Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlords of Draenor Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@saeros

640 silakla hc kargathta ~24k yapıp öldüm %10 falan hp kaldığında bossta.
armory

652ilvl var pvp falan karışık itemlarla. silah değişince çıkar dpsin de normali ne kadar hiç bilemedim. (dummyde 18-20k arası anca yapıyorum single target)
Mesaj tarihi:
Mortis said:

ben brewmaster monka staff veya dual wield 630 nasıl bulurum en kolay yoldan

heroicleri farmlaya farmlaya bir hal oldum düşmüyor

bana mission geldi followerlardan 2 kere 645 silah için. biri 651 ve gemli procladı. 630 falan hep geliyor zaten.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Saeros said:

ben tam 630 ilvl

.....

silahım dandik biraz (ilvl 610)

.....

o yüzden mi?

fdsf
ortalaması 630 lan işte göt

silah satın alma olayına bi bakayım ya ucuza vardır belki
Mesaj tarihi:
JrStorMesT said:

samaella said:

olm ilvl 655 oldu hala priestle vuramıyorum delirecem ya :D heallerken raide sp ler geliyo 20k la oynuyorlar ben target dummy abanıyom 13k anca çıkıyor.

abi o zaman bişeyleri eksik yapıyosun

youtube da highmaul - shadow priest pov diye aratıp videoları izle, adamların rotasyonu nasıl, nerde pot cd acıp abanıyolar dikkat et, biyerleri kaçırıyosun muhtemelen.

abi spike + blast açılınca insanity

20k yapan adamlara da baktım aynı boku yapıyorlar ama benim base dmg nedense düşük.

talent saçmalamış olabilir, deneysel bişiler yapıyordum ama itemler genelde bunlar. Trinket ve kemer düşmedi bi sıçtığımının maulundan. 670 Oh var kargathdan ama main hand düşmedi butcher ve koraghtan ... Imparatordan staf düşse aslında o daha iyi crit için. Bi bak bakalım ne yanlış olan :D

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Samaella/simple
Mesaj tarihi:
kargath kestik daha, twinsle devam ettik, o da işte dün 20% e düştü ama raidde 1 healer eksikti + 1 tane ilvl 620 falan olan bir adam vardı.

çarşamba twins'i kesip, spore'dan devam.

fightlar tam bir kaos hahaha, özellikle twins yaparken dbm o kadar çok uyarı ve countdown yapıyor ki the fuck seriously dedirtiyor. herkes için skill check var.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

kargath kestik daha, twinsle devam ettik, o da işte dün 20% e düştü ama raidde 1 healer eksikti + 1 tane ilvl 620 falan olan bir adam vardı.

çarşamba twins'i kesip, spore'dan devam.

fightlar tam bir kaos hahaha, özellikle twins yaparken dbm o kadar çok uyarı ve countdown yapıyor ki the fuck seriously dedirtiyor. herkes için skill check var.

Sen o dbm yi bide M koragh da gör.
Mesaj tarihi:
koragh görmemize 2-3 hafta var herhalde ya. guildin biri dağıldı bizimle rekabet eden, onlardan adam alıyoruz. realmde recruiting sorunu var. mythic'te de sağlam 20 adam olmadı mı gitmiyor gerçekten. raidde uyuyan adam oldu abi. mythic progresste uyunur mu lan. guild master falan çok ılımlı. ilk raidden atar sonra guildden atardım tbh.

BFR öncesi imperator kesemeyiz zaten, hiç sanmıyorum. 6/7 yapsak bana yeter zaten, o fighta hiç giresim yok. zevksiz kasıntı ve uzun.
Mesaj tarihi:
lunatari said:

bu void storagein olayı nedir?

xmog eşyaları oraya atıyosun, bankada çantada kalabalık yapmıyor. olay bu ama oraya eşya koyarken ekstra gold veriyorsun.
Mesaj tarihi:
yalnız ordaya attıgın itemları xmog icin kullanamıyorsun diye biliyorum. cekmen lazım ordan. diger turlu bankada bile olsa item, vendordan xmog yapabiliyosun yanına almadan.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
mythic brackenspore nasıl bir skill checktir lan böyle

bir kişi hata yapsa 20 kişiden, 1 hatada 7 dk progress gidiyor.

dün 100. wipeımızı yedik. 17% de imkansız bir wave geldi, wipeladı.

ınınııvrıdını rng factor

tectus fighta baktım, bir sonraki hedef o diye, o nasıl bir clusterfuck lan.

mythic çok güzel.

BRF gelmeden 5/7 mythic yapsak süper olacaktı :( ama pek mümkün gözükmüyor. learning curve'ler oyuncu tabanın ÇOKİYİ değilse çok zaman alıyor.
  • Yeni Oluştur...