noddle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Arkadaşlar, merhaba, Boyum 1.71 m Ben Nisan 2013'te askere gitmeden önce 83 kg idim. 16 Eylül'de Döndüğümde 68 kgdım. Gelir gelmez 1 ay içerisinde 4 kg aldım ve hemen spora yazıldım. Kilomu artık korumak istiyordum, kardio ağırlıklı spor yapıyorum, 2 aydır 2 günde 1 spora gidiyorum fakat 2 ayda yine 3 kg aldım. Durdurulamıyorum :( Şuan 75 kiloyum. İştahım felaket; 180 gr et içeren cheeseburger'lar, bira, çerez vs... Hepsini çok seviyorum. Bir fikir verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 az ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 noddle said: Arkadaşlar, merhaba, Boyum 1.71 m Ben Nisan 2013'te askere gitmeden önce 83 kg idim. 16 Eylül'de Döndüğümde 68 kgdım. Gelir gelmez 1 ay içerisinde 4 kg aldım ve hemen spora yazıldım. Kilomu artık korumak istiyordum, kardio ağırlıklı spor yapıyorum, 2 aydır 2 günde 1 spora gidiyorum fakat 2 ayda yine 3 kg aldım. Durdurulamıyorum :( Şuan 75 kiloyum. İştahım felaket; 180 gr et içeren cheeseburger'lar, bira, çerez vs... Hepsini çok seviyorum. Bir fikir verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 kas kazanıyosundur belki ölçtürsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 seks yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 kas yap işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Birayı kasa çevir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 çare liposuction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Spor kulübünün diyetisyeninden Salı gününe randevu aldım, ölçümler falan yapacakmış. Bakalım ne diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 171 boyla 75kg olup söylenen adamı döverim ben. Hatta ekmek arasına koyar 'ya 75kg cheeseburgerler falan çok seviyorum' diye kilolu problemlı başlık açarım. Oğlum bırak kilon falan normal adamla kafa bulma . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 noddle said: Arkadaşlar, merhaba, Boyum 1.71 m Ben Nisan 2013'te askere gitmeden önce 83 kg idim. 16 Eylül'de Döndüğümde 68 kgdım. Gelir gelmez 1 ay içerisinde 4 kg aldım ve hemen spora yazıldım. Kilomu artık korumak istiyordum, kardio ağırlıklı spor yapıyorum, 2 aydır 2 günde 1 spora gidiyorum fakat 2 ayda yine 3 kg aldım. Durdurulamıyorum :( Şuan 75 kiloyum. İştahım felaket; 180 gr et içeren cheeseburger'lar, bira, çerez vs... Hepsini çok seviyorum. Bir fikir verin. ya bunlar ya da istediğin kilo, bu kadar basit denklem mystical bir çözümü yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 bende de tam tersi ya.1,74 boyum var 62 kilonun üstüne çıkamıyorum baya da tıkınıyorum ama olmuyor. spor falan da yapmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Böyle metabolizma hızlandırıcı haplar falan yok mu? Yediklerimi hemen yakayım. Metabolizmam yavaş heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 benim de boy 1.71 kilo 70. aksamlari bol bol ickili ortam varsa, en azindan cerezi, kolayi, cikolatayi, sekeri azalt. hatta bitir direkt. cizburger den bisey olmaz. 10 tane yeme tabi. 1 tane ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 noddle said: Böyle metabolizma hızlandırıcı haplar falan yok mu? Yediklerimi hemen yakayım. Metabolizmam yavaş heralde. suçu metabolizmada arıyosun da o çerezleri kim yedi? bu kadar çerez yiyecek ne vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 abi bazı insanlar bu konuda çok şanslı yapacak bir şey yok. hapla falan olacağını sanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 eski said: seks yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 brad pitt in fight clubtaki halinde bıraksaydın keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 pics of gtfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 kas daha agır denmemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 ben senin zayıflayabileceğini şu an düşünmüyorum sende o ışığı göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 boyunu uzat hacı problem boyda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 noddle said: Arkadaşlar, merhaba, Boyum 1.71 m Ben Nisan 2013'te askere gitmeden önce 83 kg idim. 16 Eylül'de Döndüğümde 68 kgdım. Gelir gelmez 1 ay içerisinde 4 kg aldım ve hemen spora yazıldım. Kilomu artık korumak istiyordum, kardio ağırlıklı spor yapıyorum, 2 aydır 2 günde 1 spora gidiyorum fakat 2 ayda yine 3 kg aldım. Durdurulamıyorum :( Şuan 75 kiloyum. İştahım felaket; 180 gr et içeren cheeseburger'lar, bira, çerez vs... Hepsini çok seviyorum. Bir fikir verin. sana niye kilo aldığını söyliyim diet falan yapmadan 14 kilo vermiş birisi olarak. yediğin yemeklerden kilo almıyorsun, yemediğini sandığın yemeklerden kilo alıyorsun, baya yalan geliyor ama tahmin ettiğinden 2-3 kat daha fazla kalori giriyo o vücuda. Bidefa, kesinlikle dışarıda yememen lazım takip edeceksen, harbiden boku çıkıyor, parasını verdim diye bitiriyor insan yemeği, sipariş verirken "ulan bu menü 10 lira, 2 kat boyutu 12 lira, mal gibi niye 10 lira veriyim." diyip, büyük büyük yiyorsun, böle böle yığılıyor. Bi de para verdiğin için tadı güzel olması lazım, kendin yapsan 1/4'ü tutuyor çünkü, bu sefer ekstra kalorili şeyler yiyorsun. Kilo vericeksen, yemeği kendin yapıcan. Niye? Çünkü az kalorili ufak miktarda yemeği dışarıda yemek gerizekalılık, daha pahalıya geliyor, bünye bunu bildiği için "Kalori/Lira" oranını yüksek tutmak için elinden geleni yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 kimsenin bilmediği bir şeye parmak basmışsın chemical. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar