Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komik patiler.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yanlış acılan veya daha önce acılıp konusulmuş olan ve biri tarafından tekrar açılan topiclerin altına hemen komiklik yapan patiler var.
Bu yeni türedi sanırım.Bir espriler bir sempatiklikdir ki gidiyor.
Onlarca örnek verebilirim şuan.

http://forum.paticik.com/view.php?id=102141
http://forum.paticik.com/view.php?id=102137
gibi..
yaram falak yok gocunuyorum.Ben bi topic actımda millet dalga geçti olayı degil yani.
Daha önce acıldıysa topic yazarsın güzelce açan arkadaşa gösterirsin.
Biz buranın en cool adamlarıyız "aramaya inanmak" denilen kıl lafı sarfedicegine varsa bi yorumun yazarsın altınada not düşersin bak bu zamanda konusmustuk oraya bakıver dersin olay biter.
Komik artisler türedi[signature][hline]we modify worlds
Mesaj tarihi:
Ewet fazla cıvıtmamak lasım :)
Ama ona gülmicak buna gülmiceksek yaşamın ne alnlamı var.Önemli olna cıvıtıp gülmek eylenmek diil mi :) Bu arada bende iice saçmaladım nese haklısın kardeş ama komiklikler olmasa bos bos ciddi ciddi aşarıs neye gülces ::)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
kesinlikle katılıyorum..

hayali moderatörler falan var.. yeri burası değil şuraya açsan daha iyi olurdu vs.vs.
bu işler için moderatörler görevlendirilmiş zaten..
ha diyosanki çok hevesliyim.. size hemen bi php site kuruveriyim admin lik veriyim.. söz veriyorum her gün thread açıcam.. beni başka alanlara taşıyın.. garbage a atın..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS
Chris Metcalf
Mesaj tarihi:
iki konuyuda ayni kişi açmiş demekki ona kasten yapiyorlar delirtip kaçirtmak için... valla komiklik yapilsin derim güülüyoruz iyi geliyor yaff[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra

member of AAL 'O5

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende sinir oluyorum bu tiplere millete artislik taslayıp cool olduklarını sanmalarından dolayı yoksa ii insanlar?!?(ne dedim ben ya)[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Mesaj tarihi:
Bashibosh'un topiğine, "BeN GoRaYı İzLeMeDiM."
diye yazıp Bashibosh'ın yazım biçimiyle dalga geçmişsin, sonra gelip burda pati üyelerini şikayet ediyorsun "komik insanlar türedi" diye.
asıl komiklik burda.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Eternal baya bi süredir şuursuz zaten, 2-3 aydır cafede açık bırakmış olmasından korkuyorum hesabını.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Mesaj tarihi:
Saeros "basta ben de korkmustum sonra gecti.." gibi bir lafi sitenin komik laflari arasina alindiktan sonra her topicin altina bu tip msjlar atmaya basladi ve acikcasi ben cok rahatsiz oldum.. madem konusu acilmis.. belirtiym dedim

[Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 21 Aralık 2004 19:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 21 Aralık 2004 19:08 tarihinde demiş ki:
Eternal baya bi süredir şuursuz zaten, 2-3 aydır cafede açık bırakmış olmasından korkuyorum hesabını.

ne ?[signature][hline]we modify worlds
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 21 Aralık 2004 19:05 tarihinde demiş ki:
En güzel çözüm dalga geçmek bence, hem eğlenceli hem sorun çözücü.

+1..
ayrıca böyle yapmazsak önüne nasıl geçicez?..
düzgün anlatalım bidaha açsınlar ...vs.vs.vs...

modlarada iş çıkıyo öbür türlü..kimse alay etmesin die pc başında "ne zaman acaip bi konu açılacak" "hemen kitleyelim kimse bişi yazmadan"...bekliceklermi?...

Böyle ii oluyo hem adam yaptığı işin farkına warıyo hemde bi daha yapmıyo...eğer yapıyosa çok alınmıştır demektir..Bu da senin "komik" bizim "kökten çözüm" dediğimiz kişilerin zaferi oluyo...[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Mesaj tarihi:
said:
insight, 21 Aralık 2004 19:12 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 21 Aralık 2004 19:05 tarihinde demiş ki:
En güzel çözüm dalga geçmek bence, hem eğlenceli hem sorun çözücü.

Böyle ii oluyo hem adam yaptığı işin farkına warıyo hemde bi daha yapmıyo...eğer yapıyosa çok alınmıştır demektir..Bu da senin "komik" bizim "kökten çözüm" dediğimiz kişilerin zaferi oluyo...

he sen diyosunki yanlış yapanın kafasına binin anlasın.
Bazı seyleri anlatmanın başka yönleride olabilir.
Köpegide döv o zaman içeri çişini yaptıgında
egitme veya uyarma,senin mantıgına bakınca bu olay cıkıyo sanırım.[signature][hline]we modify worlds
Mesaj tarihi:
forumdaki yanlışları dile getirirken arama kullanımını destekleyenlere değinilmesini saçma bulduğumdan bu mesajı gerekli buldum, lüften gereksiz alınganlık yapmayın zira gayet açık bir dille yazdım.

sözüm forumu daha güzel bi yer haline getirmeye çalışmak için otokontrol mekanizması adına öbür kullanıcıları uyaranlara laf söyleyenlere: (yani ısrarla aramayı kullanmayanlara,uyaranlara laf söyleyenlere)

"aramaya inanmak" tabiri insanları kıl etmek, laf sokmak için ortaya çıkmadı.insanların aramayı kullanmaması,bencil bir şekilde kendi açtığı konunun ilgi odağı olmasını istemesi, aranılan şeyin bulunmasını topic zıçarak zorlaştırması ve ağustos böceği sendromu gibi defalarca tekrarlanınca çileden çıkaran, bezginliğe sebebiyet veren durumlar yüzünden ortaya çıktı.yanlış kullanımı var mıdır ? var tabii olmaz mı ancak bunu "laf sokma" çabası haline getirmiş insanları uyarırken bu güzel oluşumun temeline çomak sokarak kösteklemeyiniz yoksa siz de ağustos böceği modeli forum kullanıcısı olup çıkarsınız ve istediğiniz kadar söylenin, "aramaya inanalım" cümlesini yerinde kullanan biri haklı olacaktır.[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki:
mesela polymorph autocast ayarlanabilse
[/b]
Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 21 Aralık 2004 19:13 tarihinde demiş ki:
egitme veya uyarma,senin mantıgına bakınca bu olay cıkıyo sanırım.
,

ha sende diyosun ki biz yanlış topic açanlara köpek muamelesi yapıyoruz...
benzetmeleri kullanırken biraz daha dikkatli ol..

peki çözüm yolu üret..
hadi seni görelim..
said:
aramaya inanalım yerinde diyen haklı olacaktır !!!!
[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Mesaj tarihi:
said:
Sensible, 21 Aralık 2004 19:16 tarihinde demiş ki:
Ya eternal sende ilk verdiğin linkte kızdığın şeyi kendin yapmışsın bide topic açıyosun utanmadan :) Kendi osuruğunla kavga etmek mi ne deniyodu ya buna

kendi bokuyla kavga etmek :)[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
said:
insight, 21 Aralık 2004 19:17 tarihinde demiş ki:
said:
Eternal, 21 Aralık 2004 19:13 tarihinde demiş ki:
egitme veya uyarma,senin mantıgına bakınca bu olay cıkıyo sanırım.
,

ha sende diyosun ki biz yanlış topic açanlara köpek muamelesi yapıyoruz...
benzetmeleri kullanırken biraz daha dikkatli ol..

peki çözüm yolu üret..
hadi seni görelim..
said:
aramaya inanalım yerinde diyen haklı olacaktır !!!!

örnek verdik orda.sen insanlara kopek muamelesi yapıyosun demiyorumki.Anlamak istedigin sekilde anlıyosun.
Çözüm yolu tek basıma üretmem belli bir sistemin ve toplulugun oldugu bir ortamda.[signature][hline]we modify worlds
  • Yeni Oluştur...