Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 watchseries'de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 açıldığı gibi yeni diziler gelmiş, tam gaz devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bende acılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 sanssizsansli said: bende acılmıyo bunu demeye geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 link lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 /summon noyzura noyan sunlara enerji patlamasi ile bana link atmalarini soylermisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 dizimagg.com işte lan plebler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 herkese yollamayın sonra ihbar ediyolar. oh ya dizi düzenine kavuştuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Aluriel said: dizimagg.com işte lan plebler acilmiyo :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 açılıyoda bi boka benzemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bana ne ya açılmıyorsa da. alt yazı arayanlar düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 http://static.comicvine.com/uploads/original/12/129343/2500258-happy_i_see_what_you_did_there__clean_.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 koyun torrente 1 gecede sezon iniyo 720p bukadar üşengeç olmayın rip dizimag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 kolpa lan bu dfgdfg çakalın biri wordpress kurmuş dizimag in htmli gommeye çalışmış, çok başarısız ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 editör yapmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 yalnız androidde DiziHD diye bir uygulama var, daha çalışmayan diziye denk gelmedim. kaynak nereyi kullanıyor öğrenmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 abi tabletten izleyene bişi demem de, ve tanrı torrent'le kat.ph'i yarattı abi. gibin indirin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Dizimag epeyi iyiydi ya, özellikle takip ettiğiniz dizilerde izlediğiniz bölümleri hatırlatması epeyi başarılıydı. Yokluğu torrent'e döndürdü valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 ya stream ediyor olması güzeldi. akşam geliyorum eve, yemek yerken hemen izlemek istiyodum iyi oluyodu. torrentte bekliyorsun insin diye=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 MrLevie said: ya stream ediyor olması güzeldi. akşam geliyorum eve, yemek yerken hemen izlemek istiyodum iyi oluyodu. torrentte bekliyorsun insin diye=/ aynen bu, eve gelip 2 bölüm dizi izliyorum ard arda, gidip de modern family'i torrentten 720p mi çekecem napacam. ne gereksiz yerdiniz stream'i ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Kesinlikle katılıyorum, direk stream etmesi oldukça güzeldi. 720P gibi opsiyonlarda vardı. Torrent'i bulacaksın sonra indirip izleyeceksin falan gerçekten uğraştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 "uğraşmak istemiyorum torrentle" kafasını anlayamıcam hiçbir zaman sanırım. okul yurdunda, iş yerinde yasaklıdır falan onu anlarım da gerisi.... uğraşmak şu: pirate bay'e gir, modern family 720p yaz enter'a bas, tıkla, torrent otomatik açılsın, indirmeye başlasın, 25 dakika sonra izle. 2 dizi izliyorsan birini izlerken diğerini aynı şekilde koy, izlerken gelsin. of bi baktım da gerçekten amma çok uğraşmış ya, ben de stream'e geçiyorum artık, doğru yolu buldum. ha tek şöyle bir açıklaması olabilir "abi benim gün içinde sadece zaten 1.5 saatim var, gerisi komple inanılmaz dolu, 20 dakka download beklemek istemiyorum" o zaman da zaten paticik'te post kasmaya vakit nereden buluyorsunuz derim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Tv gibi acip izlemekti guzelligi.. Anla artik.. Herkes biliyor torrenti vs yi.. Ornegin hadi the wire izle bu aksam?? Cek 50 gb her birine alt yazi esle vs.. Torrent var o rly.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar