-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 7970, 7990, 6990 kartlarınıza talibim. Ankara'da elden teslim alırım. Faturasını görmek isterim. Varsa satmak isteyen /pm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 pis miner http://www.aschulze.net/ultima/screens/164a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Asdsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bingildak said: pis miner http://www.aschulze.net/ultima/screens/164a.jpg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Aynen ben de talibim 2 tane. Trink para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ben de alırım da, fiyatı yükseltmeyelim adamın piyasası bozulmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Yok zaten, ederi belli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Ati kurtuldu lan mining yuzunden. Saka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 sıraya geçiyoruz beyler. edik: 7950'lerinize de talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 beyler kazma kurek hazır, kartlara ıhtıyacımızdan up.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 6950 varsa ben alayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 olayı ne bu işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 grafik karti gunu falan mi yapiyorsunuz abi hayrola? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Ben usb miner arıyorum deli gibi , şu asicminer usb versiyonlarından 5 tane bi tane 5 li usb port ve varsa pi alıcam toplam kaça gelir ona bakınıyodum , hep yurtdışı hep yurtdışı bizde olanlar çok pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 iyide o usb minerler hiçbir işine yaramaz ki zorluk derecesi falan biliyorsun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 mithat sen niye hiç bişi bilmiyosun lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Hiç hesaplamasını yaptınız mı asdfadsf , bitcoin fiyatları çok arttı hacı , böyle sabit kalırsa usb miner kazanç getirir , yok fiyatı artarsa o zaman bitcoin alıp kenara koymak daha çok kazandırır , yok fiyatı düşerse , bitcoin alıp kenara atmaktan daha az zarar getirir ama zarar getirir. Therefore ; Fiyat sabit kalırsa : Usb miner kazançlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 http://www.amazon.com/review/R3FUPZEXR3K3VL/ref=cm_cr_pr_viewpnt#R3FUPZEXR3K3VL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Kasım 5 diyor yazıda , 200 dolar civarı falandı o zaman bitcoin , o an bitcoin alıp kenara atmak daha mantıklıydı , dediğimi okuyun anlamak kolay , sabit kalırsa usb miner , yok artarsa bitcoin yok düşerse her türlü gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 difficulty mithat. o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Artsın abi sabaha kadar artsın , fiyat daha hızlı artınca pek sıkıntı çıkmıyor. Size biri demiş diff yüzünden kazanılmıyor diye sizde ona inanıp devam ediyosunuz. Bi calculator bulup oraya yazın bakalım kazandırıyor mu kazandırmıyor mu önce, bi hesaplayın bakalım ne kadar mine ediyor hergün. Ondan sonra diff miff diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ... peki abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mithat said: Artsın abi sabaha kadar artsın , fiyat daha hızlı artınca pek sıkıntı çıkmıyor. Size biri demiş diff yüzünden kazanılmıyor diye sizde ona inanıp devam ediyosunuz. Bi calculator bulup oraya yazın bakalım kazandırıyor mu kazandırmıyor mu önce, bi hesaplayın bakalım ne kadar mine ediyor hergün. Ondan sonra diff miff diyin. al abi http://www.coinwarz.com/calculators/bitcoin-mining-calculator aylık 4.81$ getirisi var tanesinin dsdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ahaha. sıfır alırsan 5 tanesi 550$ (ki en ucuz satan yerlerde 110$ zaten, senin hatrına 550$ yazdım). 1121tl eder. şu anki difficulty'de 5iyle birden toplam 1650mh/s 7/24 mineladığında bir ayda çıkaracağın yaklaşık 0.02777098 BTC. şu anki ederi $23.16 (haftaya, bir sonraki difficultyde 19~$). aletlerin parasını çıkarması difficulty değişmese bile iki sene. bitcoin yarın 2000$ olsa ayda minelayacağın yaklaşık 55.5$. 113 lira yani. difficulty değişmeyecek, btc 2k $ olacak, o halde bile sadece ödediğin parayı 10 (yazıyla on) ayda çıkaracak o aletler. bak difficulty değişmesini, elektrik masrafını koymadım daha işin içine. "sözö rörörö dömöşlör hömön önönöyörsönöz" demeden önce bi düşünmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 110$ nereden buldun bilmiyorum ama gittigidiyor gibi alakasız bir yerde bile 100tl olanı var bunun. 9-10$ + shipping şuan tanesi. 110$ karşılığı ben 6-7 tane alır üstüne shipping öderim. E kimse kusura bakmasın tanesi 10$ eden şeyinde aylık geliri 4$ olur bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar