Khiran Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Aeria Games'in yeni cicili bicili oyunuymuş. Malum yokluk var biraz idare eder bir oyun gibi duruyor. Bu ay closed beta başlıyormuş sanırsam. http://aurakingdom.aeriagames.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 kaydoldum beta için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 key arayan varsa siteleri takip etsin arada çıkıyor. dün mmorpg.com'da 2k küsür vardı bugün bitmiş. oyun güzel gibi biraz. yani ne biliyim, oyun yokluğunda vakit geçirebileceğiniz bişey. skilleri cafcaflı, silahları dana gibi tipik asya mmosu. ama oynanış açısından kasıntı değil, questleri de 10'ar 20'şer tane hedef istemiyor. neyse denemek isteyen dener zaten boyutu 3 küsür GB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 eahu kimse sallamamış topici ya open beta'ya geçmiş bakayım nası bişeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 nasıl olduğu baya belli abi kimse ondan sallamamış :) şunu oynayana kadar mesela aion oynarsın çok daha temeli sağlam ve f2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 oynuyorum ben bunu gayet güzel bence. daha dün kurdum ama olsun ilk izlenimim iyi. anime evreni gibi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ben hiç oynayamadım bunu en son mesaj attığım gün girip denedim load ekranında mavi ekran yedim şimdi yine denedim ufak bi patch geldiğini görüp, yine mavi ekran yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Hiç mübalağa yapmıyorum. Oyunu açtım, loading ekranı bitti oyun açıldı 35 saniye sonra çarpıya bastım. Gördüğüm en kötü UI idi. beta var isteyene verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 oyunu oynamadım, geliştirici firmasına da saygı duyarım, adamlar oturup bir şey üretmişler, ama aeria hiç çekilecek bir firma değil. kotadan yediğine değmez downloadun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 chimerada oynuyorum level 50 civarındayım. oynayan varsa mesaj atabilir bana, dungeon, duel vs. filan takılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar