Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlords of Draenor Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
madcow said:

blizzard diablo expansionda oyuncuları oyundan cıkartmadan expansiona gecisi saglamıstı. orda yaptıkları ile yola cıkarlarsa burda da cok bisey indirecegimizi falan sanmıyorum.

Diablo'dan önce MoP'da da böyle geçiş yapıldı zaten. Oyunda boş boş beklerken sağ üstte quest belirdi, tıkladık girdik.

O akşamki queue ve ilk zone'lardaki MOB TAG FEST dışında sorun olacağını sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
bence ilk 3-4 level questle git. yeni dungeon'ları kimse bilmiyor olacak wipe yeme riski yuksek, o yuzden pek faydalı olacagını sanmıyorum. en azından biraz gear upgrade yaptıktan sonra girmek daha mantıklı gibi.
Mesaj tarihi:
i lvl 563 mü ne ile betada 98 oldum, rahat yaparsın yani. Mythic gear varsa 100 e kadar devam edersiniz o kadar kolay yani.

Açılış gece mece diye millet bir bakıp çıkar diye umuyorum hehe milletten kopmak için hızlı hızlı bazı yerleri geçmek lazım :D
Mesaj tarihi:
Yok zaten turkmenistandaki letancy ile tanklık hayal bana.
umarım çok downloadlık bişi olmaz ruh hastası ediyor bişileri indirmek hızdan dolayı burda.

Açılış yarın akşam mı bu akşam mı?
Mesaj tarihi:
Yarın gece, yani perşembe 01:00 gibi, birşey yükleteceğini sanmıyorum , MOP da millet org da bekledi garrosh pat diye quest vermeye başladı işte. Buda öyle olur, direk thrall quest verecek sanırım , questi kabul edince portal dan geçmiş halde başlayacaksınız.
Mesaj tarihi:
Çarşamba'yı Perşembe'ye bağlayan gece, bizim saatimizle 1'de açılıyor. Bu gece nasıl gelsin haftalık maintenance olmadan :)

Blue Post

North America (US) at 12:00 a.m. PST (1:00 a.m. Mountain, 2:00 a.m. CST, 3:00 a.m. EST) on Thursday, November 13

Oceanic will launch at the same time as the US.

Europe at 12:00 a.m. CET on Thursday, November 13

Korea at 12:00 a.m. KST on Tuesday, November 18
Taiwan at 12:00 a.m. CST on Tuesday, November 18
China at 12:00 a.m. CST on Tuesday, November 18

Mesaj tarihi:
Bugün olduğunu nereden çıkardınız anlamadım :) 13 ü gece yarısı, server saatiyle olduğundan bize 01:00 civarı işte. Varsın gece olsun zaten , peak de olsa server darmadağın olurdu.
Mesaj tarihi:
Bugun demedim bu gece dedim. Yani her carsamba yapılan periyodik bakım sonrası yeni patch/exp gelir diye dusunuyodum. Daha once hangi gun live oldu exp'ler hatırlamıyorum da gerci.
Mesaj tarihi:
Amerika salı günü bakım yapıyor onlarda da wod 13 ünde. Pek bakımla alakası yok gibi gerçi (tekrar bakım olana kadar mümkün olabilecek en fazla kesintisiz oynama vaktini sunma hariç), zaten oynadığımız sürüm direk wod sürümü. Zaman bazlı quest aktive olacak sadece.
Mesaj tarihi:
Baggio said:

madcow said:

blizzard diablo expansionda oyuncuları oyundan cıkartmadan expansiona gecisi saglamıstı. orda yaptıkları ile yola cıkarlarsa burda da cok bisey indirecegimizi falan sanmıyorum.

Diablo'dan önce MoP'da da böyle geçiş yapıldı zaten. Oyunda boş boş beklerken sağ üstte quest belirdi, tıkladık girdik.

O akşamki queue ve ilk zone'lardaki MOB TAG FEST dışında sorun olacağını sanmıyorum.

cata'da da öyle olmuştu, bi de ilk questlerde fazla mob kesmelik şeyler koymamışlar, sanırım bu yoğunluk azalsın diye.
Mesaj tarihi:
Bide betada oynayanların (sikörc) dediğine göre bi sürü phasing koymuşlar, herkes tek tabanca bile takılabilir başlarda.

en ucuz : https://www.g2a.com/world-of-warcraft-warlords-of-draenor-cd-key-preorder-eu.html
Mesaj tarihi:
abi ben instant-gaming.com dan aldım 89TL'ye geliyor 90boost dahil.
Henüz key gelmedi ama bugun ve yarın ögleden sonraya kadar dağıtımı yapıcaklarmış.

https://www.instant-gaming.com/en/
Mesaj tarihi:
Eternal said:

abi ben instant-gaming.com dan aldım 89TL'ye geliyor 90boost dahil.
Henüz key gelmedi ama bugun ve yarın ögleden sonraya kadar dağıtımı yapıcaklarmış.

https://www.instant-gaming.com/en/

+1
Mesaj tarihi:
Madcat said:

49 dolar diyor, durmaplay 108 liraya satıyor. vay anasını karar veremedim bir türlü.

49 dolar mı? Ben 30 avroya aldım, az önce baktığımda da 31 küsur görünüyor.

Gerçi zenmatele girip almıştım ben almanya gösterip, ondan da olabilir. Ama sonuçta şu instagamingle aynı paraymış 90 lira, ordan da alınabilir.
  • Yeni Oluştur...