MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ya ben hiç denk gelmiyorum, ya da artık hiç çıkmıyor. şöyle red alert gibi, age of empires gibi stratejiler arıyorum. geçen company of heroes'a bakasım geldi, sonra o source point davası geldi aklıma hevesim kaçtı. daha açık konuşmak gerekirse gidip kaynaktan toplayıp binamı kurup saldırmak üzerine diyelim... var mı bildiğiniz? eğer bulamazsam açıp red alert 2 yardırıcam yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 • anno serisini denediniz mi? çok savaşa dayalı değil, ekonomi ve sabır ağırlıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 red alert diyor adam, anno keser mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 • aradığı aksiyonu planlama ve organizasyonda bulur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Keşke olsa o dediğin gibi strateji oyunu, bende sıkıntıdan Rise of Nations oynuyorum aralarda. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 sins of a solar empire rebellion var yakın zamandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 starcraft 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Age of empiresin ekstra campaignli factionlı yeni versiyonu çıktı, hatta 2 gün önce steamda indirimdeydi alıcaktım da multiplayer hayvan gibi laglı bir düzeltemediler, hamachi kadar olamadılar diye sövüyordu millet almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 starcraft direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 şaka maka bi tür daha can çekişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 LethE said: sins of a solar empire rebellion var yakın zamandan bu. rebellion'dan sonra bir DLC daha geldi ama onu oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ra95 oynayalayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Stronghol HD indirdim gecen gun. O kadar ozlemisim ki, UO kadar olmasa da feci nostalji yasadım. Hala cok iyi oyun, muzikler, karakterlerin seslendirmesi vs. kusursuz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 kami said: starcraft 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Su solar empire a bir sans daha vereyim bari, bir deneyip birakmistim onu da ilk ciktiginda. Ya generals ciksa ona bile fitim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 buda eski ama yeni sayılır King's Bounty: Armored Princess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 westwood'un ahı tuttu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 başlık da ömre bedel abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 napim lan açıklayamadım başka türlü=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar