Goering Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 noddle said: Arkadaşlar peki bunları okumak için ipad mini mi alayım sizce yoksa ipad 3 mü alayım? Ipad 3 çok mu büyük gelir ya? Sahibinden 2. el temiz bişey alcam. Battı balık yan gider :) Hem başka şeyler için de kullanırım ipadi ipad 2'nin ipad 3'ten büyük olduğunu mu düşünüyosun gerçekten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 gerge suçlu insanları saçma sapan şeylere yönlendiriyor. çok sevksiz bir adam zaten. kullandığı her program, her cihaz dünyada 100 kişi tarafından falan tercih ediliyor zaten. o yüzden haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 kesin pc işletim sistemi ahmet falandır hatta farklı olayım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Goering said: noddle said: gerge'ye güvenmiştim. Bi de gerge'nin önerdiği siteye baktım, ucuz geldi çizgiromanlar, demekki digital olduğu için ucuzmuş. okuduğunu anlayamamak demek okumadığını da anlayamamak demek Goering said: noddle said: Arkadaşlar peki bunları okumak için ipad mini mi alayım sizce yoksa ipad 3 mü alayım? Ipad 3 çok mu büyük gelir ya? Sahibinden 2. el temiz bişey alcam. Battı balık yan gider :) Hem başka şeyler için de kullanırım ipadi ipad 2'nin ipad 3'ten büyük olduğunu mu düşünüyosun gerçekten ? okumak falan demişken... hmmmm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 patlamanın mantarını başparmağımla ölçtüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 sabonis said: Goering said: noddle said: gerge'ye güvenmiştim. Bi de gerge'nin önerdiği siteye baktım, ucuz geldi çizgiromanlar, demekki digital olduğu için ucuzmuş. okuduğunu anlayamamak demek okumadığını da anlayamamak demek Goering said: noddle said: Arkadaşlar peki bunları okumak için ipad mini mi alayım sizce yoksa ipad 3 mü alayım? Ipad 3 çok mu büyük gelir ya? Sahibinden 2. el temiz bişey alcam. Battı balık yan gider :) Hem başka şeyler için de kullanırım ipadi ipad 2'nin ipad 3'ten büyük olduğunu mu düşünüyosun gerçekten ? okumak falan demişken... hmmmm.... oha I never read through bullshit, speedreading for the win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bingildak said: şuursuz müşteri olmakta çığır açmışsın asdasdsad bingildak said: lütfen mail at : "neden bana hardcopy göndermediniz" diye. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 sabonis said: Goering said: noddle said: gerge'ye güvenmiştim. Bi de gerge'nin önerdiği siteye baktım, ucuz geldi çizgiromanlar, demekki digital olduğu için ucuzmuş. okuduğunu anlayamamak demek okumadığını da anlayamamak demek Goering said: noddle said: Arkadaşlar peki bunları okumak için ipad mini mi alayım sizce yoksa ipad 3 mü alayım? Ipad 3 çok mu büyük gelir ya? Sahibinden 2. el temiz bişey alcam. Battı balık yan gider :) Hem başka şeyler için de kullanırım ipadi ipad 2'nin ipad 3'ten büyük olduğunu mu düşünüyosun gerçekten ? okumak falan demişken... hmmmm.... su super olmus :) ipad mini vs ipad 3 derken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 aquila said: at al abi, biner gidersin. EHASEASRASFDSDASHDGSDSDSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Fin said: niye yapsınlar ? aldığın ürün dijitalken aquila said: yek yea, oku bitir sonra refund iste, var mi oyle kiyak. aldigi gun falan iade ederse olabilir diye dusunmustum. yani 100 sayiyi birkac saatte okumayacagini varsayarak. kismi bile olsa yapilabilirdi ama user agreement'ta yapilmiyor yaziyormus. onlarin ayibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 gun saat önemli değilki bi dla bakar tüm seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 biliyorum da iyi niyet var sonucta. hukuk 101 bilgimle bu kadar. varsa hukukcu aranizda yardimci olsun arkadasa fjkldsjf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Fistan said: adamla empati yapmaya çalışıyorum bi türlü konsantre olamadım beceremedim lan zdfsdf ahah sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 satın aldığın şeyi kendi malın gibi pazarlarsan olacak olan bu. topic'i açan arkadaş klasik bir tüketici profilini simgeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 tam bir GERGE kazığı uf 137 dolar abi ya text dosyasına jsdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Tekrar soyluyorum: GERGE said: Adam şunu sormuş: noddle said: Arkadaşlar merhaba, Serviste vs. Yolda giderken okumalık, tüm serilerini alabileceğim çizgi romanlar için önerebileceğiniz web sitesi var mı? Not: İngilizce olcak.Ben de şunu demişim: GERGE said: Buradan aliyorum ben: http://www.comixology.com Manga icin de burasi basladi, yok baska bildigim: http://www.crunchyroll.comSuçum nerede? Sitenin ana sayfasında Digital Comics bannerlerı var ve Same Day as Print filan yazmışlar her yerine. Ayrıca üye olurken kocaman bu var: https://www-images.comixology.com/assets/cmx/imgs/Comix.com_Login_Page.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Sus ya rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Dikkat et tablet alırken dijital alma. Dijital tablet emulatorü içinde dijital çizgi roman. Tablettion. https://farm3.static.flickr.com/2727/4297319738_d311edf1e5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 aquila said: Sus ya rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 konunun en iyi mesajlarını çıkardım ben. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/01/icgRYRu83YX5z.gif aquila said: 30-60-90 cizgi romani. Fin said: hard cover beklemiş bide hard bişiler yolluyorlar bekle moriarty said: rıdvan sen olaylara karışma annem tamam mı arkadaşların gider seni alırlar kermit said: kesin pc işletim sistemi ahmet falandır hatta farklı olayım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ahaha yaa aslında ucuz 100 tane çizgi romana ama yani ne bileyim bilmeden almanın da bu kadarı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Magnum said: ahaha yaa aslında ucuz 100 tane çizgi romana ama yani ne bileyim bilmeden almanın da bu kadarı. :D Ucuz tabi ya, nedeni dijital olmasıymış meğersem. Bir heyecanla aldık işte, çok heveslenmiştim, hiç düşünemedim dijital olacağını, kafamdaki çizgiroman imajı hep elde okumalıktı. Ama şimdi okuyorum iphone'dan, çok da güzel, hatta iyiki dijital almışım diyorum.. O değil de Sandman süpermiş ya hastası oldum çizgiromanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 GERGE said: Tekrar soyluyorum: GERGE said: Adam şunu sormuş: noddle said: Arkadaşlar merhaba, Serviste vs. Yolda giderken okumalık, tüm serilerini alabileceğim çizgi romanlar için önerebileceğiniz web sitesi var mı? Not: İngilizce olcak.Ben de şunu demişim: GERGE said: Buradan aliyorum ben: http://www.comixology.com Manga icin de burasi basladi, yok baska bildigim: http://www.crunchyroll.comSuçum nerede? Sitenin ana sayfasında Digital Comics bannerlerı var ve Same Day as Print filan yazmışlar her yerine. Ayrıca üye olurken kocaman bu var: https://www-images.comixology.com/assets/cmx/imgs/Comix.com_Login_Page.png abi sen neyi savunuyorsun ki boşver kendi mallığı. okuma yazma bilmiyorsa girmesin internete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 noddle said: Ama şimdi okuyorum iphone'dan, çok da güzel, hatta iyiki dijital almışım diyorum.. O değil de Sandman süpermiş ya hastası oldum çizgiromanın. Gerge'ye teşekkür ediyoruz o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar