Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlords of Draenor Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gelen uçmanın tek katkısı alt kasanlara olur heralde. Başlangıç questleri biter bitmez 90 charlar uçmaya başlıyormuş okuduğuma göre. O kısmı güzel olur, yoksa oyunun başından beri aviana feather zaten işimizi görüyordu. Gelen uçma özelliği main charlar için birşey ifade etmiyor.
Mesaj tarihi:
İçeriğe süpriz bekliyorum ben, daha yaptığımız şeyler var ama açıklayamıyoruz , söyleyipte yetiştiremeyip çıkarınca millet bize patlıyor demişler.

Keşke yeni profession sekondary skill vs de gelseydi , güzel değişiklik oluyor.
Mesaj tarihi:
profların eski hallerini getirsinler ona bile razıyım. o kasılması zor para kasılabilen proflar bile daha keyifliydi. şimdi draneor matlarıyla 20 dakkada kasıyorsun hepsini 5-6k varsa
Mesaj tarihi:
evet reputation sorun değil ya
asıl securing draenor mu ne achievement'ı var, ben onlarla hiç uğraşmadığım için onları bekliyorum şimdi gelsin de yapayım diye :<
Mesaj tarihi:
günde 5q veriyor, ben 15 gündür yapıyorum daha honoredı geçemedim. Dailyler çok az, diğer türlü yaratık kesip de yapamıyosun, medallion of horde mu ne var onla 1000 1000 alabilirsin ama ahde 7000g falan. Bende de repu kaldı bi tek herhalde 1 aya falan anca biter... Saber stalkers hadi yaratık kesince geliyor da diğer voljinle order gg...
Mesaj tarihi:
sıçayım öyle işe o zaman ya. benimde bi tek tanaan diplomat kaldı 3 taneyle revered ol diyo. millet nasıl yapmış lan çatır çatır o zaman bu hafta açıklandıysa
  • Yeni Oluştur...