Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öhürm.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

adamın mesajından kopyalasanıza olum

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Mesaj tarihi:
█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █

▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘

ne güzelmiş len

tehe
Mesaj tarihi:
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
••••••••••••••••••••••••
••••••••••
•••
Mesaj tarihi:
Grego said:

• neden balon, altmetni var bu işin kesin. gerçi daha altmetni imalya uygun yazamıyorum, olduğunu nerden bileceğim.

güncelleme- evet; imlayı bile düzgün yazamayarak kendi kişisel rekorumu bir üst seviyeye taşıdım.

hiç yeni gibi yazmıyorsun.
çok özgüveni yüksek gördüm seni.
Mesaj tarihi:
Bu arkadaş civ5çi, benim bildiğim kadarıyla main charı. Skypeta sesini duyduktan sonra axedice seal of approvalını takacağım, şimdilik rölantide giydirelim.

http://3.bp.blogspot.com/_zfDZqiHzRF8/TOMgcYsS1eI/AAAAAAAAFuM/3WxgFC7t5JE/s400/nothinghere.jpg
Mesaj tarihi:
• yok, eskilerden değilim. gayet yeniyim. Seru yu da kefil gösteriyorum. Lanet olası zenciyi kaç yıldır tanıyorum yeni bahsetti buranın içeriğinden. daha öncesinden ben petshop gibi birşey sanıp girmemişim. no offense.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Bu arkadaş civ5çi, benim bildiğim kadarıyla main charı. Skypeta sesini duyduktan sonra axedice seal of approvalını takacağım, şimdilik rölantide giydirelim.

• akşama geliyorum, free for all oynarsanız. team e karşıyız.
Mesaj tarihi:
siyah balon tam da çocuk karakterinin tecavüze uğrayıp problemli yıllar geçirdikten sonra büyüyüp herkesten intikam aldığı romanın adı olacak tamlama değil mi akradaşlarım
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

Grego said:

• neden balon, altmetni var bu işin kesin. gerçi daha altmetni imalya uygun yazamıyorum, olduğunu nerden bileceğim.

güncelleme- evet; imlayı bile düzgün yazamayarak kendi kişisel rekorumu bir üst seviyeye taşıdım.

hiç yeni gibi yazmıyorsun.
çok özgüveni yüksek gördüm seni.

• Eyvallah hacım. Yaş dolayısıyla öyle algılanıyordur muhtemelen.
Mesaj tarihi:
Phyx said:

siyah balon tam da çocuk karakterinin tecavüze uğrayıp problemli yıllar geçirdikten sonra büyüyüp herkesten intikam aldığı romanın adı olacak tamlama değil mi akradaşlarım

cevirir misin o kitabi?
Mesaj tarihi:
aquila said:

Phyx said:

cevirir misin o kitabi?

xd hayır
  • 2 yıl sonra ...

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...