırlamıyorum da gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Amerika salı günü bakım yapıyor onlarda da wod 13 ünde. Pek bakımla alakası yok gibi gerçi (tekrar bakım olana kadar mümkün olabilecek en fazla kesintisiz oynama vaktini sunma hariç), zaten oynadığımız sürüm direk wod sürümü. Zaman bazlı quest aktive olacak sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Baggio said: madcow said: blizzard diablo expansionda oyuncuları oyundan cıkartmadan expansiona gecisi saglamıstı. orda yaptıkları ile yola cıkarlarsa burda da cok bisey indirecegimizi falan sanmıyorum. Diablo'dan önce MoP'da da böyle geçiş yapıldı zaten. Oyunda boş boş beklerken sağ üstte quest belirdi, tıkladık girdik. O akşamki queue ve ilk zone'lardaki MOB TAG FEST dışında sorun olacağını sanmıyorum. cata'da da öyle olmuştu, bi de ilk questlerde fazla mob kesmelik şeyler koymamışlar, sanırım bu yoğunluk azalsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ahmedinejad said: bu g2a'da ne oldu da 85 liradan 112 liraya çıktı bu key? instant gaming de hala ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 harbi nerden aldınız la en ucuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Bide betada oynayanların (sikörc) dediğine göre bi sürü phasing koymuşlar, herkes tek tabanca bile takılabilir başlarda. en ucuz : https://www.g2a.com/world-of-warcraft-warlords-of-draenor-cd-key-preorder-eu.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 49 dolar diyor, durmaplay 108 liraya satıyor. vay anasını karar veremedim bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 durma 5 tl daha ucuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 abi ben instant-gaming.com dan aldım 89TL'ye geliyor 90boost dahil. Henüz key gelmedi ama bugun ve yarın ögleden sonraya kadar dağıtımı yapıcaklarmış. https://www.instant-gaming.com/en/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Eternal said: abi ben instant-gaming.com dan aldım 89TL'ye geliyor 90boost dahil. Henüz key gelmedi ama bugun ve yarın ögleden sonraya kadar dağıtımı yapıcaklarmış. https://www.instant-gaming.com/en/ +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 dağıtımı yarın geceye kadar bitirirler mi acaba, iyi bişey mi ki bu instant gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Madcat said: 49 dolar diyor, durmaplay 108 liraya satıyor. vay anasını karar veremedim bir türlü. 49 dolar mı? Ben 30 avroya aldım, az önce baktığımda da 31 küsur görünüyor. Gerçi zenmatele girip almıştım ben almanya gösterip, ondan da olabilir. Ama sonuçta şu instagamingle aynı paraymış 90 lira, ordan da alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 beni bi bekleyin olmadı yarın ögleden sonraya kadar bana gelirse size sölerim hemen alırsınız .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar