Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternetten Alınan Çizgi Romanlar Hk. GERGE Dikkat

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lan çizgiromana gömmüşün rızkımı 3 aylık vodka olmasa 1 aylık kiram artı 1 tane büyük boy bolonez spagetti artı bitane tramvay biletim ediyor

kalbim sıkıştı gidiyorum ben topicten.
Mesaj tarihi:
Founded in 2007, comiXology has revolutionized the comic book and graphic novel industry by delivering a cloud-based digital comics platform that makes discovering, buying, and reading comics more fun than ever before.
Mesaj tarihi:
Anelor said:

lan çizgiromana gömmüşün rızkımı 3 aylık vodka olmasa 1 aylık kiram artı 1 tane büyük boy bolonez spagetti artı bitane tramvay biletim ediyor

of içim burkuldu lan
Mesaj tarihi:
Anelor said:

Olum napayım ya, işe gidip gelirken çizgi roman okurum diye şipariş edeyim dedim, malum 1 saatlik yol. Faka bastık :(
Mesaj tarihi:
...e giren şemsiye açılmaz :)Neyse bakalım adamlara bir mail attım da additional cost ile hard copy olarak evime gönderir misiniz diye. Bakalım ne cevap vercekler
Mesaj tarihi:
bingildak said:

abi bir şey sorucam.

shipping address sormayınca : "acaba benim evi nasıl bulacaklar" diye hiç düşünmedin mi peki?

Abicim Account açarken falan yazdım Adres bilgilerimi, ship yapmayacaklarsa neden adsınlar adresimi dedim
Mesaj tarihi:
Theridone said:

Sam said:

gerge iyi ya, hem ortayolcu, hem seviyeli, hem bilgi paylaşan, hem uzlaşmacı insan. forumun 10 yıl önceki kullanıcı profilinin bile üst seviyesinde olacak üye. kışkırtmaya da gelmiyor, seviyesini düşürmüyor. zeki, çevik, ahlaklı. forumu forum yapan sayılı insandan biri. daha çok lazım onun gibi insan buraya. (tu)

"hızlı kargo güvenilir satıcı teşekkürler GERGE" dememişsin bir tek abi

olumsuz bir customer review olmuş başlık. :(
Mesaj tarihi:
Theridone said:

137 doların nesi ucuz lan manyak mısın, 137 dolar için adam kesiliyor

Toplamda 11 adet vol aldım abi. 1 vol.un içinde 10 tane çizgi roman var . Kabaca 100 ad. çizgi roman almışım gibi düşün
  • Yeni Oluştur...