GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 seneye PC de GTA5 in GOTY olabilitesi bence DarkSouls2 nin performansına bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 fire emblem varya diğerinide koymim dedim 80% i 3ds oldu anketin zaten eheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Xillia ps3 yahu. Abyss eski oyun zaten 3ds'teki port. disgaea d2 de yok gerçi şimdi hatırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 arcane said: Tartışmasız The Last of Us. Ne biçim konsolcusunuz be. hikayeyi tutmadım gameplay averajdı AI leşti grafikler fena değildi atmosfer iyiydi kısacası oynarken eğlenmedim istediğin kadar flamele benim görüşüm bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 flamelemiyorum patla sdfsd. beter olun konsol plebler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 last of us a vererek beraberlıgı sagladım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Diablo3 sağlam geliyor arkalardan, yürü bea sffds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Battlefield 4, battlefield 4 battlefield 4 olarak 2 kere yazılmış 4 kere yazılsaymış belki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 gta v ile last of us arasındayım last of us daha ağır bastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 last of us gta 5 bu iki oyun listedeyken yanına başka bir oyun koyasım gelmiyor bu sene. açık ara fark attılar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 last of us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar