monoscope Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Beyler yenilen dürümler belli şimdi kimse kimseyi kandırmasın. Su içsem yarıyo dediğin şey o gün tuzlu yemişsindir vücut su tutmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 KehKeh said: rakı içerek 10 kilo aldım ben ne yapacam lan olm rakıylan yoğurt yiyom şu an not olarak kalsın obez olmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Su içsem yarıyo diye birşey demedim zaten. Ama yemek alışkanlığımda çok büyük değişiklik yapıp hiçbir etkisini göremedim. Doktora falan gitmem lazım bir ara. Ama hani mesele insülin olsa o kadar şekeri kestip, bi işe yaraması lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 1.80 boy kilo 115 kilo vermeme gerek var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a75EPDq_460s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Kalori hesabı yap ve bi uygulama ile kesinlikle kayıt et. Ben son 1 senedir günde 1750 kaloriyihedefledim ve 16 kilo verdim ama elbette haftada 1 gün falan 3000 kalori vuruyorsun içkiydi kebaptı falan oluyor okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 şeker yemeyip diğerlerinden kaloriyi tamamlamışsın demek ki abi, ne olabilir yani başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 KehKeh said: KehKeh said: rakı içerek 10 kilo aldım ben ne yapacam lan olm rakıylan yoğurt yiyom şu an not olarak kalsın obez olmayalım. son duble kilo yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Soris said: İştahım kapanmıyor Sürekli acıkıyorum Yedikçe yiyesim geliyor Spor yapmam bir işe yaramıyor+kilo alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 izledim 1.30 saat nasil gecti anlamadim. Gayet guzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 aktif hiç yürüyüş filan yaptın mı o dönem bedensel aktivite filan birde cidden izledin mi Senarius yoksa trollüyon mu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 yok cidden izledim hepsini... eleman gayet zevkli anlatiyor starbucks geyigine baya guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Soris said: aktif hiç yürüyüş filan yaptın mı o dönem bedensel aktivite filan birde cidden izledin mi Senarius yoksa trollüyon mu haha Abi hayatımda hiçbir değişiklik yapmadım. Normalde hareket ettiğim kadar ettim. Normalde kaç tabak yiyosam yedim. Sadece tatlıları ve şekeri çıkardım. Ama çok fazla çay içiyordum mesela, günde 25-30 küp şeker atıyordum toplam. Ya öğlen ya da akşam yemeğidnde mutlaka tatlı yiyordum. Her gün olmasa bile en az iki günde bir birileri ofise çukulatalar abur cuburlar alıp geliyordu. Bunların hepsini birden bırakınca çok bi değişiklik yaptığımı znnetmiştim. Bu arada 185 boy, 95 kiloyum, göbeği eritmek istiyorum mümmkünse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Hiç teknik detaya girmeden söylüyorum. Günde 1-2 saat yürüyüş yapman yerek düzenli bir şekilde hareket etmen gerek. İstersen detaylı bir şekilde anlatırımda gerek yok şu an masa başı bir iste çalışıyorsun sanırım kendine vakit yaratman zor olabilir ama yapmak zorundasın bir şekilde. Yoksa çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 günde iki saat yürümenin detayı ne olabilir ki abi? ayakkabı bağcığı bağlamak falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 1. Protein ağırlıklı beslenilir, unlu mamüllerden kaçınılırsa, 2. Bol su içme alışkanlığı kazanılırsa, 3. Kola ve fast foodtan uzak durulursa, 4. Haftada ortalama 3 gün spor yapılırsa, En erken 3 hafta içinde fiziksel görüntünüzde değişiklik olacaktır. ( Garanti ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 kısaca spor bölümünde yıllarca yazdığımız şeyleri yaparsanız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Esh said: günde iki saat yürümenin detayı ne olabilir ki abi? ayakkabı bağcığı bağlamak falan mı? yok onu demiyorum hani neden şekeri kesmesine rağmen kilo veremedi ve neden yürüyüş yapınca verebilir metabolik süreçleri filan onun detayını yazmayayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Adam sekeri kesmemis ki? Glikozu fruktozu kesmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 http://i.imgur.com/y7k7qyE.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 @soris ahahahah adam cay sekeri ile sut sekerini kesmis abi. fruktoz alıyodur yedigi meyvelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Onda problem yok panpa çünkü lif ile birlikte alıyorsun. Olay işlemden geçirmek meyveyide işlemden geçirsen problem olur tabi mesela meyve suyu gibi. Ama ben düzenli meyve yiyipte şişman olan ve bir oturuşta 1-2 kg meyve yiyen kimseyi görmedim bugüne kadar. Ama bir oturuşta 1-2 kg meyveden alabileceğin fruktozu 1 küçük meyve suyunda bir anda lifsiz bir şekilde hüpletebiliyorsun. Dr.Lustig i takip ederim Google talk ı filanda var orda bir mühendis sordu günde 5-6 tane meyve yiyorum problem olur mu diye. Ye gitsin problem o değil problem rafinasyon işleminde filan diyordu. Herkesin kafasında o soru var. Peki meyveler zararlımı? Hayır değil sadece suyunu içme ve bir oturuşta 1-2 kg yeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 @soris +rep panpa ben @esh reyze yazdıydım. dedigin gibi islenmemis meyve sekerinde problem olmuyor. bi oturusta da 1 kac kilo meyve yiyemiyosun kesiyor hemen. mesele alınan sekerin islenmis olması ve kan sekerini hızlıca yukseltip karacigerde yag olarak depolanması sonra go go gaining weight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 abi adam sana şekeri kestim diyo. nerede bunun pilavı makarnası ekmeği kurufasulyesi patatesi havucu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 sekeri kestim bastim proteini gunde 4000gr kadar. seker un tuz yok.. kilo aldim :P sekerdi olay sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar