razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=S10GMfG2NMY harbiden de yeniden keşfetmişler tekerleği, ama bi denemek lazım ne derece pushluyor. kilit sistemi falan da hoş, gelişirse güzel app'ler çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 commuterlar icin basarili konsept ama basarisini goremiyorum, bana bedava verseler rubleme bagli gobegi degistirmem. fixed gear commuterlar icin vitesten farki yok, fixed gear kullanip bir de ustune tum avantajini cope atmak akil kari degil. onleri acik olsun ne diyelim asfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Fikir güzel de uygulama nasıl görmek isterim aslında. Pek güvenemedim çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bunun aynısını (veya buna benzer innovatif bir şeyi) ben düşünüp projelendirsem ve bir belediyeye gidip sunsam ya dolandırıcı muamelesi görürüm ya da dalga geçerler benimle kenara çekip 'icat çıkarma lan başımıza' bile diyebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bi tane türk icat yapmıştı sonsuz enerji üreten dönen bişey o geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 detayı var mı okuyabileceğimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 700$ limited edition. normali daha pahalı olacak herhalde imdirimli fiyat diyorlar buna. 2014 yazı çıkacakmış. 1 sene garantisi var. pilin 6 ay garantisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 5 kilo alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 abi sürekli bisikletler çalınıyor orada, onu takarsan güvenlik derdi yaşarsın bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 yav said: bi tane türk icat yapmıştı sonsuz enerji üreten dönen bişey o geldi aklıma Erke dönergeci vardı . Darbe çağrısı olduğu söylendi sonra hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar