Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Eger adam toplayabilirsem ben maddi olarak karsilayabilirim belki, aklima geliverdi fikir. Turkiye'de yapan yok sanirim ya da iyi yapmiyor ki bilinmiyor. Lokanta, bar filan gibi yerlerin menulerini online bulabilecegin bir yer. Bar gibi yerler agirlikli ama ozellikle. Isteyen resim filan da koyar, sayfa yapar iste. Web arayuzu olacak lokantalar icin, onlar girecekler. Eger girmeye useniyorlarsa menulerinden bir ornek verecekler, site calisani girecek. Sonra insanlar iste tur tur, yer yer mekanlarin sattigi seyleri ve fiyatlari gorecek. Iyi ugras lazim, tek tek lokantalari gezmek, mudurlere dert anlatmak lazim. Kod lazim. bir suru sey lazim. Reklam geliri ama para getirir bence. Ilk basta Ankara ve Istanbul olarak baslanirsa mesela Ankara'dan bir mekan reklam verebilir pek ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 site üzerinden online rezervasyon da yapılabilirse tutabilir bu. ama bunu işletmeler kabul eder mi bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 yemeksepeti.com. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 İşletmeler kabul etmez bunu ayrıca kullanıcının üreteceği içerik her zaman daha değerlidir. Ama tabi işletmeleri bağlayarak da böyle bir çözüm olabilir yemeksepeti vb gibi. Sonuç olarak denemeden bilemezsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 niye menumu vereyim ki bi sitede yayınlansın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Yemeksepeti demiyorum iste, genelde is cikisi filan gidilen barlari soyluyorum. Calisanin, ogrencinin gittigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Şerefsizim benim aklıma gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 böyle projeler paradan çok networke bakar. o networkun varsa elinde tutar işte. yemeksepeti gibi. network yoksa da oluşturmaya bakıyor ama hiiiiç kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 olsa gayet şukela olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 sen tek tek yerleri gezip menuleri caktirmadan alip kendin koyarsan belki. onu da farkettilerinde binerler tepene sen benim menumu nasil koyarsin lan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Menu abi bu, sir mi yani? Niye vermek istemesin anlamadim. Ya menusu kotu, gostermek istemiyor; ya da asiri filan pahali, insanlar gelmez diyor yani derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Kazanç modelini iyi kurgulamak lazım, blog tarzı ufak sitelerde reklam geliri çok komik seviyede kalır, e içerik büyüyüp trafik arttıkça da giderler çoğalacağı için daha da fazla reklam geliri gerek? Patron stayla bakıyorum biraz ama idealistten çok realist olmak lazım biraz bu gibi konularda. Ha ne olabilir, belli başlı restoranlarla/barlarla anlaşma yapılır, "featured" restoran/bar olayı gelir, aramalarda önde çıkarırsın, mekanların kampanyaları olur, onların reklamını yaparsın ve tüm bu işlerden komisyon + reklam talep edersin falan. Ama tabii öyle bir durumda da hiçbi mekan startup seviyesindeki bi girişime bu kadar para vermez. Noldu, arkaya sağlam bi adamı "sponsor" olarak koymak gerekti, sen yine üç kuruş kazandığınla kaldın. Türkiye'de iş yapmak zor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Yani gordugum cogu yere icinde ne icki bulacagimi, ne yemek bulacagimi bilmedigim icin girmiyorum ben, hep alistigim yerlere gidiyorum. Boyle bir sey olsa bu sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ne olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?13,7329138,7329138#msg-7329138 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 tutmama ihtimali daha yüksek gibi. zaten insanlar genelde alıştıkları yerlere gidiyorlar hep alkol ve ortam söz konusu olduğunda. yemeksepeti gibi sık kullanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mobil app olur mesela iste, Tunus'da yururken su mekanda ne varmis diye bakarsin gordugunde. Begenirsen girersin. O dedigin soruna cozum tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 zaten mobil şart, mobil önplanda olacak, site arka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 mekanist'in oldugu sektore giris zor ya + yelp + foursquare bana pek mantikli gelmiyor acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 GERGE said: Yani gordugum cogu yere icinde ne icki bulacagimi, ne yemek bulacagimi bilmedigim icin girmiyorum ben, hep alistigim yerlere gidiyorum. Boyle bir sey olsa bu sorun olmaz. yeni yerlere giden insanlar genellikle yeni seyler icin giderler cok az bi kitle ise istedigi seyi buldugu yerden sıkılınca aynısını aramak için baska yerlere gider bilmedigin bir mekana gitmek istiyorsan onun menusune bakarak değil, arkadaslarından, sevdiklerinden duyduklarınla bir fikre varmalısın yoksa hayal kırıklıgına ugrarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 bi yere girmeden fiyatlara ve menüye bakanlar genelde türkiyeye gelen yaşlı alman turistler oluyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 GERGE said: Mobil app olur mesela iste, Tunus'da yururken su mekanda ne varmis diye bakarsin gordugunde. Begenirsen girersin. O dedigin soruna cozum tam. asosyal değilsen tunusta yürürken şurada ne var diye telefondan app açıp bakmak yerine, girip bakmayı tercih edersin kimse girip begenmeyenlere dalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 FIyattan cok hangi sise saraplar var, pizza var mi filan zaten. Olay zaten 30 dakika yasinda daha, cogunluk olmaz diyorsa ugrasmam ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Oturup, menuye bakip, kalkana dalmiyor insan ama beni rahatsiz eden bir sey, ben rahatsiz oluyorum yani onu yapinca. Niye bilmiyorum. Bir bira filan icip kalkiyorum en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 fikir kötü diyemem ama çook emek ister ve az kitlesi olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar