paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Beyler hiç dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama marketteki yorumlarda ayrı bir dünya var. Millet 200 liraya s4 almış, gelmiş çalışmıyor diye sövüyor. Öbürü gelmiş GTA Vice City'e çok tırt olmuş diye 1 veriyor. Bi de en sevdiğim " uygulamha çoq güzel en üstte görünsün diye 1 vherdim " var. Olm çok garip lan. Adamlara göre hiç bir uygulama çalışmıyor istisnasız. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 whatsappa yilda bir dolar vermemek icin kirk takla atmayi goze alan adamlarin ulkesinde ne olacakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bana tam bilmemne süren bitiye haberin olsun kardeş çekti vatsap, yeni telefon aldım yine para veremedim vatsapa fdshf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 o süren bitiyo olayı hikaye zaten, o süre biterken otomatik uzatıyor süreyi. ayak yapıyo öyle sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 mesela bi oyun var markette 1000 tane türkçe yorum varsa 950 si falan 1 yıldız ve küfür geri kalanı da 2-3 yıldız falan oyun totalde 10 milyon kez indirilmiş taş çatlasın 2000 tane 1 yıldız var. her alanda gerizekalı memleketiz abi yapacak bir şey yok, tek bir şeyde ileriyiz o da gerizekalılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 http://i.imgur.com/pAJ4PxP.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 JestersTear said: o süren bitiyo olayı hikaye zaten, o süre biterken otomatik uzatıyor süreyi. ayak yapıyo öyle sadece. this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 büyük tespitmiş. herhangi biyerin yorumları hep bu tarzda ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 En iyi vurus programı vurus bulmuş indirmeyeyim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 appstore'da aynı ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Bir yıldız verince yorumlar üstte gorunuyormus, adam beğendiği uygulamaya bir yıldız verip açıklamaya *müthiş oyun, yorum gözüksun diye bir yıldız verdim* yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 SNA1L said: büyük tespitmiş. herhangi biyerin yorumları hep bu tarzda ztn AppStore daha bi mature değil mi abi? Ben ilk defa böyle bir yer görüyorum internette (playmarket internetten sayılıyor ise) Androidin ele ayağa düşmesinden galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ben ticket attım değiştirin şunu diye. siz de atın. bıktım en üstte göstermek için 1 yıldız verenlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 yoksa siz hala yorumlara mı bakıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winkan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Oysa bilmiyorlarki o yıldız sayıları en önemli şey uygulama geliştiricisi için. 1 yıldızı yapıştırıyolar ilginç bi milletiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 j_bLiND said: yoksa siz hala yorumlara mı bakıyorsunuz? yorumlara bakmak değil olay ortalama puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 paradoksalkedi said: SNA1L said: büyük tespitmiş. herhangi biyerin yorumları hep bu tarzda ztn AppStore daha bi mature değil mi abi? Ben ilk defa böyle bir yer görüyorum internette (playmarket internetten sayılıyor ise) Androidin ele ayağa düşmesinden galiba. appstore'da böyle birşey yok birde her zaman yorumlara bakılır, bakmamak saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Ben ingilizce yorumlara göre ayarladım türkçe salakça yorumları okumaktansa en azından adamlar daha bilinçli yazıyor. Uygulama türkçe olmadığı için 1 yıldız verenler filan var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 dizi takip uygulamasına "ee izleyemedikten sonra? benim karnım doymadı napçaz?" yazıp bir yıldız veren tipler var lan. ne sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Lord_Argos said: Ben ingilizce yorumlara göre ayarladım türkçe salakça yorumları okumaktansa en azından adamlar daha bilinçli yazıyor. Uygulama türkçe olmadığı için 1 yıldız verenler filan var... Konusu da vardı hatta burada. Oradaki program dahil, VPN'i de denedim ancak Store'u Amerika olarak ayarlayamadım. Daha doğrusu satın almak için filmler falan kısmı geldi ancak aptal yorumlar duruyordu hâlâ. Nasıl yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 İlerde antropologlar Türkiye internet kültürünü araştırmaya kalkarlarsa neler peydahlayacak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Gluskap said: Lord_Argos said: Ben ingilizce yorumlara göre ayarladım türkçe salakça yorumları okumaktansa en azından adamlar daha bilinçli yazıyor. Uygulama türkçe olmadığı için 1 yıldız verenler filan var... Konusu da vardı hatta burada. Oradaki program dahil, VPN'i de denedim ancak Store'u Amerika olarak ayarlayamadım. Daha doğrusu satın almak için filmler falan kısmı geldi ancak aptal yorumlar duruyordu hâlâ. Nasıl yaptın? Türkçe yorumlardan kurtulmak için sistem dilini türkçe dışı bi şey yapın. O yorumları görmezsiniz. okey, batak oyunu gibi türk yapımlarını görmemek için bi abuse vardı eskiden. Fakat artık yemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Teşekkürler. Sanırım doğru düzgün oyun takibi için inceleme sitelerine göz atmaktan başka yapılacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Bu final fantasy oyunları neden bu kadar pahalı be, hepsi emulatörlerle rahat oynanılcak eski oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ya bu saçma sapan 1 yıldız ama süper üstte çıksına çözüm yok mu sinirim bozuldu iyice 4.8 den 3.5 a düştü resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar