Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 son 2 soru: 1) uag ağırlığı ve slim armor ağırlığı 8sadece kılıf) fark ediyor mu çok? slim armor bile önceki kılıftan ağır da. 2) uag metal ya, kayıyor mu acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Nekro said: bende beyaz uag soyledim. turuncusundan yok heralde seceneklerde yoktu. Olsa ondan isteyecektim s3 heralde? s3, samsung olan. onu da verdim az önce kargoya, yarın ulaşır. şimdilik sadece beyaz ve siyah var malesef =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Dworgian said: son 2 soru: 1) uag ağırlığı ve slim armor ağırlığı 8sadece kılıf) fark ediyor mu çok? slim armor bile önceki kılıftan ağır da. 2) uag metal ya, kayıyor mu acep? uag metal degil. tpu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 yalnız baltalamak gibi olmasın ama yılbaşında 1 alana 1 bedava kapmanyası vardı tüm uag ürünlerinde. sipariş veriyosun sitesinden 1 hafta sürmüyo gelmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Aynen s3 tu. Mesaj da geldi simdi kargoya verildi diye tesekkur ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bana da ulasti lumia kılıfım ekran koruyucu resmen crt monitorden led e gecmis gibi yaptı telefonu acaip berrak gorunuyor hersey kılıf da cok iyi oturdu cok da gozel iyi oturdu taam mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Uag kilif geldi bugun benimde. Bekledigimden daha Hafifmis. Kalinligi da abarti değil baya begendim. Tisikkirler baal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 iyi günlerde kullanın. hoş geldiniz. you'r welcome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 note2 için bişeyler var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 şimdilik sadece slim armor var yarına koyucam onların da ilanlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Esh said: yalnız baltalamak gibi olmasın ama yılbaşında 1 alana 1 bedava kapmanyası vardı tüm uag ürünlerinde. sipariş veriyosun sitesinden 1 hafta sürmüyo gelmesi Şu anda yok ? Dolayısı ile şu yazdığının bi kıymeti de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 kıymeti olmuş olmamış ayrı, senin de bilgin olsun adamlar arada kampanya yapıyo fiyatları revize edersin o ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 noldu yahu, ben hiç bir şey dememiştim :d kath eşitdeğildir baal. balta falan yok benim adıma sıkıntı yok, isteyen istediği çeşit, fiyat vb verebilir burada. ben ürün,hizmet,fiyat ve kargo olarak yaptığım işin arkasındayım sıkıntı yok :d yurtdışından alıp 50$ verip 1-2 hafta bekleyecek insan zaten benim müşteri profilime girmiyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Tüm ürünler listelenmiştir.Ekbil Mobil Aksesuarlar 4 gün sonra stoğa girecek ürünler: samsung s4 gorilla (su toz vs geçirmez) iphone 5 metal gear iphone 5 4th m2 bluetooth vibration speaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/iphone-5-5s-ronin-bocote-case-kilif-kapak-bumper-99227698 bunlar uretimden kaldirildi nasil stokluyorsun? ayrica son kaca olur? orijinal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Orjinali 180 $ olan bir ürünün yurt: dışından kargo, ithalat vergisi, gittigidiyor komisyonu, yurt içi kargo, ekran koruma filmi, kdv sonrası 119 TL'ye satılabileceğini nasıl düşünebilirsin ? bunu nasıl yapıyor insanlar bende mi bir sıkıntı var ? GG'den de "orjinal mi" diyen DE oluyor da hani sen hem patisin hem orjinalinin üretimden kalktığını biliyorsun. YAPMA ALLAH AŞKINA GÜZEL KARDEŞİM YA ahşap kısmı gerçekten ahşap, alüminyum kısmı da gerçekten alüminyum çok güzel kesilmiş bir replika ama butonlarda sıkıntı var. bir daha bakarsan bu arada o ürünü kaldırdım, müşteriler sıkıntı yaşadı onla, tek sıkıntı yaşadığım ürün o oldu bir daha da gelmeyecek. sector 5 veya draco tavsiye ederim :> her alan çok memnun kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Ahahahahah adam çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/element-case-iphone-5-5s-ronin-bacote-black-101801041 orjinali :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 :) sanal işporta dükkanı açtım diyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 abi adam orjinaline çok benzeyen replica satıyorum diyor teee en başından beri f/p olarak gayet başarılı geldi aldığım ürün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 bazı insanlar için hayat çok zor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 evet gılatheros sanal işportacıyım ben, kılıfçıyım :> http://profil.gittigidiyor.com/esaribardak/aldigi-yorumlar/satis#yorum http://www.sanalpazar.com/user_reputation.php?user_id=1080262&auction_id=13325479&name=iPhone-5-5s-Draco-Case-Kilif-Kapak-Bumper-Gumus fiyat performans olarak insanlar memnun kalmasa, gittigidiyor gibi herkesin birbirini düdüklemeye çalıştığı bir yerde şöyle yorumlar alamazsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Bu arada slim armordan cikan jelly button epic biseymis. Home button da basma sorunu vardi, taktim jelly button u denemek icin. Miss mis. Sifir sorun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 yukarı yukarı ve ileri https://www.facebook.com/ekbilcovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 şu alet bir ses veriyor anlatamam :> 2.0 hoparlörleri attım bilgisayara kabloyla bağladım, dışarı çıkarken de al götür kablo yok bişey yok ufacık zaten sigara paketi kadar. 10w ses çıkışı ile vibrasyon bass çoğiymiş. http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/bluetooth-vibrasyon-vibration-speaker-hoparlor-103464813 reklamları izlediniz şimdi haberler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar