Roqq Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 scorch said: bir ben mi takılıyorum şu kalite farkına? http://i.imgur.com/twCBTAm.jpg yemin ediyorum fikirtepe varoşlarından farkı yok horde garrison'un. binalar bile aynı birbirinin ne ne asla anlaşılmıo Kesinlikle haklısın. Horde genel olarak öyle abi. Alliance direk kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Ya şöyle bir wow'a dönme gazı var bende. En son Cataclysm almıştım, napıyoruz şimdi? WoD alınca 1 ay süre hediye ediyorsa alıp deneyebilirim. Sanırım Pandaria'yı da veriyormuş bedava? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Etmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Horde garrioson'ı begenmediyseniz -> http://eu.battle.net/wow/en/shop/faction-change/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Oyun World of Orcraft olmuşken faction change yapılır mı? Hem zaten biz horde tarafının b elf yapıları hariç hep bi varoşluk vardı. Garrisonda öyle olmuş. Sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 orc dediğiniz günümüzdeki Suriyeli mülteci değil mi zaten, ha sınırdan girmiş ha dark portaldan. ne olacağydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Suriyeli dilenip hayatını kurtarmak için sınırdan kaçak giriyor, Iron Horde doğal kaynaklarına el koyup seni kölesi yapmak için dark portaldan zorla giriyor. Daha çok amerika diyebiliriz iron horde orclarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 iron horde oynamıyorsunuz ki abi, siz thrall mülteci horde'unu oynuyorsunuz asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Orijinal orclar da dark portaldan dilenmek için geçmedi, azerothun karısına kızına zorla el koyup herkesi Legion ın kölesi yapmak için girdi. Buna modern dünyadan örnek bulamadım ya, şeytanla anlaşan ordu yok bildiğim. Tarihi metaforlarla Atillanın hunları ya da cengizin Horde u diyecektim ama delirip avrupaya dalan sonra akıllanan almanlar da olabilir lan. Ama bu arada sen hep iğfal edilip edilip son anda büyük güçlerin yardımıyla kendine gelen fransa oluyorsun. Mehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 abi biraz kültürleyelim artık horde ırklarını. gerçekten mülteci kampları gibi bütün yerleşimler. içim baydı 12-13 yıldır. Blood elfler bir el atsın diyecem ama onlarda persian gibi duvardan duvara halı yaparlar. troll desen olmaz, tauren desen olmaz, orc desen zaten hiç olmaz. UD'i söylemiyorum bile. kültürel kalkınmayı tetikleyecek bir ırk gelmeli horde'a. Belki ogre? tihihihihi horde'a katılacak en kültürlü grup sanırım o tihihihihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Ben Alliance açacaktım aslında ama bütün arkadaşlarım Horde açınca mecbur kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Cis tanrısı seni faggetryden korumuş roqq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Orc'un kültürü Alliance toplam kültürünü ezebilir WoW'da :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 YAAA BIRAĞĞĞGGHKKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Hikaye ve konsept kaynaklı derme catma orc tarafı evet. Ben daha cok seviyorum bu halini. Alliance mimarisi kalite falan değil. Cata sonrası Orgrimmar'ı sevmesem de bence Stormwind'den on kat daha yaratıcı ve etkileyici atmosferi var. Stormwind cok daha guzel tasarlanabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Bıktık ama ya orc temalı hikayelerden, diğer ırklar hep pasif. Bir dahaki expansionda alliance üzerinden ilerlesin bir zahmet, gidip stormwind i başlarına yıkalım mis gibi =P Magni elmasa dönüştü mesela, onu öyle bırakmazlar herhalde, illaki bir hikayesi olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Genel konu Arthas vs Thrall tadında gitti, çok fazla diğer yerlere vurmayacaklardır, anca yan hikayeler ya da yamalarla toparlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 orgrimmar'ın yeni hali neyse de eski hali çok kötüydü bence garrisonlarda o kötülük seviyesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Zaten tembellik orada, yeni design yok sanırım , zaten var olan binaları alıp içini biraz döşeyip kullanıyorlar. Ondan başka mimarileri yapmak yemedi çünkü yok, blood elflerin outlandde 1-2 binası ve silvermoon hariç bir yapısı yok, baştan kasmaları lazım oda yemiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 yeni sehir gelse dalaran, shattrath gibi. oyundan tekrar zevk alabilirim belki. garrison'larda tek basına feci bayacak. bir de upgrade etmek icin daily'ler, farmlar allah gibi doserler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 yalnız yeni cinematic neymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 o trailerları, cinematicleri izleyince insanın hemen oyuna giresi geliyor ama sonra twitch den gameplay izleyince soğutuyor işte. yine oynanır mı oynanır tabii sohbeti sağlam bir ekip varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 sırf cinematic değil herifler işi biliyor ya, cutscene dolu oyun. Wrathgate tadında ara ara birşeyler koymuşlar spoiler istemiyorsanız izlemeyin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Free Game Time Promotion If you are thinking about coming back for Warlords of Draenor, a free week of game time went out today. It appears to work for everyone right now, adding a week of game time to active accounts. The Iron Horde invasion has begun! Rush to the defence of Azeroth today with 7 days of FREE* game time, and prepare for the arrival of Warlords of Draenor™ on November 13, 2014. Act fast, this offer expires on Nov 5th! Girin oynayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Ulan ally leride sevmiyorum horde ları da sevmiyorum sadece night elfleri seviyorum ve darnassus u. bi de egemen abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar