Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Google Play Market Tespiti

paradoksalkedi

Öne çıkan mesajlar

Beyler hiç dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama marketteki yorumlarda ayrı bir dünya var. Millet 200 liraya s4 almış, gelmiş çalışmıyor diye sövüyor. Öbürü gelmiş GTA Vice City'e çok tırt olmuş diye 1 veriyor. Bi de en sevdiğim " uygulamha çoq güzel en üstte görünsün diye 1 vherdim " var. Olm çok garip lan. Adamlara göre hiç bir uygulama çalışmıyor istisnasız. :(
Sosyal ağlarda paylaş

mesela bi oyun var markette 1000 tane türkçe yorum varsa 950 si falan 1 yıldız ve küfür geri kalanı da 2-3 yıldız falan

oyun totalde 10 milyon kez indirilmiş taş çatlasın 2000 tane 1 yıldız var. her alanda gerizekalı memleketiz abi yapacak bir şey yok, tek bir şeyde ileriyiz o da gerizekalılık.
Sosyal ağlarda paylaş

paradoksalkedi said:

SNA1L said:

büyük tespitmiş.
herhangi biyerin yorumları hep bu tarzda ztn

AppStore daha bi mature değil mi abi? Ben ilk defa böyle bir yer görüyorum internette (playmarket internetten sayılıyor ise)

Androidin ele ayağa düşmesinden galiba.

appstore'da böyle birşey yok

birde her zaman yorumlara bakılır, bakmamak saçma
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Ben ingilizce yorumlara göre ayarladım türkçe salakça yorumları okumaktansa en azından adamlar daha bilinçli yazıyor. Uygulama türkçe olmadığı için 1 yıldız verenler filan var...

Konusu da vardı hatta burada. Oradaki program dahil, VPN'i de denedim ancak Store'u Amerika olarak ayarlayamadım. Daha doğrusu satın almak için filmler falan kısmı geldi ancak aptal yorumlar duruyordu hâlâ. Nasıl yaptın?
Sosyal ağlarda paylaş

Gluskap said:

Lord_Argos said:

Ben ingilizce yorumlara göre ayarladım türkçe salakça yorumları okumaktansa en azından adamlar daha bilinçli yazıyor. Uygulama türkçe olmadığı için 1 yıldız verenler filan var...

Konusu da vardı hatta burada. Oradaki program dahil, VPN'i de denedim ancak Store'u Amerika olarak ayarlayamadım. Daha doğrusu satın almak için filmler falan kısmı geldi ancak aptal yorumlar duruyordu hâlâ. Nasıl yaptın?

Türkçe yorumlardan kurtulmak için sistem dilini türkçe dışı bi şey yapın. O yorumları görmezsiniz.

okey, batak oyunu gibi türk yapımlarını görmemek için bi abuse vardı eskiden. Fakat artık yemiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...