Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• adamın mesajından kopyalasanıza olum ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Alıntıla
Ren Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 [list] [*] yazıklar [*] olsun [/list] Alıntıla
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘▐┘ ne güzelmiş len tehe Alıntıla
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 [list=za] [*] asereje[/list] Alıntıla
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 diaboliq said: post falan kasmaya çalışmıyorsunuz di mi burda? burada post mu kasılıyor Alıntıla
Grego Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 zaidral, saeros, totemic, kavurma, cutebutpsycho, diaboliq • teşekkürler, hoşbuldum. [hr] not: post kasma varsa, ben kaçayım. Alıntıla
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 º-º º-º º-º º-º º-º º-º º-º º-º º-º º-º º-º º-º º-º º-º º-º º-º º-º º-º º-º º-º º-º º-º º-º º-º º-º º-º º-º º-º Alıntıla
totemic Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• •••••••••••••••••••••••• •••••••••• ••• • Alıntıla
Grego Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 • .... .- - . .-. ... / --. --- -. -. .- / .... .- - . Alıntıla
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Grego said: • neden balon, altmetni var bu işin kesin. gerçi daha altmetni imalya uygun yazamıyorum, olduğunu nerden bileceğim. güncelleme- evet; imlayı bile düzgün yazamayarak kendi kişisel rekorumu bir üst seviyeye taşıdım. hiç yeni gibi yazmıyorsun. çok özgüveni yüksek gördüm seni. Alıntıla
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 yeni adam gelmiyor abi buralara, birinin altı bu da. alıştık artık. yadırgamıyoruz. Alıntıla
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 banlanan biridir işte kim olacak Alıntıla
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Bu arkadaş civ5çi, benim bildiğim kadarıyla main charı. Skypeta sesini duyduktan sonra axedice seal of approvalını takacağım, şimdilik rölantide giydirelim. http://3.bp.blogspot.com/_zfDZqiHzRF8/TOMgcYsS1eI/AAAAAAAAFuM/3WxgFC7t5JE/s400/nothinghere.jpg Alıntıla
Grego Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 • yok, eskilerden değilim. gayet yeniyim. Seru yu da kefil gösteriyorum. Lanet olası zenciyi kaç yıldır tanıyorum yeni bahsetti buranın içeriğinden. daha öncesinden ben petshop gibi birşey sanıp girmemişim. no offense. Alıntıla
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 petshop yine iyi bir varsayım* asdasdas Alıntıla
Grego Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 axedice said: Bu arkadaş civ5çi, benim bildiğim kadarıyla main charı. Skypeta sesini duyduktan sonra axedice seal of approvalını takacağım, şimdilik rölantide giydirelim. • akşama geliyorum, free for all oynarsanız. team e karşıyız. Alıntıla
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 siyah balon tam da çocuk karakterinin tecavüze uğrayıp problemli yıllar geçirdikten sonra büyüyüp herkesten intikam aldığı romanın adı olacak tamlama değil mi akradaşlarım Alıntıla
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Grego said: zaidral, saeros, totemic, kavurma, cutebutpsycho, diaboliq • teşekkürler, hoşbuldum. [hr] not: post kasma varsa, ben kaçayım. bana teşekkür yok mu gizem Alıntıla
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Phyx said: siyah balon tam da çocuk karakterinin tecavüze uğrayıp problemli yıllar geçirdikten sonra büyüyüp herkesten intikam aldığı romanın adı olacak tamlama değil mi akradaşlarım şapşik misin nesin sen yha Alıntıla
Grego Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 KuddusiMavra said: Grego said: • neden balon, altmetni var bu işin kesin. gerçi daha altmetni imalya uygun yazamıyorum, olduğunu nerden bileceğim. güncelleme- evet; imlayı bile düzgün yazamayarak kendi kişisel rekorumu bir üst seviyeye taşıdım. hiç yeni gibi yazmıyorsun. çok özgüveni yüksek gördüm seni. • Eyvallah hacım. Yaş dolayısıyla öyle algılanıyordur muhtemelen. Alıntıla
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Phyx said: siyah balon tam da çocuk karakterinin tecavüze uğrayıp problemli yıllar geçirdikten sonra büyüyüp herkesten intikam aldığı romanın adı olacak tamlama değil mi akradaşlarım cevirir misin o kitabi? Alıntıla
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 aquila said: Phyx said: siyah balon tam da çocuk karakterinin tecavüze uğrayıp problemli yıllar geçirdikten sonra büyüyüp herkesten intikam aldığı romanın adı olacak tamlama değil mi akradaşlarım cevirir misin o kitabi? xd hayır Alıntıla
Grego Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 2. yılımı kimse kutlamamış. aşkolsu. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.