Anelor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 lan çizgiromana gömmüşün rızkımı 3 aylık vodka olmasa 1 aylık kiram artı 1 tane büyük boy bolonez spagetti artı bitane tramvay biletim ediyor kalbim sıkıştı gidiyorum ben topicten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Founded in 2007, comiXology has revolutionized the comic book and graphic novel industry by delivering a cloud-based digital comics platform that makes discovering, buying, and reading comics more fun than ever before. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Liebe said: insanlar 137 dolarını böyle araştırmadan etmeden harcayabiliyorlar ne kadar güzel yahu. zenginlik böyle bişey heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Bi tane de ipad alayım ozaman, iphone'dan okunmaz ki şimdi bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Anelor said: lan çizgiromana gömmüşün rızkımı 3 aylık vodka olmasa 1 aylık kiram artı 1 tane büyük boy bolonez spagetti artı bitane tramvay biletim ediyor kalbim sıkıştı gidiyorum ben topicten. of içim burkuldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 hard cover beklemiş bide hard bişiler yolluyorlar bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Anelor said: lan çizgiromana gömmüşün rızkımı 3 aylık vodka olmasa 1 aylık kiram artı 1 tane büyük boy bolonez spagetti artı bitane tramvay biletim ediyor kalbim sıkıştı gidiyorum ben topicten. Olum napayım ya, işe gidip gelirken çizgi roman okurum diye şipariş edeyim dedim, malum 1 saatlik yol. Faka bastık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 of çok kötü olmuş, geçmiş olsun. pahalıymış sırf digital olmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 gerge isviçreye kaçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 abi bir şey sorucam. shipping address sormayınca : "acaba benim evi nasıl bulacaklar" diye hiç düşünmedin mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ...e giren şemsiye açılmaz :)Neyse bakalım adamlara bir mail attım da additional cost ile hard copy olarak evime gönderir misiniz diye. Bakalım ne cevap vercekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bingildak said: abi bir şey sorucam. shipping address sormayınca : "acaba benim evi nasıl bulacaklar" diye hiç düşünmedin mi peki? Abicim Account açarken falan yazdım Adres bilgilerimi, ship yapmayacaklarsa neden adsınlar adresimi dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Billing? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 billing address'le shipping address aynı mı abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 gerge'ye güvenmiştim. Bi de gerge'nin önerdiği siteye baktım, ucuz geldi çizgiromanlar, demekki digital olduğu için ucuzmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Theridone said: Sam said: gerge iyi ya, hem ortayolcu, hem seviyeli, hem bilgi paylaşan, hem uzlaşmacı insan. forumun 10 yıl önceki kullanıcı profilinin bile üst seviyesinde olacak üye. kışkırtmaya da gelmiyor, seviyesini düşürmüyor. zeki, çevik, ahlaklı. forumu forum yapan sayılı insandan biri. daha çok lazım onun gibi insan buraya. (tu) "hızlı kargo güvenilir satıcı teşekkürler GERGE" dememişsin bir tek abi olumsuz bir customer review olmuş başlık. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 137 doların nesi ucuz lan manyak mısın, 137 dolar için adam kesiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 rıdvan sen olaylara karışma annem tamam mı arkadaşların gider seni alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ben arkalardayım ya bişey olmaz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 evladım bak kahraman olmaya çalışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 GERGE'nin winrar'ı bile lisanslıdır büyük ihtimalle. keşke biraz daha araştırsaymışsın. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Theridone said: 137 doların nesi ucuz lan manyak mısın, 137 dolar için adam kesiliyor Toplamda 11 adet vol aldım abi. 1 vol.un içinde 10 tane çizgi roman var . Kabaca 100 ad. çizgi roman almışım gibi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ha o zaman tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Fistan said: 137$ sdfsjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 digital daha iyi o zaman, onlari kim tasicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar