Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hızlı bir şekilde kilo almaya devam ediyorum :(

noddle

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, merhaba,

Boyum 1.71 m
Ben Nisan 2013'te askere gitmeden önce 83 kg idim. 16 Eylül'de Döndüğümde 68 kgdım. Gelir gelmez 1 ay içerisinde 4 kg aldım ve hemen spora yazıldım. Kilomu artık korumak istiyordum, kardio ağırlıklı spor yapıyorum, 2 aydır 2 günde 1 spora gidiyorum fakat 2 ayda yine 3 kg aldım. Durdurulamıyorum :( Şuan 75 kiloyum. İştahım felaket; 180 gr et içeren cheeseburger'lar, bira, çerez vs... Hepsini çok seviyorum. Bir fikir verin.
Sosyal ağlarda paylaş

noddle said:

Arkadaşlar, merhaba,

Boyum 1.71 m
Ben Nisan 2013'te askere gitmeden önce 83 kg idim. 16 Eylül'de Döndüğümde 68 kgdım. Gelir gelmez 1 ay içerisinde 4 kg aldım ve hemen spora yazıldım. Kilomu artık korumak istiyordum, kardio ağırlıklı spor yapıyorum, 2 aydır 2 günde 1 spora gidiyorum fakat 2 ayda yine 3 kg aldım. Durdurulamıyorum :( Şuan 75 kiloyum. İştahım felaket; 180 gr et içeren cheeseburger'lar, bira, çerez vs... Hepsini çok seviyorum. Bir fikir verin.
Sosyal ağlarda paylaş

noddle said:

Arkadaşlar, merhaba,

Boyum 1.71 m

ya bunlar ya da istediğin kilo, bu kadar basit denklem

mystical bir çözümü yok
Sosyal ağlarda paylaş

noddle said:

Arkadaşlar, merhaba,

Boyum 1.71 m

sana niye kilo aldığını söyliyim diet falan yapmadan 14 kilo vermiş birisi olarak.

yediğin yemeklerden kilo almıyorsun, yemediğini sandığın yemeklerden kilo alıyorsun, baya yalan geliyor ama tahmin ettiğinden 2-3 kat daha fazla kalori giriyo o vücuda.
Bidefa, kesinlikle dışarıda yememen lazım takip edeceksen, harbiden boku çıkıyor, parasını verdim diye bitiriyor insan yemeği, sipariş verirken "ulan bu menü 10 lira, 2 kat boyutu 12 lira, mal gibi niye 10 lira veriyim." diyip, büyük büyük yiyorsun, böle böle yığılıyor. Bi de para verdiğin için tadı güzel olması lazım, kendin yapsan 1/4'ü tutuyor çünkü, bu sefer ekstra kalorili şeyler yiyorsun.

Kilo vericeksen, yemeği kendin yapıcan. Niye? Çünkü az kalorili ufak miktarda yemeği dışarıda yemek gerizekalılık, daha pahalıya geliyor, bünye bunu bildiği için "Kalori/Lira" oranını yüksek tutmak için elinden geleni yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...