Litminov Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 online alışveriş için kredi kartı almak zorundayım. üniversite öğrencilerine sadece nüfus cüzdanı ve öğrenci kimliği ile 500 lira limitinde kredi kartı veren bankalar varmış. bunlardan hangisi iyidir ve en hızlı hangi şekilde alabilirim? internetten 2 başvuru yaptım işbankası 2 haftadır değerlendirmede diyor. Yapı kredi başvuruyu iptal etmiş neden iptal ettiğini de söylemiyor. Kampüste başvuru yapmak için gezen çalışanlar da varmış arkadaş kartı o şekilde almış ancak onların da belli bir yeri olmadığı için karşılaşmıyorum. şubeye giderek başvuru yapsam daha mı kolay ve hızlı olur? bu konuda en iyi banka hangisidir şu an için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 iş bankasında 2 haftada evine geliyor normalde sorunsuz şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 akbank ın axess i var exi 26 olan. kullanıslıdır, yurtdısında, paypal de kullanılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 işbank kullandım ben iyiydi gayet tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 İşte Üniversiteli her işi görüyor, go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 SeaGle said: İşte Üniversiteli her işi görüyor, go. işte üniversiteli paypalda geçmişyor bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 geçiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 vivavale said: akbank ın axess i var exi 26 olan. kullanıslıdır, yurtdısında, paypal de kullanılabiliyor. kart aidatı vs ücretler var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ivit. emin degilim ama 6 ay da bir 25 TL diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 26 yasından sonra var, benım öle olmustu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 akbank yılda 75 kesiyo benden onun dışında süper kart axess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ing pegasus kredi kartı mı ne vvarmış aidatsız fakat kart ücreti var alırken http://www.ingbank.com.tr/tr/bilgi-destek/urun-ve-hizmet-ucretleri/#bddk1283 yok mu beleş kart ya hiçbişey ödemeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 bi tek ziraatin kart ucretsiz artik is bankasi da ucret aliyo yillik yirmi kagit. bi de ogrenci belgen ve kafa kagidinla gidip basvur internetten ogrenci kartina basvurulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 işte üniversiteliye başvuru yapalı 10 gün oluyor hala bir yanıt yok. başvuruyu internetten yaparsak şubeden alabiliyormuşuz kartı diye öyle yaptım. kuryeyle uğraşmamak için, şimdi şubeye gitsem zaten başvuru yapmışsınız diyebilirler mi? 2 saatimi alacak çünkü gidip gelmek boşa gitmeyim eğer öyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 iste universiteli yillik yirmi lira, ziraat beles. ikisinin de limitleri ayni, ikisi de maximum kart yani avantajlari da ayni. bence onu iptal et ziraat al acelen yoksa ya da ucun besin hesabini yapmiyosan al gec tabi. ben biraz fakirim cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 4 yıldır akbank eksi 26 axess kullanıyorum memnunum. yıllık ücret zımbırtısı da yok sabanci öğrencisi olduğumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 migrostan bi tane ininal kart alsan işini görür aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ininal kart kullanan varmı ? sadece master card anlaşması olan yerlerlermi sınırlı? netten satın alım yapılabilirmi bununla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 finansbank iyi memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 işbankası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 öğrenim kredisi yada burs alıyorsan ziraat 500 tl limitli ücretsiz kart veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 yapıkredi play card Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar