Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 http://roomyverse.com/wp-content/uploads/2009/03/dr-manhattan2-236x300.jpg cakmak sabit ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 imamizer said: adamın alnında çakmak girişi var. abi asdfgh düşünsene süper kahramansın. tek olayın alnındaki çakmak. çakmak adam. ısınıyor bıtıf! diye atıyor sonra onla kötü adamların elini ayağını yakıyorsun. Senin ağzına sıçayım ya jkasfhksjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 öyle olmuyor işte. adam ceplerini kurcalıyor alla alla nerede bu ateş diye. o an sen adamı izlediğin binanın çatısından önüne atlıyorsun. sonrası bıtıf!.. yakıp gidiyorsun. arkandan hayran hayran bakıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Neyse, crossfit yapacağınıza yoğun cardio bir de düzgün workout yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Çok geyik yaptınız konuya dönecem birazdan wot geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Vingthor said: Her sabah son ses nez acip dansediyosun taytla al sana crossfit Buna da çok gülmek için yeni tabde açmıştım gülmeyi unuttum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 sonuc olarak neymis crossfit bi sikim degilmis. geciniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ***çakmak adam üçlü vururken yakalandı*** -ateşleri yoktu. yakmak için yanlarına gittim. sonra olaylar gelişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 forum dışından crossfit diye aratıp buraya gelen sporculara arada benim postlar şu etkiyi yapıcak; http://i.imgur.com/dMyrXW7.gif tamam hadi siz kaslılar devam edin. konu beni ilgilendirmiyor zaten, ben hep 500 kalorilik antreman yapıyorum biceps biceps biceps!(gülüyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 imamizer said: adamın alnında çakmak girişi var. abi asdfgh düşünsene süper kahramansın. tek olayın alnındaki çakmak. çakmak adam. ısınıyor bıtıf! diye atıyor sonra onla kötü adamların elini ayağını yakıyorsun. ya siktir git ya AHAHAHSDJAISHFCKSANCŞJASAHAHAHHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 gif :D ahahahahahah bingildak!!! ahah super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 imamizer said: forum dışından crossfit diye aratıp buraya gelen sporculara arada benim postlar şu etkiyi yapıcak; http://i.imgur.com/dMyrXW7.gif off sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 abi hsktir ahahahahhahahahahhahaha https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/s261x260/1463013_623890041001982_1718377263_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 REAL LIFE ÇAKMAK ADAM asdasdadsadsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 isin sakasi bir yana ciddi anlamda benziyorsun jagger.. ismi mr manhattan olarak degistir. durustan kaslarin yapisina kadar. surat zaten birebir ayni nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 SADFSADFAS noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Bodybuilding yapınca Hulk olursun, Crossfit yapınca Hawkeye falan olursun bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Kanuni said: ne eziklikmis arkadas :) durduk yere baska bir dala satasmak asagilamak.. tam ezik bodyci isi olmus. merdiven alti tam. ne oldu simdi bodybuilding sinifmi atladi :( Kanuni said: sonuc olarak neymis crossfit bi sikim degilmis. geciniz ALİ LAN SADFA LEGEND Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 monoscope said: Bodybuilding yapınca Hulk olursun, Crossfit yapınca Hawkeye falan olursun bilemedim crossfit iyi bişey çünkü içinde fit var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Brad Pittin fight clubdaki hali kadar olmak istiyorum o yüzden crossfit yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 simdi ben cok kasli olmak istemiyorum, o ne oyle iyyy.. crossfit bana gore bildigim kadariyla, oyle di mi ? axedice iyi bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 lan gene hiç bişi yapmamaktan iyidir crossfit bana göre değil ama lel sporun her türlüsüne eyvallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 killer ne diyosa doğrudur. crossfit homolar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 homo demiyo o fag diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar