MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ya ben hiç denk gelmiyorum, ya da artık hiç çıkmıyor. şöyle red alert gibi, age of empires gibi stratejiler arıyorum. geçen company of heroes'a bakasım geldi, sonra o source point davası geldi aklıma hevesim kaçtı. daha açık konuşmak gerekirse gidip kaynaktan toplayıp binamı kurup saldırmak üzerine diyelim... var mı bildiğiniz? eğer bulamazsam açıp red alert 2 yardırıcam yemin ediyorum.
Grego Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 • anno serisini denediniz mi? çok savaşa dayalı değil, ekonomi ve sabır ağırlıklı.
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 red alert diyor adam, anno keser mi
Grego Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 • aradığı aksiyonu planlama ve organizasyonda bulur belki.
Solozzo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Keşke olsa o dediğin gibi strateji oyunu, bende sıkıntıdan Rise of Nations oynuyorum aralarda. :/
LethE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 sins of a solar empire rebellion var yakın zamandan
Tori Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Age of empiresin ekstra campaignli factionlı yeni versiyonu çıktı, hatta 2 gün önce steamda indirimdeydi alıcaktım da multiplayer hayvan gibi laglı bir düzeltemediler, hamachi kadar olamadılar diye sövüyordu millet almadım.
fenris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 şaka maka bi tür daha can çekişiyor.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 LethE said: sins of a solar empire rebellion var yakın zamandan bu. rebellion'dan sonra bir DLC daha geldi ama onu oynamadım.
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Stronghol HD indirdim gecen gun. O kadar ozlemisim ki, UO kadar olmasa da feci nostalji yasadım. Hala cok iyi oyun, muzikler, karakterlerin seslendirmesi vs. kusursuz resmen.
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Su solar empire a bir sans daha vereyim bari, bir deneyip birakmistim onu da ilk ciktiginda. Ya generals ciksa ona bile fitim
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 buda eski ama yeni sayılır King's Bounty: Armored Princess
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 napim lan açıklayamadım başka türlü=)
Öne çıkan mesajlar