Somon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Selam bayadır aklımda dövme yaptırmak vardı, ama tam olarak ne istediğimi bilemediğimden ve aceleci davranmak istemedigimden hep ertelemiştim ama bu sefer konsept tamam yaptırsam pişman olmayacağım birşey buldum, en azından konuyu buldum. Aklımda fibonacci spiral dövmesi yaptırmak var veya o tarz birşey var. Bileğime damarın oraya ufak veya kol içine uzunlamasına; şunlar arasında kaldım Veya bu tarz; Veya şunlarda olabilir; Tavsiyelerinizi almak istiyorum teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/b3/39/64/b3396486108ee5136ab5d713773024ff.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Fibonacci shell on numara olur çok güzel örnekleri var içerisinde galaksiler universe konseptli fln ama çok büyük yer kaplar şuanlık öyle birşey düşünmüyorum ama o tarz birşey ilerleyen zamanlarda aklımda var kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ilk posttakiler çok nerdish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 dna en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Aslında favorim şu; spo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 http://1.bp.blogspot.com/-1vqozDL_87I/ThvMeAtbBhI/AAAAAAAAAtw/ocXu8ragPg0/s1600/bitcoin-tattoo-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 of burayı da bitcoinci dombililer bastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Somon said: Aslında favorim şu; spo omomatik extra güçlü powerball ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 fgsdgsd yaptırsan 1 ay sonra pişman olursun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Fin said: Somon said: Aslında favorim şu; spo omomatik extra güçlü powerball ? yok aslında kırpılmamış hali şunun kırpılmış hali ama alttakinide düşünüyorum ciddi ciddi hatta alttakini bir anda kalkıp yaptırabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 gene somon, gene başarısız troll denemesi. lan bari düzgün şeyler göster de insanlar inansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 hepsi birbirinden kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 BARKOD BENCE ÇOK ŞAKIL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 dostum çok havalı tanışalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 zevksizliğe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 bence pi nin tüm basamakları dahilini yaptır dövme olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 dostum sen yaptirma dovme biraz daha bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 adam ATAYIST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ne kadar şişko adam varsa rage atmaya gelmiş, abişler sizde yaptırın sizin dövmenizi kimse beğenmiyor diye benim dövmeme niye burada ağladınız bu kadar, kol benim damar benim istersem bok yaptırırım üstüne aa :D wastyrx jester meclis dışında tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 büyük ihtimal yukardakileden daha güzel durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 olm harbi guzel durmuo fibinocci midir nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 bu dövmeleri gerçekten birilerinin taşıyo olması içimi burktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 o sarmalı kullanarak tribal bi desen yaptır sayı felan serpiştirirsin aralara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Offf o dövmeler ne kadar harika ne kadar karizmatik ıslandım resmen, kız olsam kesin verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar